Skateboard Sportmann Original
Sportmann

Skateboard Sportmann Original

Skateboard Sportmann Original este ideal pentru skateri incepatori, dar si cei intermediari. Placa skateboard -ului este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibiliatea skateboardului.

Transport Gratuit

144,00 RON

-28% Pret vechi:
199,00 RON

Skateboard-uri

Skateboard-ul reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport in aer liber. Dispunem de o gama completa de skateboard-uri, calitatea acestora fiind superioara. Suntem specialisti in comercializarea de skateboard-uri, pennyboard-uri si longboard-uri, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului potrivit.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 187

Seteaza directie descendenta
 1. Skateboard Nextreme Tribe Monsters
  Nextreme

  Skateboard Nextreme Tribe Monsters

  Skateboard Nextreme Tribe Monsters este ideal pentru skateri incepatori, dar si cei intermediari. Placa produsului ofera o greutate maxima a utilizatorului de 30 Kg.
  58,99 RON
 2. Skateboard Nextreme Tribe Skulls
  Nextreme

  Skateboard Nextreme Tribe Skulls

  Skateboard Nextreme Tribe Skulls este ideal pentru skateri incepatori, dar si cei intermediari. Placa produsului ofera o greutate maxima a utilizatorului de 30 Kg.
  59,00 RON
 3. Penny board Nextreme Freedom
  Nextreme

  Penny board Nextreme Freedom

  Penny board Nextreme Freedom este ideal pentru skateri incepatori, dar si cei intermediari. Placa produsului ofera o greutate maxima a utilizatorului de 80 Kg.

  64,00 RON

  -35% Pret vechi:
  99,00 RON

 4. Penny board Sporter 2206
  Sporter

  Penny board Sporter 2206

  Pennyboard-ul Sporter 2206 este ideal pentru skateri incepatori, dar si cei intermediari. Placa skateboard -ului este proiectata pentru a suporta o greutate a utilizatorului de pana la 50 kg.
  69,00 RON
 5. Pennyboard Basic Nils Extreme Albastru
  Worker

  Pennyboard Basic Nils Extreme Albastru

  Modelul de penny board Basic de la Nils Extreme este un penny board rezistent din polipropilena, cu o greutate de doar 1.8 kg si dimensiuni reduse. Rotile din PU si rulmentii ABEC 7 asigura un control bun al placii si o deplasare lina. Penny board Basic este practic, durabil si are un design atragator.

  74,00 RON

  -17% Pret vechi:
  89,00 RON

 6. Pennyboard Mad Cruiser Original
  Sportmann

  Pennyboard Mad Cruiser Original

  Pennyboard Mad Cruiser este un model foarte apreciat de utilizatori datorita caracteristicilor sale si design-ului placut. Poti lua cu tine acest skateboard oriunde, deoarece are dimensiuni compacte si greutate redusa. Placa este fabricata din materiale durabile ce asigura o utilizare indelungata a produsului. Rotile din PU si rulmentii ABEC 7 ofera confort sporit si manevrare usoara a pennyboard-ului. Pennyboard-ul este un accesoriu de nelipsit in randul copiilor si adolescentilor, iar modelul Mad Cruiser Original este unul foarte popular, potrivit atat pentru incepatori cat si pentru avansati.

  74,00 RON

  -43% Pret vechi:
  128,99 RON

 7. Pennyboard Basic Nils Extreme Verde
  Worker

  Pennyboard Basic Nils Extreme Verde

  Modelul de penny board Basic de la Nils Extreme este un penny board rezistent din polipropilena, cu o greutate de doar 1.8 kg si dimensiuni reduse. Rotile din PU si rulmentii ABEC 7 asigura un control bun al placii si o deplasare lina. Penny board Basic este practic, durabil si are un design atragator.

  75,00 RON

  -16% Pret vechi:
  89,00 RON

 8. Pennyboard Nils Extreme Basic PN 2011
  Nils

  Pennyboard Nils Extreme Basic PN 2011

  Modelul de penny board Basic de la Nils Extreme este un penny board rezistent din polipropilena, cu o greutate de doar 1.8 kg si dimensiuni reduse. Rotile din PU si rulmentii ABEC 7 asigura un control bun al placii si o deplasare lina. Placa pennyboard-ului prezinta o suprafata cu striatii pentru a impiedica alunecarea. Penny board Basic este practic, durabil si are un design atragator.

  75,00 RON

  -16% Pret vechi:
  88,99 RON

 9. Pennyboard Nils Extreme Premium
  Nils

  Pennyboard Nils Extreme Premium

  Pennyboard Nils Extreme Premium suporta o greutate maxima de 100Kg.

  79,00 RON

  -20% Pret vechi:
  99,00 RON

 10. Pennyboard mini Worker Pico 17"
  Worker

  Pennyboard mini Worker Pico 17"

  Mini Penny board Worker Pico 17'' este un skateboard de dimensiuni mai mici comparativ cu skateboard-ul clasic, fiind mai usor de manevrat de catre copii (varsta recomandata 3+). Rotile pennyboard-ului lumineaza atunci cand se rotesc, deci nu aveti nevoie de baterii! Cu acest model de penny board vei fi foarte vizibil pe timp de noapte. Suprafata placii este prevazuta cu striatii care impiedica alunecarea piciorului, in timp ce axul robust din aluminiu si rulmentii de calitate ABEC 7 asigura o experienta placuta. Datorita greutatii reduse si dimensiunii compacte, poti transporta pennyboard-ul in maini sau in rucsac. Fiind un kicktail cruiser, Mini Penny board Worker Pico 17' este potrivit pentru deplasari in oras sau scheme simple.

  84,00 RON

  -19% Pret vechi:
  104,00 RON

 11. Skateboard Sportmann Dog
  Sportmann

  Skateboard Sportmann Dog

  Skateboard Sportmann Dog este ideal pentru skateri incepatori, dar si cei intermediari. Placa este compusa de 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibiliatea skateboardului.
  88,99 RON
 12. Skateboard Nextreme Tribe Pro Bloody Skull
  Nextreme

  Skateboard Nextreme Tribe Pro Bloody Skull

  Skateboard Nextreme Tribe Pro Bloody Skull este ideal pentru skateri incepatori, dar si cei intermediari. Placa produsului ofera o greutate maxima a utilizatorului de 90 Kg.
  88,99 RON
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 187

Seteaza directie descendenta