Casca Shaun White H1
Shaun White

Casca Shaun White H1

Casca skateboard Shaun White H1 este o casca usoara si moderna,conceputa pentru mai multe sporturi extreme (BMX, skateboarding, longboarding, freeride etc.), dar de asemenea este potrivita pentru ciclism, patinaj sau trotineta.

84,00 RON

-40% Pret vechi:
139,00 RON

Casti si Protectii Corp

Dispunem de o gama completa de casti skateboard si protectii skateboard, calitatea acestora fiind superioara. Suntem specialisti in comercializarea de casti skateboard si protectii skateboard, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru a lua cea mai buna alegere in achizitionarea produsului potrivit.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 269

Seteaza directie descendenta
 1. Set aparatori Mondo Star Wars
  Mondo

  Set aparatori Mondo Star Wars

  Set protectii cu licenta Star Wars pentru copii, de la producatorul Mondo.

  47,00 RON

  -4% Pret vechi:
  49,00 RON

 2. Casca Worker Kiddy
  Worker

  Casca Worker Kiddy

  Casca velo pentru copii cu MICRO reglare, ventilatie si plasa anti-insecte. Casca WORKER Kiddy certificata TÜV-GS si CE1078 pentru role, skateboard si ciclism.

  48,00 RON

  -6% Pret vechi:
  51,00 RON

 3. Set protectii Mondo Cars
  Mondo

  Set protectii Mondo Cars

  Set protectii Mondo Cars, produse din materiale de calitate. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  49,00 RON
 4. Set protectii Mondo Princess
  Mondo

  Set protectii Mondo Princess

  Set protectii Mondo Princess, produse din materiale de calitate. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  49,00 RON
 5. Casca protectie Seven Cars
  Seven

  Casca protectie Seven Cars

  Casca este destinată copiilor începând cu 3 ani pentru protecție în timpul mersului pe bicicletă, role, skateboard, trotinetă etc. Materialul exterior este realizat din PVC și are design de licență de la Disney, model Cars. Interiorul caștii este din polistiren de calitate superioară.

  59,00 RON

  -24% Pret vechi:
  78,00 RON

 6. Casca protectie Seven Frozen
  Seven

  Casca protectie Seven Frozen

  Casca este destinată copiilor începând cu 3 ani pentru protecție în timpul mersului pe bicicletă, role, skateboard, trotinetă etc. Materialul exterior este realizat din PVC și are design de licență de la Disney, model Frozen. Interiorul caștii este din polistiren de calitate superioară.

  59,00 RON

  -24% Pret vechi:
  78,00 RON

 7. Casca protectie Seven WTP
  Seven

  Casca protectie Seven WTP

  Casca este destinată copiilor începând cu 3 ani pentru protecție în timpul mersului pe bicicletă, role, skateboard, trotinetă etc. Materialul exterior este realizat din PVC și are design de licență de la Disney, model WTP. Interiorul caștii este din polistiren de calitate superioară.

  59,00 RON

  -24% Pret vechi:
  78,00 RON

 8. Casca protectie Seven Star Wars
  Seven

  Casca protectie Seven Star Wars

  Casca este destinată copiilor începând cu 3 ani pentru protecție în timpul mersului pe bicicletă, role, skateboard, trotinetă etc. Materialul exterior este realizat din PVC și are design de licență de la Disney, model Star Wars. Interiorul caștii este din polistiren de calitate superioară.

  59,00 RON

  -24% Pret vechi:
  78,00 RON

 9. Set aparatori Worker Kinder 6 Piese
  Worker

  Set aparatori Worker Kinder 6 Piese

  Set Worker Kinder -set protectii pentru role si skateboard.

  63,00 RON

  -9% Pret vechi:
  69,00 RON

 10. Set protectii Seven Frozen
  Seven

  Set protectii Seven Frozen

  Set de protecții pentru genunchi și cot cu licență Disney, model Frozen, destinate copiilor în timpul mersului pe bicicletă, skateboard, role, trotinetă etc. Sunt confecționate din material rezistent, și durabil. Acestea au benzi de prindere ergonomice cu legături Velcro pentru a putea fi potrivite precis pe membrele copilului.
  63,00 RON
 11. Set protectii Seven Star Wars
  Seven

  Set protectii Seven Star Wars

  Set de protecții pentru genunchi și cot cu licență Disney, model Star Wars, destinate copiilor în timpul mersului pe bicicletă, skateboard, role, trotinetă etc. Sunt confecționate din material rezistent, și durabil. Acestea au benzi de prindere ergonomice cu legături Velcro pentru a putea fi potrivite precis pe membrele copilului.
  63,90 RON
 12. Set protectii Seven Cars
  Seven

  Set protectii Seven Cars

  Set de protecții pentru genunchi și cot cu licență Disney, model Cars, destinate copiilor în timpul mersului pe bicicletă, skateboard, role, trotinetă etc. Sunt confecționate din material rezistent, și durabil. Acestea au benzi de prindere ergonomice cu legături Velcro pentru a putea fi potrivite precis pe membrele copilului.
  63,90 RON
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 269

Seteaza directie descendenta