Schi alpin Head Peak 72 PR + Leg
HEAD Sport

Schi alpin Head Peak 72 PR + Leg

Schi alpin, cu geometrie carve, perfect recomandat schiorilor de nivel mediu spre performanta.

Transport Gratuit

998,00 RON

-5% Pret vechi:
1.050,00 RON

Schiuri si Bete

Schiatul reprezinta cea mai eficienta modalitate de a face sport in sezonul rece. Dispunem de o gama completa de schiuri si bete pentru ski, calitatea acestora fiind ridicata la cele mai inalte standarde. Suntem specialisti in comercializarea de schiuri si bete ski pentru copii si adulti, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui produs.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 69

Seteaza directie descendenta
 1. Bete schi junior Merco
  Merco

  Bete schi junior Merco

  Bete schi junior din aluminiu, de la producatorul Merco. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  44,00 RON
 2. Bete schi Merco Favorit
  Merco

  Bete schi Merco Favorit

  Bete schi Favorit de la producatorul Merco confectionat din aluminiu de înaltă calitate 6061, dotat cu o aderență ergonomică dual-density cu curea din neopren. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  44,00 RON
 3. Bete schi Merco Classic
  Merco

  Bete schi Merco Classic

  Bete schi Classic de la producatorul Merco confectionat din aluminiu de înaltă calitate. Maner ergonomic, cu o curea din neopren pentru o strângere ușoară și confortabilă. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  44,00 RON
 4. Bete schi Merco Trend
  Merco

  Bete schi Merco Trend

  Bete schi Trend de la producatorul Merco confectionat din aluminiu de înaltă calitate. Mânerul are cea mai confortabilă prindere și este prevăzut cu bandă din neopren. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  49,00 RON
 5. Bete schi junior Leki Rider
  Leki

  Bete schi junior Leki Rider

  Bete schi junior Rider din aluminiu, de la producatorul Leki. Sunt ideale pentru schiorii începători si avansati. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  67,00 RON
 6. Bete schi Head Multi
  HEAD Sport

  Bete schi Head Multi

  Bete schi Multi din aluminiu, de la producatorul Head.
  79,00 RON
 7. Bete schi Head Supershape Team Jr
  HEAD Sport

  Bete schi Head Supershape Team Jr

  Bete schi alpin pentru junior, de la producatorul Head.
  79,00 RON
 8. Schi copii Merco 70 cm
  Merco

  Schi copii Merco 70 cm

  Schiuri copii 70cm, din plastic de la producatorul Merco. Greutatea suportata este de 50 kg. Schiurile sunt echipate cu legături versatile care se potrivesc majorității dimensiunilor încălțămintei și sunt ușor de reglat în condiții meteorologice chiar sub zero. Pentru a minimiza posibilitatea tăierilor sau a altor răni în cazul celor mai mici schiori, stâlpii de schi se termină cu o pâlnie de plastic (în loc de punctul obișnuit). TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  85,00 RON
 9. Schi copii Merco 90 cm
  Merco

  Schi copii Merco 90 cm

  Schiuri copii 90cm, din plastic de la producatorul Merco. Greutatea suportata este de 50 kg. Schiurile sunt echipate cu legături versatile care se potrivesc majorității dimensiunilor încălțămintei și sunt ușor de reglat în condiții meteorologice chiar sub zero. Pentru a minimiza posibilitatea tăierilor sau a altor răni în cazul celor mai mici schiori, stâlpii de schi se termină cu o pâlnie de plastic (în loc de punctul obișnuit). TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  97,00 RON
 10. Bete schi Head Multi S
  HEAD Sport

  Bete schi Head Multi S

  Bete pentru schi alpin Multi S, de la producatorul Head.
  99,00 RON
 11. Bete schi Leki Vista
  Leki

  Bete schi Leki Vista

  Bete schi Vista din aluminiu, de la producatorul Leki. Bete de schi ideale pentru schiori amatori și hobby. Acestea oferă durabilitate suficientă cu diametrul de 18 mm, mânere confortabile. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  104,00 RON
 12. Bete schi Merco Sprint
  Merco

  Bete schi Merco Sprint

  Bete schi Classic de la producatorul Merco realizați din fibră de carbon de 50% și aluminiu de 50%. Mânerul este realizat din plută și polipropilenă cu curea din neopren și nylon. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  109,00 RON
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 69

Seteaza directie descendenta