Bicicleta Trekking Focus Crater Lake Evo TR 28" 2017
Focus

Bicicleta Trekking Focus Crater Lake Evo TR 28" 2017

Bicicleta Trekking Focus Crater Lake Evo TR 28 2017 beneficiaza de un cadru din aluminiu.

Transport Gratuit

1.729,00 RON

-15% Pret vechi:
2.024,00 RON

Biciclete de Trekking

Bicicleta de trekking reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport in aer liber. Dispunem de o gama completa de biciclete de trekking, calitatea acestora fiind ridicata la cele mai inalte standarde. Suntem specialisti in comercializarea de biciclete de trekking, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui produs.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 56

Seteaza directie descendenta
 1. Bicicleta Trekking DHS Citadinne 2831 - model 2017
  DHS

  Bicicleta Trekking DHS Citadinne 2831 - model 2017

  Bicicleta Trekking DHS Citadinne 2831 - model 2017 este o bicicleta care se pliaza perfect sexului masculin. Bicicleta de oras poate fi utilizata pentru plimbari prin oras, pentru cumparaturi (dispune de cos pentru cumparaturi) sau excursii.

  Transport Gratuit

  689,00 RON

  -12% Pret vechi:
  778,99 RON

 2. Bicicleta Trekking DHS Citadinne 2851 - model 2017
  DHS

  Bicicleta Trekking DHS Citadinne 2851 - model 2017

  Bicicleta Trekking DHS Citadinne 2851 - model 2017 este o bicicleta care se pliaza perfect sexului masculin.

  Transport Gratuit

  809,00 RON

  -12% Pret vechi:
  917,99 RON

 3. Bicicleta Trekking DHS Citadinne 2852 - model 2017
  DHS

  Bicicleta Trekking DHS Citadinne 2852 - model 2017

  Bicicleta Trekking DHS Citadinne 2852 - model 2017 este o bicicleta care se pliaza perfect sexului feminin.

  Transport Gratuit

  809,00 RON

  -12% Pret vechi:
  918,99 RON

 4. Bicicleta Trekking Romet Orkan D 2017
  Romet

  Bicicleta Trekking Romet Orkan D 2017

  Bicicleta Trekking Romet Orkan D 2017. Pentru cei care se bucura de trasee pe terenuri diferite si suprafete tari, bicicletele de ciclocross sunt cea mai buna alegere. Marimea rotilor si anvelopelor au fost alese cu gandul la stabilitate si rezistenta. Geometria de ultima generatie si o gama larga de accesorii ne-au permis sa cream o masinarie versatila care combina elementele fundamentale ale unui MTB cu bicicletele de trekking. Versiunile diferite pentru barbati si femei, cadrul ergonomic pentru doamne si sase variante diferite de accesorizare te vor ajuta cu siguranta sa alegi modelul perfect de bicicleta Orkan pentru tine. Arkus & Romet Group este unul din leaderii pietei de biciclete din Europa, cu o puternica istorie si experienta in piata, de peste 65 de ani. Brandul foloseste cele mai noi tehnologii, intr-un proces constant de inovare si perfectionare, deviza ce a dus la o dezvoltare impresionanta si cucerirea de noi teritorii. Filosofia de design a Romet a fost dintotdeauna centrata pe a oferi o experienta de pedalat incantatoare. Inovatia este omniprezenta, iar echipa Romet este activ implicata in dezvoltarea de solutii eficiente, cum ar fi noua generatie de suspensii Swift Link, tehnologia Boost si cauciurile premium, extra-aderente din gama Plus. Procesul de proiectare include modelare si printrare 3D, precum si analize detaliate de rezistenta, ducand la dezvoltarea unui prototip pregatit sa intre in etapa de testare. Linia de productie moderna si complet automatizata asigura o calitate excelenta a produsului finit. Atat designul cat si productia se realizeaza in UE, garantand astfel un standard de calitate ridicat si reactie prompta la nevoile in schimbare continua ale clientilor. Multumita flexibilitatii si experientei indelungate in productia de biciclete, firma Arkus & Romet Group a devenit unul dintre cei mai mari producatori din Europa. Bicicletele Romet 2017 au fost create si testate cu pasiune si sunt pregatite sa faca fata oricarei provocari.

