Hamac scaun La Siesta Domingo Lounger Dolphin
La Siesta

Hamac scaun La Siesta Domingo Lounger Dolphin

Scaun hamac Domingo poate fi lasat in gradina toata vara! Domingo este facut din HamacTex (polipropilena), ceea ce-l face rezistent la intemperii, material cu uscare rapida.

Transport Gratuit

589,00 RON

Hamace si Scaune

Hamacul reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a va relaxa si petrece timpul in aer liber. Dispunem de o gama completa de hamace, calitatea acestora fiind ridicata la standardele europene. Suntem specialisti in comercializarea de hamace si hamace scaun, oferind in acelasi timp asistenta necesara pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului cautat.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 60

Seteaza directie descendenta
 1. Curele hamac cu carabine Worker Jungilaro
  Worker

  Curele hamac cu carabine Worker Jungilaro

  Curelele Worker Jungilaro asigura prinderea sigura a hamacului de ramurile copacilor sau structuri special concepute. Nailonul, materialul din care sunt concepute curelele si carabinele confera durabilitate si siguranta.
  37,00 RON
 2. Buzunar hamac La Siesta
  La Siesta

  Buzunar hamac La Siesta

  Buzunar Hamac La Siesta Util Bumbac Bio alb. Este un accesoriu foarte util pentru hamace. aceasta husa extrem de practica o puteti atasa la hamacul clasic sau tip scaun. Puteti depozita carti, pahare, sau multe alte accesorii care doriti mereu sa le aveti la indemana.
  39,00 RON
 3. Sistem prindere hamac La Siesta SmartHooks
  La Siesta

  Sistem prindere hamac La Siesta SmartHooks

  Sistem de fixare La Siesta revolutionar pentru suspensia hamacelor scaun. Constructie practica si material rezistent la razele ultra-violete. Suspensia este montata pentru o instalare flexibila pentru copaci. Hamacul este usor de suspendat sau eliminat folosind coarda Tree.
  53,00 RON
 4. Sistem fixare hamac scaun La Siesta Seguro
  La Siesta

  Sistem fixare hamac scaun La Siesta Seguro

  Set accesorii Hamac Scaun La Siesta Seguro . Pentru montarea hamacelor tip scaun de tavane, grinzi sau ramuri de copac. acest set contine un surub inel, o sfoara de 3 m lungime, doua carabiniere precum si un arc de otel cu sarma de securitate.
  68,00 RON
 5. Hamac KBT 270x80cm
  Worker

  Hamac KBT 270x80cm

  Hamac de culoare albastru de la producatorul renumit KBT.
  69,00 RON
 6. Hamac Sedco Classic
  Sedco

  Hamac Sedco Classic

  Hamac clasic cu dimensiunile de 200 x 80 cm și o greutate maximă de până la 120 kg. Ideal pentru relaxare în grădină sau în natură.
  69,00 RON
 7. Hamac Worker C1
  Worker

  Hamac Worker C1

  Hamacul Worker C1 este realizat din bumbac, confectionat din tesatura moale, dar foarte puternic, astfel veti fi rasfatat la maxim. Materialul moale va ofera un sentiment de confort. Tesatura de inalta calitate asigura servicii de viata si de utilizare in conditii de siguranta si de lunga durata. Hamacul Worker C1 este special realizat pentru o persoana cu o greutate maxima de 120 Kg. Datorita dimensiunilor ( 200 x 100 cm ) ale hamacului Worker C1 este potrivit utilizarii in diferite locatii. Hamacul Worker C1 trebuie sa fie fixat intre 2 puncte fixe, instalarea acestuia facandu-se foarte usor. Hamacul Worker C1 este ideal pentru relaxarea in gradina, dar, de asemenea, poate fi ca un supliment pentru a dormi sub cerul liber. Hamacul este furnizat intr-un saculet portabil de mana.
  79,00 RON
 8. Hamac Spokey Samba
  Spokey

  Hamac Spokey Samba

  Hamacul din bumbac Spokey Samba este ideal pentru relaxare și pentru odihnă de calitate ori de câte ori îl agățați.
  84,00 RON
 9. Accesorii fixare hamac scaun La Siesta Practico
  La Siesta

  Accesorii fixare hamac scaun La Siesta Practico

  Accesorii fixare hamac scaun La Siesta Practico intre copaci, sigur si rapid. Acest set Practico include doua frânghii - fiecare 3 m lungime si diametru de 8 mm.
  86,00 RON
 10. Sistem prindere hamac La Siesta SmartHook Tree
  La Siesta

  Sistem prindere hamac La Siesta SmartHook Tree

  Suspensia este montata pentru o instalare flexibila intre copaci. Hamacul este usor de suspendat sau eliminat folosind coarda universala. SmartHooks permite ajustarea usoara a lungimi cablului.
  88,00 RON
 11. Hamac Worker C1 Pro
  Worker

  Hamac Worker C1 Pro

  Hamacul WORKER C1 PRO este fabricat din material moale, dens si rezistent, care va asigura un nivel ridicat de confort. Materialul de inalta calitate garanteaza o utilizare indelungata si sigura a produsului. Hamacul suporta o greutate maxima de pana la 120 kg si este destinat pentru o singura persoana. Dimensiunea de 200 x 100 cm il face sa fie potrivit pentru toate tipurile de utilizatori. Hamacul se ataseaza foarte usor la 2 obiecte fixe. Bara de lemn are rolul de a impiedica incurcarea franghiilor si confera un plus de rezistenta acestora. Acest hamac este ideal pentru relaxare in gradina sau dormit sub cerul liber. Hamacul WORKER C1 PRO vine la pachet impreuna cu o husa de transport practica. Hamac WORKER C1 PRO, bara de lemn, material confortabil si dens, husa practica pentru transport, greuate maxima a utilizatorului 120 kg.
  103,00 RON
 12. Set accesorii fixare hamac scaun La Siesta Seguro Confort
  La Siesta

  Set accesorii fixare hamac scaun La Siesta Seguro Confort

  Set accesorii Hamac Scaun La Siesta Seguro Confort. Pentru montarea hamacelor tip scaun de tavane, grinzi sau ramuri de copac. acest set contine un surub inel, o sfoara de 3 m lungime, doua carabiniere precum si un arc de otel cu sârma de securitate.
  106,00 RON
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 60

Seteaza directie descendenta