Bicicleta magnetica recumbent inSPORTline Nahary
inSPORTline

Bicicleta magnetica recumbent inSPORTline Nahary

Bicicleta magnetica recumbent inSPORTline Nahari este o bicicleta de fitness practica. Designul robust cu suportul pentru spate rezistent este potrivit pentru utilizatorii cu o greutate peste medie cu mobilitate redusa sau pentru persoanele în varsta care doresc sa faca exercitii. Scaunul ergonomic din spuma este reglabil pe orizontala, asigurând o pozitie confortabila în timpul antrenamentului.

Confortul este asigurat şi prin cele 2 pedale mari, anti-alunecare, cu acces rapid. Volanta recumbent are 7 kg, cu sistem de franare magnetic ce poate fi operat manual, pana la 8 nivele de rezistenta magnetica.

Manerele bicicletei magnetice recumbent inSPORTline Varis contin doi senzori de măsurare a pulsului. Ecranul LCD cu afişaj mare si clar prezinta informaţii utile: timpul, viteza, distanţa, caloriile şi pulsul. Afişajul poate fi reglat pe verticală sub unghiul ideal de observaţie.

Datorita acestor caracteristici excelente bicicleta de fitness recumbent inSPORTline Nahari se regăseste printre cele mai utilizate modele concepute pentru utilizare casnica.

LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

Transport Gratuit

1.359,00 RON

-24% Pret vechi:
1.799,00 RON

Biciclete de Fitness

Bicicleta magnetica reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport, chiar si in interiorul casei dumneavoastra. Dispunem de o gama completa de biciclete magnetice, calitatea acestora fiind ridicata la standardele europene. Suntem specialisti in comercializarea de biciclete de fitness, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui produs. Produsele comercializate sunt atat pentru uz casnic cat si profesional.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 308

Seteaza directie descendenta
 1. Bicicleta simpla FitTronic ES-8102
  FitTronic

  Bicicleta simpla FitTronic ES-8102

  Bicicleta de recuperare FitTronic ES-8102 este recomandata pentru antrenament de recuperare. Aceasta bicicleta permite efectuarea de exercitii de gimnastica pasiva. Pentru membrele inferioare se poate utiliza stand asezat pe un scaun sau fotoliu, iar pentru cele superioare se poate utiliza asezand aparatul pe o masa.

  99,00 RON

  -9% Pret vechi:
  109,00 RON

 2. Bicicleta fitness LiveUp
  LiveUp

  Bicicleta fitness LiveUp

  Bicicleta de fitness LiveUp a fost proiectata pentru intarirea membrelor superioare si inferioare, avand rezistenta reglabila Bicicleta de fitness LiveUp este special conceputa pentru persoanele in varsta, pentru persoanele ce doresc sa se recupereze dupa leziuni, cat si pentru restul utilizatorilor ce doresc o metoda usoara de exercitii fizice pentru tonifiere.
  99,00 RON
 3. Bicicleta recuperare Everfit Weely-S
  Everfit

  Bicicleta recuperare Everfit Weely-S

  Bicicleta de recuperare Weely-S de la Everfit este recomandata exercitiilor de recuperare avand un design ergonomic pentru o utilizare optima. Dimensiunea compacta si greutatea redusa a bicicletei faciliteaza manevrarea si depozitarea acesteia.

  117,00 RON

  -33% Pret vechi:
  174,00 RON

 4. Bicicleta recuperare Tunturi Minibike Basic
  Tunturi

  Bicicleta recuperare Tunturi Minibike Basic

  Bicicleta recuperare Tunturi Minibike Basic este recomandata exercitiilor de recuperare avand un design ergonomic pentru o utilizare optima. Dimensiunea compacta si greutatea redusa a bicicletei faciliteaza manevrarea si depozitarea acesteia.
  117,00 RON
 5. Mini bicicleta FitTronic P300
  FitTronic

  Mini bicicleta FitTronic P300

  Mini bicicleta FitTronic P300 este o bicicleta de fitness practica de dimensiuni reduse, destinata antrenarii musculaturii bratelor si picioarelor. Aceasta este recomandata pentru recuperare.