  Transport Gratuit

  874,00 RON
 5. Bicicleta Trekking Romet Orkan M 2017
  Romet

  Bicicleta Trekking Romet Orkan M 2017

  Bicicleta Trekking Romet Orkan M 2017. Pentru cei care se bucura de trasee pe terenuri diferite si suprafete tari, bicicletele de ciclocross sunt cea mai buna alegere. Marimea rotilor si anvelopelor au fost alese cu gandul la stabilitate si rezistenta. Geometria de ultima generatie si o gama larga de accesorii ne-au permis sa cream o masinarie versatila care combina elementele fundamentale ale unui MTB cu bicicletele de trekking. Versiunile diferite pentru barbati si femei, cadrul ergonomic pentru doamne si sase variante diferite de accesorizare te vor ajuta cu siguranta sa alegi modelul perfect de bicicleta Orkan pentru tine. Arkus & Romet Group este unul din leaderii pietei de biciclete din Europa, cu o puternica istorie si experienta in piata, de peste 65 de ani. Brandul foloseste cele mai noi tehnologii, intr-un proces constant de inovare si perfectionare, deviza ce a dus la o dezvoltare impresionanta si cucerirea de noi teritorii. Filosofia de design a Romet a fost dintotdeauna centrata pe a oferi o experienta de pedalat incantatoare. Inovatia este omniprezenta, iar echipa Romet este activ implicata in dezvoltarea de solutii eficiente, cum ar fi noua generatie de suspensii Swift Link, tehnologia Boost si cauciurile premium, extra-aderente din gama Plus. Procesul de proiectare include modelare si printrare 3D, precum si analize detaliate de rezistenta, ducand la dezvoltarea unui prototip pregatit sa intre in etapa de testare. Linia de productie moderna si complet automatizata asigura o calitate excelenta a produsului finit. Atat designul cat si productia se realizeaza in UE, garantand astfel un standard de calitate ridicat si reactie prompta la nevoile in schimbare continua ale clientilor. Multumita flexibilitatii si experientei indelungate in productia de biciclete, firma Arkus & Romet Group a devenit unul dintre cei mai mari producatori din Europa. Bicicletele Romet 2017 au fost create si testate cu pasiune si sunt pregatite sa faca fata oricarei provocari.

  Transport Gratuit

  874,00 RON

  -20% Pret vechi:
  1.089,00 RON

 6. Bicicleta Trekking Passati Torino 28"
  Passati

  Bicicleta Trekking Passati Torino 28"

  Bicicleta de trekking de la producatorul Passati ideala pentru expeditii si plimbari prin oras.

  Transport Gratuit

  894,00 RON

  -10% Pret vechi:
  990,00 RON

 7. Bicicleta Trekking Romet Orkan 1D 2017
  Romet

  Bicicleta Trekking Romet Orkan 1D 2017

  Bicicleta Trekking Romet Orkan 1D 2017. Pentru cei care se bucura de trasee pe terenuri diferite si suprafete tari, bicicletele de ciclocross sunt cea mai buna alegere. Marimea rotilor si anvelopelor au fost alese cu gandul la stabilitate si rezistenta. Geometria de ultima generatie si o gama larga de accesorii ne-au permis sa cream o masinarie versatila care combina elementele fundamentale ale unui MTB cu bicicletele de trekking. Versiunile diferite pentru barbati si femei, cadrul ergonomic pentru doamne si sase variante diferite de accesorizare te vor ajuta cu siguranta sa alegi modelul perfect de bicicleta Orkan pentru tine.>/p> Arkus & Romet Group este unul din leaderii pietei de biciclete din Europa, cu o puternica istorie si experienta in piata, de peste 65 de ani. Brandul foloseste cele mai noi tehnologii, intr-un proces constant de inovare si perfectionare, deviza ce a dus la o dezvoltare impresionanta si cucerirea de noi teritorii. Filosofia de design a Romet a fost dintotdeauna centrata pe a oferi o experienta de pedalat incantatoare. Inovatia este omniprezenta, iar echipa Romet este activ implicata in dezvoltarea de solutii eficiente, cum ar fi noua generatie de suspensii Swift Link, tehnologia Boost si cauciurile premium, extra-aderente din gama Plus. Procesul de proiectare include modelare si printrare 3D, precum si analize detaliate de rezistenta, ducand la dezvoltarea unui prototip pregatit sa intre in etapa de testare. Linia de productie moderna si complet automatizata asigura o calitate excelenta a produsului finit. Atat designul cat si productia se realizeaza in UE, garantand astfel un standard de calitate ridicat si reactie prompta la nevoile in schimbare continua ale clientilor. Multumita flexibilitatii si experientei indelungate in productia de biciclete, firma Arkus & Romet Group a devenit unul dintre cei mai mari producatori din Europa. Bicicletele Romet 2017 au fost create si testate cu pasiune si sunt pregatite sa faca fata oricarei provocari.

