Longboard Worker LongBay 43"
Worker

Longboard Worker LongBay 43"

Longboardul WORKER LongBay 43 este ideal daca va place andrenalina. Placa este realizata din artar, rulmentii ABEC 7 garanteaza caracteristici de manevrabilitate excelente.

Rotile au o duritate de 80A, mari de 70 x 51 mm din poliuretan, astfel aderenta si stabilitatea sunt prezentate la standarde excelente. Longboardul WORKER LongBay 43" este unul dintre cele mai popular si cautat, in special de tinerii longboardisti si surferi.

Transport Gratuit

259,00 RON

-13% Pret vechi:
299,00 RON

Skateboard-uri

Skateboard-ul reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport in aer liber. Dispunem de o gama completa de skateboard-uri, calitatea acestora fiind superioara. Suntem specialisti in comercializarea de skateboard-uri, pennyboard-uri si longboard-uri, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului potrivit.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 186

Seteaza directie descendenta
 1. Fingerboard Hawky
  inSPORTline

  Fingerboard Hawky

  Mini skateboard complet functional pentru degete.
  27,00 RON
 2. Skatepark mini rampa Worker
  Worker

  Skatepark mini rampa Worker

  Construiti-va propriul skatepark! Aceasta componenta poate fi combinata cu oricare din celelalte componente X-Treme. Componenta pentru a-ti crea propriul SkatePark.
  33,00 RON
 3. Z Skatepark mini rampa Worker
  Worker

  Z Skatepark mini rampa Worker

  Construiti-va propriul skatepark! Aceasta componenta poate fi combinata cu oricare din celelalte componente X-Treme. Componenta pentru a-ti crea propriul SkatePark.
  33,00 RON
 4. Skateboard Sportmann Poker
  Sportmann

  Skateboard Sportmann Poker

  Skateboard Sportmann Poker este ideal pentru skateri incepatori, dar si cei intermediari. Placa este compusa de 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibiliatea skateboardului.
  Indisponibil momentan
  71,00 RON
  Indisponibil momentan
 5. Skateboard Sportmann Terror
  Sportmann

  Skateboard Sportmann Terror

  Skateboard Sportmann Terror este ideal pentru skateri incepatori, dar si cei intermediari. Placa este compusa de 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibiliatea skateboardului.
  Indisponibil momentan
  72,00 RON
  Indisponibil momentan
 6. Skateboard Worker Junior
  Worker

  Skateboard Worker Junior

  Skateboard Worker Junior destinat copiilor. Nu este facut pentru sarituri si alte scheme similare!
  78,99 RON
 7. Skateboard Sportmann ColorFull
  Sportmann

  Skateboard Sportmann ColorFull

  Skateboard Sportmann ColorFull este ideal pentru skateri incepatori, dar si cei intermediari. Placa este compusa de 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibiliatea skateboardului.
  Indisponibil momentan
  84,00 RON
  Indisponibil momentan
 8. Pennyboard mini Worker Pico 17"
  Worker

  Pennyboard mini Worker Pico 17"

  Mini Penny board Worker Pico 17'' este un skateboard de dimensiuni mai mici comparativ cu skateboard-ul clasic, fiind mai usor de manevrat de catre copii (varsta recomandata 3+). Rotile pennyboard-ului lumineaza atunci cand se rotesc, deci nu aveti nevoie de baterii! Cu acest model de penny board vei fi foarte vizibil pe timp de noapte. Suprafata placii este prevazuta cu striatii care impiedica alunecarea piciorului, in timp ce axul robust din aluminiu si rulmentii de calitate ABEC 7 asigura o experienta placuta. Datorita greutatii reduse si dimensiunii compacte, poti transporta pennyboard-ul in maini sau in rucsac. Fiind un kicktail cruiser, Mini Penny board Worker Pico 17' este potrivit pentru deplasari in oras sau scheme simple.
  84,00 RON
 9. Skateboard Worker Freetime
  Worker

  Skateboard Worker Freetime

  Skateboard pentru copii, recomandat pentru incepatori. Placa este realizata dintr-un artar chinezesc in 9 straturi, iar rotile sunt din silicon cu rulmenti ABEC 1 din carbon.
  88,99 RON
 10. Skateboard Sportmann Dog
  Sportmann

  Skateboard Sportmann Dog

  Skateboard Sportmann Dog este ideal pentru skateri incepatori, dar si cei intermediari. Placa este compusa de 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibiliatea skateboardului.
  88,99 RON
 11. Pennyboard Basic Nils Extreme Mov
  Worker

  Pennyboard Basic Nils Extreme Mov

  Modelul de penny board Basic de la Nils Extreme este un penny board rezistent din polipropilena, cu o greutate de doar 1.8 kg si dimensiuni reduse. Rotile din PU si rulmentii ABEC 7 asigura un control bun al placii si o deplasare lina. Placa pennyboard-ului prezinta o suprafata cu striatii pentru a impiedica alunecarea. Penny board Basic este practic, durabil si are un design atragator.
  89,00 RON
 12. Pennyboard Basic Nils Extreme Albastru
  Worker

  Pennyboard Basic Nils Extreme Albastru

  Modelul de penny board Basic de la Nils Extreme este un penny board rezistent din polipropilena, cu o greutate de doar 1.8 kg si dimensiuni reduse. Rotile din PU si rulmentii ABEC 7 asigura un control bun al placii si o deplasare lina. Penny board Basic este practic, durabil si are un design atragator.
  89,00 RON
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 186

Seteaza directie descendenta