  158,00 RON

  -60% Pret vechi:
  399,00 RON

 6. Mini bicicleta Sportmann Picolo
  Sportmann

  Mini bicicleta Sportmann Picolo

  Mini bicicleta Piccolo Sportmann este o bicicleta de fitness practica de dimensiuni reduse, destinata antrenarii musculaturii bratelor si picioarelor. Puteti pedala cu mainile sau cu picioarele, in fata dar si in spate. Calculatorul este prevazut cu un singur buton, pentru operare simpla si afiseaza caloriile, distanta, numarul de rotatii, numarul de rotatii pe minut si durata exercitiului. Ajustarea rezistentei la pedalare se face manual cu ajutorul unei rotite. Mini bicicicleta Picolo Sportmann este ideala pentru persoanele sedentare, sau cu probleme de mobilitate, este usor de transportat si ocupa putin spatiu.

  189,00 RON

  -5% Pret vechi:
  199,00 RON

 7. Mini bicicleta Energy Fit W0002K
  Energy Fit

  Mini bicicleta Energy Fit W0002K

  Mini bicicleta Energy Fit este un aparat de mici dimensiuni ideal pentru antrenarea muschilor bratelor si picioarelor. Bicicleta poate fi asezata pe podea atunci cand faceti exercitii pentru picioare sau pe masa pentru exersarea bratelor. Este un dispozitiv de o calitate foarte buna potrivit persoanelor ce au nevoie de tratament de reabilitare a muschilor bratelor sau picioarelor. In cazul in care dispozitivul este folosit pentru recuperare este recomandat ca programul de antrenament sa se stabileasca impreuna cu medicul sau terapeutul.

  189,00 RON

  -53% Pret vechi:
  399,00 RON

 8. Bicicleta simpla Kettler
  Kettler

  Bicicleta simpla Kettler

  Aparatul de fitness pentru exercitii simple. Rezistenta de franare este ajustabila

  194,00 RON

  -35% Pret vechi:
  299,00 RON

 9. Bicicleta recuperare Techfit TCEB0801E
  Techfit

  Bicicleta recuperare Techfit TCEB0801E

  Bicicleta recuperare Techfit TCEB0801E este ideala pentru persoanele care isi doresc sa ramana active in fiecare zi, cu un minim de efort. Este un produs recomandat pentru recuperare, fara a pune presiune pe articulatii.

  194,00 RON

  -20% Pret vechi:
  244,00 RON

 10. Bicicleta recuperare Everfit Welly-M
  Everfit

  Bicicleta recuperare Everfit Welly-M

  Puteti utiliza bicicleta Everfit Welly-M pentru exercitii de recuperare post-traumatica si fizioterapie. Ajustarea manuala a efortului este reglabilia. Pedalele au un design ergonomic si se pot folosi foarte usor si pentru maini dar si pentru picioare. Calculatorul ofera informatii cu privire la distanta, timp, calorii si plimbari.

  244,00 RON

  -36% Pret vechi:
  384,00 RON

 11. Bicicleta recuperare Techfit TCPEDUAL
  Techfit

  Bicicleta recuperare Techfit TCPEDUAL

  Bicicleta recuperare Techfit TCPEDUAL este perfecta in efectuarea exercitiilor pentru membrele inferioare sau superioare care pot fi efectuate simultan.
  Indisponibil momentan

  244,00 RON

  -39% Pret vechi:
  399,00 RON

  Indisponibil momentan
 12. Mini bicicleta inSPORTline Temiste
  inSPORTline

  Mini bicicleta inSPORTline Temiste

  Mini bicicleta inSPORTline Temiste este un aparat de dimensiuni mici, conceput pentru antrenarea musculaturii bratelor, picioarelor. Puteti pedala cu picioarele sau cu mainile pentru dezvoltarea musculaturii bratelor, umerilor sau a partii superioare a spatelui. Mini bicicleta inSPORTline Temiste este dotata cu un calculator usor de folosit, prin apasarea unui singur buton. Acesta afiseaza toate datele necesare pentru exercitiu: rotatii, rotatii pe minut, timp, calorii. Pedalarea se poate face in ambele sensuri, atat inainte cat si inapoi, fara a afecta valorile calculatorului. Rezistenta poate fi ajustata manual prin intermediul rotitei de control. Toate aceste caracteristici recomanda Mini bicicleta inSPORTline Temiste pentru persoanele cu probleme de mobilitate, echilibru sau stil de viata sedentar.

  Transport Gratuit

  264,00 RON

  -9% Pret vechi:
  289,00 RON

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 308

Seteaza directie descendenta