Protectie pentru genunchi inSPORTline
inSPORTline

Protectie pentru genunchi inSPORTline

Bandajul pentru genunchi de la inSPORTline este fabricat din material de calitate, este elastic, moale, confortabil, și poate fi ușor de curățat. Magneții crește circulația sângelui. Diminua presiunea exercitată asupra zonei respective și dureri cauzate de artrita. Velcro de înaltă calitate pentru fixare rapidă și ușoară, tot ce este oferit de bandajul magnetic bambus genunchi inSPORTline.
169,00 RON

Orteze

Dispunem de o gama completa de orteze recuperare calitatea acestora fiind ridicata la cele mai inalte standarde impuse. Suntem specialisti in comercializarea de orteze recuperare, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui produs.

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Produse: 1-12 din 27

Seteaza directie descendenta
 1. Banda pentru coapse Spartan
  Spartan Sport

  Banda pentru coapse Spartan

  Bandajul elastic Spartan pentru copase ajuta la suportul muschilor si incheieturii reducand durerile si incalzind zona bandajata.
  23,00 RON
 2. Suport deschis pentru glezna Thuasne
  Thuasne

  Suport deschis pentru glezna Thuasne

  Suport deschis pentru glezna recomandat a fi utilizat pentru sustinerea ligamentelor fragile ale gleznei, in prevenirea accidentarilor si in reluarea activitatilor dupa entorse. Materialul elastic din care este confectionat permite pielii sa respire, iar trecerea vaporilor de apa catre exterior nu este impiedicata. Forma anatomica a suportului ajuta la exercitarea unei presiuni uniforme asupra articulatiei si imbunatateste perceptia senzoriala a acesteia. Se fixeaza perfect datorita benzii elastice de sub calcai.
  28,00 RON
 3. Suport incheietura palma Dayu Fitness JC-801
  Dayu Fitness

  Suport incheietura palma Dayu Fitness JC-801

  Suport magnetic elastic pentru incheietura si palma al carui rol este de a mentine incheietura in pozitie sigura si a reduce durerea.
  29,00 RON
 4. Suport deschis pentru genunchi Thuasne
  Thuasne

  Suport deschis pentru genunchi Thuasne

  Suport deschis pentru genunchi realizat din material textil, elastic, cu rol de sustinere a ligamentelor. Poate fi utilizat in prevenirea accidentarilor (entorse) sau in cazul ligamentelor slabite. Este ideal in reluarea activitatilor dupa o entorsa sau alte accidentari. Deschiderea pe rotula ofera confort in timpul miscarii si stabilitate suportului. Materialul din care este realizat permite transferul transipratiei spre exterior.
  29,00 RON
 5. Suport pentru glezna Thuasne
  Thuasne

  Suport pentru glezna Thuasne

  Suport pentru glezna realizat din tesatura elastica si neopren pentru a oferi sustinere ligamentelor fragile ale gleznei. Neoprenul asigura un efect termic. Poate fi utilizat si in prevenirea accidentarilor si este ideal in reluarea activitatilor dupa entorse.
  33,00 RON
 6. Suport incheietura cot Dayu Fitness JC-802
  Dayu Fitness

  Suport incheietura cot Dayu Fitness JC-802

  Suport magnetic pentru cot, realizat din material elastic. Scopul sau este de a mentine cotul in pozitie sigura si de a reduce durerile articulare. Sistemul de prindere tip arici permite reglarea in functie de dimensiunea dorita.
  34,00 RON
 7. Suport pentru cot Thuasne
  Thuasne

  Suport pentru cot Thuasne

  Suport pentru cot recomandat a fi folosit in cazul entorselor usoare ale cotului, instabilitate si dureri cronice si reluarea activitatilor dupa anumite leziuni (entorse, operatii). Materialul elastic din care este confectionat permite pielii sa respire, iar trecerea transpiratiei catre exterior nu este impiedicata. Forma suportului permite exercitarea unei presiuni uniforme asupra articulatiei si imbunatateste perceptia senzoriala a acesteia.
  39,00 RON
 8. Benzi elastice pentru incheieturi inSPORTline WristWrap
  inSPORTline

  Benzi elastice pentru incheieturi inSPORTline WristWrap

  Benzile elastice inSPORTline WristWrap sunt potrivite pentru sustinerea incheieturilor. Materialul din care sunt confectionate este flexibil si confortabil. Benzile sunt prevazute cu o gaura la nivelul degetului mare si se fixeaza cu banda velcro. Benzile elastice se pot folosi in timpul exercitiilor, dar si dupa, in cazul in care aveti dureri la nivelul incheieturilor. Datorita lungimii suficiente si a suportului pe care il ofera, produsul este un accesoriu multifunctional potrivit pentru oricine.
  39,00 RON
 9. Set protectii articulatie Everlast
  Everlast

  Set protectii articulatie Everlast

  Set 2 protectii articulatie Everlast confectionate din material elastic durabil.
  40,00 RON
 10. Suport pentru glezna Thuasne
  Thuasne

  Suport pentru glezna Thuasne

  Suport pentru glezna recomandat a fi folosit in cazul entorselor usoare, durerii si instabilitatii cronice a gleznelor, precum si in reluarea activitatilor sportive dupa entorse sau leziuni. Materialul elastic din care este confectionat permite pielii sa respire, iar trecerea vaporilor de apa catre exterior nu este impiedicata. Forma anatomica a suportului ajuta la exercitarea unei presiuni uniforme asupra articulatiei si imbunatateste perceptia senzoriala a acesteia.
  41,00 RON
 11. Suport pentru genunchi Thuasne
  Thuasne

  Suport pentru genunchi Thuasne

  Suport realizat din material elastic cu rol de sustinere a genunchiului. Poate fi utilizat in prevenirea accidentarilor (entorse) sau in cazul ligamentelor slabite. Este ideal in reluarea activitatilor dupa o entorsa sau alte accidentari. Forma anatomica a suportului ajuta la exercitarea unei presiuni uniforme asupra articulatiei si imbunatateste perceptia senzoriala a acesteia.
  43,00 RON
 12. Suport incheietura genunchi Dayu Fitness JC-803
  Dayu Fitness

  Suport incheietura genunchi Dayu Fitness JC-803

  Suport magnetic elastic pentru genunchi al carui rol este de a mentine genunchiul in pozitie sigura si de a reduce durerile articulare.
  44,00 RON
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Produse: 1-12 din 27

Seteaza directie descendenta