  Transport Gratuit

  954,00 RON
 8. Bicicleta Trekking Romet Orkan 1M 2017
  Romet

  Bicicleta Trekking Romet Orkan 1M 2017

  Bicicleta Trekking Romet Orkan 1M 2017. Pentru cei care se bucura de trasee pe terenuri diferite si suprafete tari, bicicletele de ciclocross sunt cea mai buna alegere. Marimea rotilor si anvelopelor au fost alese cu gandul la stabilitate si rezistenta. Geometria de ultima generatie si o gama larga de accesorii ne-au permis sa cream o masinarie versatila care combina elementele fundamentale ale unui MTB cu bicicletele de trekking. Versiunile diferite pentru barbati si femei, cadrul ergonomic pentru doamne si sase variante diferite de accesorizare te vor ajuta cu siguranta sa alegi modelul perfect de bicicleta Orkan pentru tine.>/p> Arkus & Romet Group este unul din leaderii pietei de biciclete din Europa, cu o puternica istorie si experienta in piata, de peste 65 de ani. Brandul foloseste cele mai noi tehnologii, intr-un proces constant de inovare si perfectionare, deviza ce a dus la o dezvoltare impresionanta si cucerirea de noi teritorii. Filosofia de design a Romet a fost dintotdeauna centrata pe a oferi o experienta de pedalat incantatoare. Inovatia este omniprezenta, iar echipa Romet este activ implicata in dezvoltarea de solutii eficiente, cum ar fi noua generatie de suspensii Swift Link, tehnologia Boost si cauciurile premium, extra-aderente din gama Plus. Procesul de proiectare include modelare si printrare 3D, precum si analize detaliate de rezistenta, ducand la dezvoltarea unui prototip pregatit sa intre in etapa de testare. Linia de productie moderna si complet automatizata asigura o calitate excelenta a produsului finit. Atat designul cat si productia se realizeaza in UE, garantand astfel un standard de calitate ridicat si reactie prompta la nevoile in schimbare continua ale clientilor. Multumita flexibilitatii si experientei indelungate in productia de biciclete, firma Arkus & Romet Group a devenit unul dintre cei mai mari producatori din Europa. Bicicletele Romet 2017 au fost create si testate cu pasiune si sunt pregatite sa faca fata oricarei provocari.

  Transport Gratuit

  954,00 RON

  -20% Pret vechi:
  1.189,00 RON

 9. Bicicleta Trekking DHS Travel 2855 - model 2017
  DHS

  Bicicleta Trekking DHS Travel 2855 - model 2017

  Bicicleta Trekking DHS Travel 2855 - model 2017 este o bicicleta care se pliaza perfect sexului masculin.

  Transport Gratuit

  954,00 RON

  -12% Pret vechi:
  1.078,99 RON

 10. Bicicleta Trekking DHS Travel 2656 - model 2017
  DHS

  Bicicleta Trekking DHS Travel 2656 - model 2017

  Bicicleta Trekking DHS Travel 2656 - model 2017 este o bicicleta care se pliaza perfect sexului feminin.

  Transport Gratuit

  959,00 RON

  -11% Pret vechi:
  1.078,99 RON

 11. Bicicleta Trekking Devron Urbio T1.8
  Devron

  Bicicleta Trekking Devron Urbio T1.8

  Bicicleta Trekking Devron Urbio T1.8 beneficiaza de un cadru din aluminiu si franare pe janta.

  Transport Gratuit

  1.089,00 RON

  -32% Pret vechi:
  1.600,00 RON

 12. Bicicleta Trekking Romet Orkan 2D 2017
  Romet

  Bicicleta Trekking Romet Orkan 2D 2017

  Bicicleta Trekking Romet Orkan 2D 2017. Pentru cei care se bucura de trasee pe terenuri diferite si suprafete tari, bicicletele de ciclocross sunt cea mai buna alegere. Marimea rotilor si anvelopelor au fost alese cu gandul la stabilitate si rezistenta. Geometria de ultima generatie si o gama larga de accesorii ne-au permis sa cream o masinarie versatila care combina elementele fundamentale ale unui MTB cu bicicletele de trekking. Versiunile diferite pentru barbati si femei, cadrul ergonomic pentru doamne si sase variante diferite de accesorizare te vor ajuta cu siguranta sa alegi modelul perfect de bicicleta Orkan pentru tine. Bicicletele Romet 2017 au fost create si testate cu pasiune si sunt pregatite sa faca fata oricarei provocari.

  Transport Gratuit

  1.149,00 RON

  -20% Pret vechi:
  1.439,00 RON

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 56

Seteaza directie descendenta