Casca velo Worker Dragon
Worker

Casca velo Worker Dragon

Casca este certificata TUV-GS şi CE - 1078 destinata pentru ciclism, role şi skateboard.

71,00 RON

-20% Pret vechi:
89,00 RON

Casti si Protectii Corp

Dispunem de o gama completa de casti biciclete si protectii biciclete, calitatea acestora fiind ridicata la cele mai inalte standarde. Suntem specialisti in comercializarea de casti bicicleteprotectii biciclete, manusi biciclete, genunchiere si cotiere pentru protectie, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului cautat.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 266

Seteaza directie descendenta
 1. Manusi ciclism copii Barbie
  Worker

  Manusi ciclism copii Barbie

  Combinație de piele de inalta calitate si material elastic pentru un sentiment de confort. Îndepărtează transpiratia de pe mâini în timpul condusului. Amortizează vibrațiile ghidonului și protejează articulațiile copilului. Potrivite pentru copii cu varsta de 5 ani.
  35,00 RON
 2. Casca Worker Kiddy
  Worker

  Casca Worker Kiddy

  Casca velo pentru copii cu MICRO reglare, ventilatie si plasa anti-insecte. Casca WORKER Kiddy certificata TÜV-GS si CE1078 pentru role, skateboard si ciclism.

  40,00 RON

  -22% Pret vechi:
  51,00 RON

 3. Manusi ciclism copii Yakari Hello Kitty Devil
  Yakari

  Manusi ciclism copii Yakari Hello Kitty Devil

  Manusi ciclism copii Hello Kitty Devil marca Yakari. Temale acestora sunt personaje indragite de copii.
  41,00 RON
 4. Manusi ciclism W-TEC Bravoj AMC
  W-Tec

  Manusi ciclism W-TEC Bravoj AMC

  Fabricate din materiale de inalta caliate, manusile pentru ciclism W-TEC Bravoj ofera confort maxima in timpul purtarii. Materialul din plasa de pe partea superioara a manusilor, si materialul partial perforat la nivelul palmelor asigura o aerisire optima. Materialul de la nivelul palmelor este umplut cu gel pentru a preveni aparaitia bataturilor si este special conceput pentru a impiedica alunecarea. Manusile elastice se aseaza perfect pe maini. Banda Velcro si cele 2 cureluse intre degete asigura o scoatere rapida a manusilor de pe maini. Manusile W-TEC sunt potrivite atat pentru ciclism si trotinete cat si pentru antrenamente fitness si Nordic walking.

  41,00 RON

  -21% Pret vechi:
  52,00 RON

 5. Manusi ciclism copii Yakari Hello Kitty Angel
  Yakari

  Manusi ciclism copii Yakari Hello Kitty Angel

  Manusi ciclism copii Hello Kitty Angel marca Yakari. Temele acestora sunt personaje indragite de copii.
  41,65 RON
 6. Casca velo Worker Penguin
  Worker

  Casca velo Worker Penguin

  Casca WORKER Penguin certificata TÜV-GS si CE1078 ciclism.

  42,00 RON

  -21% Pret vechi:
  53,00 RON

 7. Manusi ciclism copii Seven Cars
  Seven

  Manusi ciclism copii Seven Cars

  Manușile fără degete cu licență Disney, model Cars, realizate din material durabil, culori vibrante și chingă velcro pentru închidere la încheietură. Material antialunecare în zona palmelor pentru o aderentă sporită pe ghidon.
  43,00 RON
 8. Manusi ciclism copii Seven Frozen
  Seven

  Manusi ciclism copii Seven Frozen

  Manușile fără degete cu licență Disney, model Frozen, realizate din material durabil, culori vibrante și chingă velcro pentru închidere la încheietură. Material antialunecare în zona palmelor pentru o aderentă sporită pe ghidon.
  43,00 RON
 9. Manusi ciclism W-TEC Sanmala AMC
  W-Tec

  Manusi ciclism W-TEC Sanmala AMC

  Fabricate din materiale de inalta caliate, manusile pentru ciclism W-TEC Sanmala ofera confort maxima in timpul purtarii. Materialul din plasa de pe partea superioara a manusilor, si materialul partial perforat la nivelul palmelor asigura o aerisire optima. Materialul de la nivelul palmelor este umplut cu gel pentru a preveni aparaitia bataturilor si este special conceput pentru a impiedica alunecarea. Manusile elastice se aseaza perfect pe maini. Banda Velcro si cele 2 cureluse intre degete asigura o scoatere rapida a manusilor de pe maini. Manusile W-TEC sunt potrivite atat pentru ciclism si trotinete cat si pentru antrenamente fitness si Nordic walking.

  43,00 RON

  -20% Pret vechi:
  54,00 RON

 10. Manusi ciclism copii Seven Star Wars
  Seven

  Manusi ciclism copii Seven Star Wars

  Manușile fără degete cu licență Disney, model Star Wars, realizate din material durabil, culori vibrante și chingă velcro pentru închidere la încheietură. Material antialunecare în zona palmelor pentru o aderentă sporită pe ghidon.
  43,90 RON
 11. Manusi ciclism copii Seven Princess
  Seven

  Manusi ciclism copii Seven Princess

  Manușile fără degete cu licență Disney, model Princess, realizate din material durabil, culori vibrante și chingă velcro pentru închidere la încheietură. Material antialunecare în zona palmelor pentru o aderentă sporită pe ghidon.
  43,90 RON
 12. Manusi ciclism copii Seven Mickey
  Seven

  Manusi ciclism copii Seven Mickey

  Manușile fără degete cu licență Disney, model Mickey, realizate din material durabil, culori vibrante și chingă velcro pentru închidere la încheietură. Material antialunecare în zona palmelor pentru o aderentă sporită pe ghidon.
  43,90 RON
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 266

Seteaza directie descendenta