Protectie pentru genunchi inSPORTline
inSPORTline

Protectie pentru genunchi inSPORTline

Bandajul pentru genunchi de la inSPORTline este fabricat din material de calitate, este elastic, moale, confortabil, și poate fi ușor de curățat. Magneții crește circulația sângelui. Diminua presiunea exercitată asupra zonei respective și dureri cauzate de artrita. Velcro de înaltă calitate pentru fixare rapidă și ușoară, tot ce este oferit de bandajul magnetic bambus genunchi inSPORTline.

189,00 RON

-5% Pret vechi:
199,00 RON

Orteze

Dispunem de o gama completa de orteze recuperare calitatea acestora fiind ridicata la cele mai inalte standarde impuse. Suntem specialisti in comercializarea de orteze recuperare, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui produs.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Produse: 1-12 din 39

Seteaza directie descendenta
 1. Fasa incheietura mana LiveUp LS5672
  LiveUp

  Fasa incheietura mana LiveUp LS5672

  Fasa LiveUp LS5672 pentru încheietura mâinii confortabil în timpul sportului sau în mișcarea de zi cu zi. Material ușor de reglabil, respirabil. Banda elastica LiveUp LS5672 oferă suport uniform pentru încheietura mâinii în timpul antrenamentului. Bandaj elastic pe încheietura mâinii LiveUp LS5672 este respirabil, foarte confortabil, care permite libertatea de mișcare, este redimensionabil și poate fi folosit pe ambele încheieturi. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  19,00 RON
 2. Fasa incheietura mana LiveUp LS5632
  LiveUp

  Fasa incheietura mana LiveUp LS5632

  Fasa incheietura mana LiveUp LS5632 o puteti folosii pentru a proteja mușchii și articulațiile. Bandajul nu se mișcă și nu alunecă. Materialul este confortabil și convenabil de purtat pe tot parcursul zilei. Fasa are dimensiune universală, confectionata din material elastic și confortabil. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  19,00 RON
 3. Fasa incheietura mana LiveUp LS5652
  LiveUp

  Fasa incheietura mana LiveUp LS5652

  Puteți utiliza fasa pentru incheietura mainii LiveUp LS5652 pentru protejarea mușchiilor și articulațiile. Fasa nu se mișcă și nu alunecă. Materialul este confortabil și convenabil de purtat pe tot parcursul zilei. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  19,00 RON
 4. Suport pentru glezna LiveUp LS5634
  LiveUp

  Suport pentru glezna LiveUp LS5634

  Suport pentru glezna LiveUp LS5634 este ideală în timpul unui exercițiu de antrenament și pentru mișcarea de zi cu zi. Un amestec de nailon și cauciuc, care oferă un suport solid și eficient, căldură, confort și durabilitate. Se poate utiliza pe ambele glezne. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  19,00 RON
 5. Banda pentru coapse Spartan
  Spartan Sport

  Banda pentru coapse Spartan

  Bandajul elastic Spartan pentru copase ajuta la suportul muschilor si incheieturii reducand durerile si incalzind zona bandajata.
  23,00 RON
 6. Protectie cot LiveUp LS5703
  LiveUp

  Protectie cot LiveUp LS5703

  Protectie cot LiveUp LS5703 este conceputa pentru utilizatorii ce au nevoie de o protectie suplimentara pentru coate. Cureaua elastică de prindere LiveUp LS5703 este echipată cu un strat de spumă de 2 centimetri grosime. Confectionata din material moale și respirabil, care este confortabil de purtat. Conceput atât pentru bărbați, cât și pentru femei. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  24,00 RON
 7. Suport pentru glezna LiveUp LS5772
  LiveUp

  Suport pentru glezna LiveUp LS5772

  Suportul pentru glezna LiveUp LS5772 susține circulația sângelui și regenerarea mai rapidă a mușchilor și ligamentelor din gleznă și reduce la minimum posibilitatea rănirii. LiveUp LS5772 este foarte ușor, confortabil, cu cusături plate, concepute atât pentru bărbați, cât și pentru femei. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  24,00 RON
 8. Suport incheietura palma Dayu Fitness JC-801
  Dayu Fitness

  Suport incheietura palma Dayu Fitness JC-801

  Suport magnetic elastic pentru incheietura si palma al carui rol este de a mentine incheietura in pozitie sigura si a reduce durerea.
  29,00 RON
 9. Suport deschis pentru glezna Thuasne
  Thuasne

  Suport deschis pentru glezna Thuasne

  Suport deschis pentru glezna recomandat a fi utilizat pentru sustinerea ligamentelor fragile ale gleznei, in prevenirea accidentarilor si in reluarea activitatilor dupa entorse. Materialul elastic din care este confectionat permite pielii sa respire, iar trecerea vaporilor de apa catre exterior nu este impiedicata. Forma anatomica a suportului ajuta la exercitarea unei presiuni uniforme asupra articulatiei si imbunatateste perceptia senzoriala a acesteia. Se fixeaza perfect datorita benzii elastice de sub calcai.

  29,00 RON

  -26% Pret vechi:
  39,00 RON

 10. Suport genunchi LiveUp LS5706
  LiveUp

  Suport genunchi LiveUp LS5706

  Suport genunchi LiveUp LS5706 este proiectat pentru persoanele care au nevoie de o protecție suplimentară pentru genunchi. Acesta este invelit de o spumă cu o grosime de 2 centimetri și protejează eficient genunchiul. Conceput atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Cu protecție suplimentară împotriva vătămărilor și a leziunilor genunchiului în timpul sportului. Materialul confortabil este, de asemenea, respirabil și comprimat. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  29,00 RON
 11. Suport pentru glezna Thuasne
  Thuasne

  Suport pentru glezna Thuasne

  Suport pentru glezna recomandat a fi folosit in cazul entorselor usoare, durerii si instabilitatii cronice a gleznelor, precum si in reluarea activitatilor sportive dupa entorse sau leziuni. Materialul elastic din care este confectionat permite pielii sa respire, iar trecerea vaporilor de apa catre exterior nu este impiedicata. Forma anatomica a suportului ajuta la exercitarea unei presiuni uniforme asupra articulatiei si imbunatateste perceptia senzoriala a acesteia.

  34,00 RON

  -31% Pret vechi:
  49,00 RON

 12. Suport pentru genunchi Thuasne
  Thuasne

  Suport pentru genunchi Thuasne

  Suport realizat din material elastic cu rol de sustinere a genunchiului. Poate fi utilizat in prevenirea accidentarilor (entorse) sau in cazul ligamentelor slabite. Este ideal in reluarea activitatilor dupa o entorsa sau alte accidentari. Forma anatomica a suportului ajuta la exercitarea unei presiuni uniforme asupra articulatiei si imbunatateste perceptia senzoriala a acesteia.

  34,00 RON

  -37% Pret vechi:
  54,00 RON

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Produse: 1-12 din 39

Seteaza directie descendenta