Skateboard Sportmann Original
Sportmann

Skateboard Sportmann Original

Skateboard Sportmann Original este ideal pentru skateri incepatori, dar si cei intermediari. Placa skateboard -ului este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibiliatea skateboardului.

144,00 RON

-28% Pret vechi:
199,00 RON

Skateboard-uri

Skateboard-ul reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport in aer liber. Dispunem de o gama completa de skateboard-uri, calitatea acestora fiind superioara. Suntem specialisti in comercializarea de skateboard-uri, pennyboard-uri si longboard-uri, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului potrivit.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 150

Seteaza directie descendenta
 1. Fingerboard Hawky
  inSPORTline

  Fingerboard Hawky

  Mini skateboard complet functional pentru degete.
  27,00 RON
 2. Skateboard Worker Junior
  Worker

  Skateboard Worker Junior

  Skateboard Worker Junior destinat copiilor. Nu este facut pentru sarituri si alte scheme similare!
  78,99 RON
 3. Pennyboard mini Worker Pico 17"
  Worker

  Pennyboard mini Worker Pico 17"

  Mini Penny board Worker Pico 17'' este un skateboard de dimensiuni mai mici comparativ cu skateboard-ul clasic, fiind mai usor de manevrat de catre copii (varsta recomandata 3+). Rotile pennyboard-ului lumineaza atunci cand se rotesc, deci nu aveti nevoie de baterii! Cu acest model de penny board vei fi foarte vizibil pe timp de noapte. Suprafata placii este prevazuta cu striatii care impiedica alunecarea piciorului, in timp ce axul robust din aluminiu si rulmentii de calitate ABEC 7 asigura o experienta placuta. Datorita greutatii reduse si dimensiunii compacte, poti transporta pennyboard-ul in maini sau in rucsac. Fiind un kicktail cruiser, Mini Penny board Worker Pico 17' este potrivit pentru deplasari in oras sau scheme simple.
  84,00 RON
 4. Skateboard Worker Freetime
  Worker

  Skateboard Worker Freetime

  Skateboard pentru copii, recomandat pentru incepatori. Placa este realizata dintr-un artar chinezesc in 9 straturi, iar rotile sunt din silicon cu rulmenti ABEC 1 din carbon.
  88,99 RON
 5. Skateboard Sportmann Dog
  Sportmann

  Skateboard Sportmann Dog

  Skateboard Sportmann Dog este ideal pentru skateri incepatori, dar si cei intermediari. Placa este compusa de 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibiliatea skateboardului.
  88,99 RON
 6. Pennyboard Basic Nils Extreme Albastru
  Worker

  Pennyboard Basic Nils Extreme Albastru

  Modelul de penny board Basic de la Nils Extreme este un penny board rezistent din polipropilena, cu o greutate de doar 1.8 kg si dimensiuni reduse. Rotile din PU si rulmentii ABEC 7 asigura un control bun al placii si o deplasare lina. Penny board Basic este practic, durabil si are un design atragator.
  89,00 RON
 7. Pennyboard Basic Nils Extreme Verde
  Worker

  Pennyboard Basic Nils Extreme Verde

  Modelul de penny board Basic de la Nils Extreme este un penny board rezistent din polipropilena, cu o greutate de doar 1.8 kg si dimensiuni reduse. Rotile din PU si rulmentii ABEC 7 asigura un control bun al placii si o deplasare lina. Penny board Basic este practic, durabil si are un design atragator.
  89,00 RON
 8. Pennyboard Mad Cruiser Original
  Sportmann

  Pennyboard Mad Cruiser Original

  Pennyboard Mad Cruiser este un model foarte apreciat de utilizatori datorita caracteristicilor sale si design-ului placut. Poti lua cu tine acest skateboard oriunde, deoarece are dimensiuni compacte si greutate redusa. Placa este fabricata din materiale durabile ce asigura o utilizare indelungata a produsului. Rotile din PU si rulmentii ABEC 7 ofera confort sporit si manevrare usoara a pennyboard-ului. Pennyboard-ul este un accesoriu de nelipsit in randul copiilor si adolescentilor, iar modelul Mad Cruiser Original este unul foarte popular, potrivit atat pentru incepatori cat si pentru avansati.
  89,00 RON
 9. Pennyboard Nils Extreme Basic PN 2011
  Nils

  Pennyboard Nils Extreme Basic PN 2011

  Pennyboard Nils Extreme Basic PN 2011 suporta o greutate maxima de 75Kg.

  89,00 RON

  -52% Pret vechi:
  186,00 RON

 10. Pennyboard SLV Neon 22"
  SLV

  Pennyboard SLV Neon 22"

  Pennyboard SLV Neon 22" beneficiaza de un design atractiv, detalii elaborate şi roţi transparente colorate. Skateboard-uri de tip cruiser, în trend, cu aspect urban, fiabile şi construite din material durabil. Grilă anti-alunecare cu logo integrat pe partea superioară a plăcii. Axurile din aluminiu şi rulmenţii ABEC-7 oferă un control sporit şi siguranţă în timpul deplasării.
  98,00 RON
 11. Pennyboard SLV Dolce 22"
  SLV

  Pennyboard SLV Dolce 22"

  Pennyboard SLV Dolce 22" beneficiaza de un design atractiv, detalii elaborate şi roţi transparente colorate. Skateboard-uri de tip cruiser, în trend, cu aspect urban, fiabile şi construite din material durabil. Grilă anti-alunecare cu logo integrat pe partea superioară a plăcii. Axurile din aluminiu şi rulmenţii ABEC-7 oferă un control sporit şi siguranţă în timpul deplasării.
  98,00 RON
 12. Skateboard Globo 78cm
  Globo

  Skateboard Globo 78cm

  Skateboard Globo destinat copiilor, are o lungime de 78cm.
  99,00 RON
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 150

Seteaza directie descendenta