Cos:

0
Nici un produs

0

×

INREGISTRARE

Informatii personale

Informatii autentificare

Prenumele este obligatoriu
Numele este obligatoriu
Prenumle este invalid
Numele este invalid
Adresa de email gresita
Adresa de email este obligatorie
Adresa de email este deja inregistrata
Parola este obligatorie
Introduceti o parola valida
Introduceti minim 6 caractere
Introduceti minim 16 caractere
Parolele nu coincid
Acceptarea termenilor si conditiilor este obligatorie
Adresa de email sau parola sunt incorecte

Cum cumpar?

Comanda online

Pentru a putea folosi site-ul Sportist.ro este necesar sa aveti activate Cookie-urile si Javascript in browserul dumneavoastra. 

 

Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul "ADAUGA IN COS" pentru ca produsul sa ajunga in cosul dumneavoastra de cumparaturi. Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe Cosul de cumparaturi, iar pentru a inregistra comanda in sistem faceti click pe Finalizare comandaSite-ul va indruma automat in vederea completarii campurilor de comanda, dupa inregistrarea comenzii operatorii nostrii urmand sa ia legatura cu dumneavoastra pentru confirmarea comenzii si a disponibilitatii produselor.

 

Comanda telefonica

Pentru suport si comenzi telefonice, operatorii nostrii va pot sta la dispozitie la numerele de telefon afisate mai jos. La aceste numere de telefon va putem sta la dispozitie pe tot parcursul programului de lucru, de luni pana vineri intre orele 09:00 si 17:00


0785.414.188 - Orange

0730.469.101 - Vodafone

 

Asistenta prin Live Chat

Daca aveti intrebari sau nelamuriri puteti discuta cu un operator folosind butonul de mesaj. Solicitarile dumneavoastra vor fi preluate in timp real, in timpul programului de lucru afisat.