Pantaloni moto Worker Unique
Worker

Pantaloni moto Worker Unique

Pantaloni unisex pentru enduro, cross si ATV-uri WORKER Unique. Acestia sunt facuti dintr-un material textil, usori, rezistenti, material extern rezistent la apa si vant.

329,00 RON

-11% Pret vechi:
369,00 RON

Manusi si Imbracaminte

Dispunem de o gama completa de manusi si protectii moto, calitatea acestora fiind superioara. Suntem specialisti in comercializarea de manusi si protectii moto, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui produs.

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Produse: 1-12 din 25

Seteaza directie descendenta
 1. Manusi moto Worker Jet
  Worker

  Manusi moto Worker Jet

  Manusile moto WORKER Jet sunt fabricate din material special in strat dublu pentru un maxim confort si protectie in timpul unei plimbari cu motocicleta.Manusile la punctele critice sunt intarite cu fibra de Kevlar.
  34,00 RON
 2. Manusi moto Worker MT787
  Worker

  Manusi moto Worker MT787

  Manusile moto WORKER MT 787 sunt fabricate din material special in strat dublu pentru un maxim confort si protectie in timpul unei plimbari cu motocicleta.Manusile la punctele critice sunt intarite cu fibra de Kevlar.
  54,00 RON
 3. Manusi moto Worker MT769
  Worker

  Manusi moto Worker MT769

  Manusi Motocross Worker MT769 sunt mănuşi moderne proiectate pentru un maxim de confort şi eficienta. Punctele forte ale acestor manusi sunt combinarea materialelor de calitate, forma confortabila, rezistenţa mare, protectiile Kevlar. Zona palmelor este dublata cu piele sintetica. La incheietura mainii se fixeaza cu Velcro. Intre degete manusa este prevazuta cu tesatura Lycra pentru a putea permite miscarea libera a degetelor.
  58,99 RON
 4. Manusi moto Worker Fast
  Worker

  Manusi moto Worker Fast

  Manusile moto WORKER Fast sunt fabricate din material special in strat dublu pentru un maxim confort si protectie in timpul unei plimbari cu motocicleta.Manusile la punctele critice sunt intarite cu fibra de Kevlar. Sunt perfecte pentru anotimpul rece.
  64,00 RON
 5. Manusi moto Worker MT652
  Worker

  Manusi moto Worker MT652

  Manusile moto WORKER MT 652 sunt fabricate din material special in strat dublu pentru un maxim confort si protectie in timpul unei plimbari cu motocicleta.Manusile la punctele critice sunt intarite cu fibra de Kevlar.
  64,00 RON
 6. Manusi moto Worker MT790
  Worker

  Manusi moto Worker MT790

  Manusile moto WORKER MT 790 sunt fabricate din material special in strat dublu pentru un maxim confort si protectie in timpul unei plimbari cu motocicleta.
  64,00 RON
 7. Manusi moto Worker Klasik 05
  Worker

  Manusi moto Worker Klasik 05

  Manusile moto WORKER Klasik 05 sunt fabricate din piele naturala pentru un maxim confort si protectie in timpul unei plimbari cu motocicleta.
  74,00 RON
 8. Manusi moto Worker Freeze 190
  Worker

  Manusi moto Worker Freeze 190

  Manusile moto WORKER Freeze 190 sunt fabricate din material special in strat dublu pentru un maxim confort si protectie in timpul unei plimbari cu motocicleta. Manusile la punctele critice sunt intarite cu fibra de Kevlar.
  88,00 RON
 9. Manusi moto Worker Hunter 15
  Worker

  Manusi moto Worker Hunter 15

  Manusile moto WORKER Hunter sunt fabricate din material special in strat dublu pentru un maxim confort si protectie in timpul unei plimbari cu motocicleta. Banda reflectorizanta creste vizibilitatea in intuneric.Manusile la punctele critice sunt intarite cu fibra de Kevlar.
  108,00 RON
 10. Manusi moto W-Tec NF-4190
  W-Tec

  Manusi moto W-Tec NF-4190

  Manusile moto W-TEC NF-4190 sunt perfecte pentru motcross, choppere, ATV-uri, ciclism, downhill, role si alte sporturi. Principalul avantaj al acestui model de manusi il constituie protectiile de carbon pentru articulatii. Materialul de la nivelul palmelor este aderent, asigurand o pozitie fixa a mainilor pe ghidon. La nivelul palmelor manusile prezinta un strat dublu de material pentru un plus de fermitate. Fixarea manusilor moto W-TEC NF-4190 se face simplu si rapid cu ajutorul benzii Velcro, iar captuseala moale asigura confort sporit in timpul purtarii.
  119,00 RON
 11. Manusi moto Worker Perfect
  Worker

  Manusi moto Worker Perfect

  Manusile moto WORKER Perfect sunt fabricate din material special in strat dublu pentru un maxim confort si protectie in timpul unei plimbari cu motocicleta.Manusile la punctele critice sunt intarite cu fibra de Kevlar.
  124,00 RON
 12. Manusi moto Worker Supreme
  Worker

  Manusi moto Worker Supreme

  Manusi moto de vara WORKER Supreme din piele naturala si fibra de kevlar.
  Indisponibil momentan
  134,00 RON
  Indisponibil momentan
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Produse: 1-12 din 25

Seteaza directie descendenta