Cos:

0
Nici un produs

0

×

INREGISTRARE

Informatii personale

Informatii autentificare

Prenumele este obligatoriu
Numele este obligatoriu
Prenumle este invalid
Numele este invalid
Adresa de email gresita
Adresa de email este obligatorie
Adresa de email este deja inregistrata
Parola este obligatorie
Introduceti o parola valida
Introduceti minim 6 caractere
Introduceti minim 16 caractere
Parolele nu coincid
Acceptarea termenilor si conditiilor este obligatorie
Adresa de email sau parola sunt incorecte

Cum platesc?

Plata la livrare, numerar

Se face la livrarea produselor, in RON, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Incasarea banilor se va face de catre agentul firmei de curierat ce va efectua livrarea, in baza documentului de transport (AWB). Factura fiscala se va gasi in coletul produselor comandate, chitanta fiind eliberata de catre curier.

 

Ordin de plata / Virament bancar

Atentie! Este necesar ca inainte de a face plata prin virament bancar (ordin de plata) sa asteptati confirmarea telefonica ca toate produsele din comanda dumneavoastra sunt pe stoc si pot fi livrate. Veti primi aceasta informatie in scurt timp dupa ce comanda dumneavoastra a fost inregistrata in sistem. De asemenea, veti primi prin email factura proforma in format electronic in baza careia puteti efectua plata.

 

Pentru a confirma plata mai rapid, va rugam sa ne trimiteti prin email la sales@sportist.ro dovada platii (ordinul de plata semnat si stampilat de catre banca). Expeditia produselor se va face doar in momentul in care plata a fost confirmata.

Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt urmatoarele :

Nume firma: S.C ONLINE SPORT SHOP S.R.L.
Cod Unic de Inregistrare: RO33870331
Nr. Registrul Comertului: J40/14072/2014 

Cont RON: RO45 RNCB 0074 1440 6493 0001

Banca: BCR, Sucursala Sector 3

 

Plata card bancar / In rate fara dobanda

Plata cu cardul bancar de debit/credit se va realiza printr-un link de plata securizat trimis pe email, ulterior dupa ce comanda este confirmata. Pentru platile cu cardurile de credit sunt acceptate cardurile BT Star, BRD Finance, Alpha Bank, FIRST Bank si Garanti Bank, plata putand fi facuta pana la 4 rate fara dobanda. Platile in rate sunt permise doar pentru comenzile cu o valoare mai mare de 1000 de lei.