Set role copii Action Darly Girl
Worker

Set role copii Action Darly Girl

Setul de role pentru copii Action Darly Girl este format din role reglabile, 6 protectii, casca, pe care le puteti transporta usor intr-o geanta transparenta. Acest set de role ii ofera copilului siguranta si confortul de care are nevoie in timpul mersului pe role.

Rolele reglabile sunt prevazute cu 2 randuri de roti, 2 mici in fata si 2 mari in spate, pentru stabilitate excelenta si control. Marimea poate fi ajustata foarte usor cu ajutorul unui singur buton. Ambele role sunt prevazute cu frana. Casca si protectiile sunt fabricate din materiale durabile, au greutate redusa si sunt extrem de confortabile.

Transport Gratuit

258,99 RON

-13% Pret vechi:
299,00 RON

Role

Rolele reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport in aer liber. Dispunem de o gama completa de role copii si adulti, calitatea acestora fiind ridicata la cele mai inalte standarde europene. Suntem specialisti in comercializarea de role reglabile si fixe, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului potrivit.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 190

Seteaza directie descendenta
 1. Flashing roller Sportmann
  Worker

  Flashing roller Sportmann

  Role atasabile la orice tip de incaltaminte, de la producatorul Sportmann.
  29,00 RON
 2. Role Nils Extreme Pink
  Nils

  Role Nils Extreme Pink

  Role Nils Extreme Pink realizate dintr-un material placut si rezistent, care fixeaza piciorul pentru a evita accidentarile.

  108,99 RON

  -45% Pret vechi:
  199,00 RON

 3. Role Stamp Minnie
  Stamp

  Role Stamp Minnie

  Role Stamp Minnie recomandate copiilor peste 3 ani.

  109,00 RON

  -19% Pret vechi:
  134,00 RON

 4. Role Stamp Cars
  Stamp

  Role Stamp Cars

  Role Stamp Cars recomandate copiilor peste 3 ani.

  109,00 RON

  -24% Pret vechi:
  143,00 RON

 5. Role Nils Extreme Blue
  Nils

  Role Nils Extreme Blue

  Role Nils Extreme Blue realizate dintr-un material placut si rezistent, care fixeaza piciorul pentru a evita accidentarile.

  109,00 RON

  -45% Pret vechi:
  199,00 RON

 6. Role Action 590
  Action

  Role Action 590

  Role Action 590 beneficiaza de AUTO LOCK cu bandă Velcro și frână detașabilă. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  109,00 RON
 7. Set role copii Mondo Finding Dory
  Mondo

  Set role copii Mondo Finding Dory

  Role copii Mondo ajustabile Finding Dory 4 roti cu protectii. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  129,00 RON
 8. Set role copii Mondo Cars
  Mondo

  Set role copii Mondo Cars

  Role copii Mondo ajustabile Cars 4 roti cu protectii. Varsta recomandata de producator: 3+ ani. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  129,99 RON
 9. Role copii Worker Juny
  Worker

  Role copii Worker Juny

  Rolele reglabile au devenit populare in ultimii ani, deoarece ofera posibilitatea ajustarii marimii cu pana la 3 numere, printr-un mecanism simplu si rapid, astfel copilul dvs. le va putea folosi pentru o perioada mai indelungata. Rolele reglabile WORKER Juny sunt dotate cu rulmenti 608Z si roti de calitate, asigurand o deplasare lina si silentioasa. Inchiderea cu Velcro si catarama de siguranta ofera o fixare sigura pe picior. Interiorul ghetelor prezinta o captuseala moale, confortabila. Frana asigura o oprire optima. Numeroasele caracteristici si designul atragator al rolelor reglabile WORKER Juny vor fi apreciate de catre copiii dvs!
  134,00 RON
 10. Role Saica Avengers
  Saica

  Role Saica Avengers

  Role Saica Avengers recomandate copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 5 ani.
  134,00 RON
 11. Role Nijdam Tri Quad
  Nijdam

  Role Nijdam Tri Quad

  Role Nijdam Tri Quad au un design modern, captuseala confortabila si marime ajustabila.
  135,00 RON
 12. Set role copii Mondo Frozen
  Mondo

  Set role copii Mondo Frozen

  Role copii Mondo ajustabile Frozen 4 roti cu protectii. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  Indisponibil momentan
  138,00 RON
  Indisponibil momentan
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 190

Seteaza directie descendenta