Aparat vibromasaj inSPORTline Lotos 3D
inSPORTline

Aparat vibromasaj inSPORTline Lotos 3D

Aparatul de vibromasaj inSPORTline Lotos 3D este ideal pentru modelarea corpului. Funcţionează pe principiul vibraţiilor, stimuleaza muschii si provoaca contractarea si relaxarea acestora. Doar 5 minute în picioare, cu genunchii uşor îndoiti si rezultatele nu vor intarzia să apară .

Transport Gratuit

1.478,90 RON

-8% Pret vechi:
1.599,00 RON

Aparate de Vibromasaj

Aparatul de masaj reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport, chiar si in interiorul casei dumneavoastra. Dispunem de o gama completa de aparate de vibromasaj, calitatea acestora fiind la standarde europene. Suntem specialisti in comercializarea de aparate de vibromasaj, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui produs. Produsele comercializate sunt recomandate pentru uz casnic si profesional.

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Produse: 1-12 din 30

Seteaza directie descendenta
 1. Aparat vibromasaj First Bike ET-302F
  First Bike

  Aparat vibromasaj First Bike ET-302F

  Aparat vibromasaj First Bike ET-302F ideal pentru relaxarea si detoxifierea organismului, eliminarea celulitei, stimularea circulatiei sanguine, tonifierea muschii bratelor, picioarelor, coapselor, feselor, spatelui si abdomenului. Talpa de sticla ofera esteticii produsului un plus de rafinament.
  Indisponibil momentan

  Transport Gratuit

  724,00 RON
  Indisponibil momentan
 2. Aparat vibromasaj First Bike ET-302D
  First Bike

  Aparat vibromasaj First Bike ET-302D

  Aparat vibromasaj First Bike ET-302D ideal pentru relaxarea si detoxifierea organismului, eliminarea celulitei, stimularea circulatiei sanguine, tonifierea muschii bratelor, picioarelor, coapselor, feselor, spatelui si abdomenului. Talpa de sticla ofera esteticii produsului un plus de rafinament.
  Indisponibil momentan

  Transport Gratuit

  749,00 RON
  Indisponibil momentan
 3. Aparat vibromasaj Bslimmer
  inSPORTline

  Aparat vibromasaj Bslimmer

  Aparatul de vibromasaj Bslimmer Gold este un aparat ideal pentru creșterea puterii musculare, îmbunătățirea circulației, îmbunătățirea de fitness și de starea generala de sanatate, precum si ajuta la cresterea metabolismului, îmbunătățirea flexibilitate, echilibru și coordonare, ajută la combaterea celulitei. PRODUS RESIGILAT !
  Indisponibil momentan

  Transport Gratuit

  819,00 RON

  -30% Pret vechi:
  1.169,00 RON

  Indisponibil momentan
 4. Aparat vibromasaj HouseFit HM 30042
  HouseFit

  Aparat vibromasaj HouseFit HM 30042

  Este aparatul ideal pentru relaxarea si detoxifierea organismului, eliminarea celulitei, stimularea circulatiei sanguine, tonifierea muschii bratelor, picioarelor, coapselor, feselor, spatelui si abdomenului. Construcție ușoară și rezistentă cu suport picioare. Include set de 4 curele: Cu role—pentru masaj abdomen, talie, fese Simple—pentru masaj coapse și fese Duble—pentru masaj umeri, piept, spate Anticelulită—”O mie de degete”

  Transport Gratuit

  832,99 RON
 5. Aparat vibromasaj HouseFit HM 3004
  HouseFit

  Aparat vibromasaj HouseFit HM 3004

  Este aparatul ideal pentru relaxarea si detoxifierea organismului, eliminarea celulitei, stimularea circulatiei sanguine, tonifierea muschii bratelor, picioarelor, coapselor, feselor, spatelui si abdomenului. Construcție ușoară și rezistentă cu suport de sticla. Include set de 4 curele: Cu role—pentru masaj abdomen, talie, fese Simple—pentru masaj coapse și fese Duble—pentru masaj umeri, piept, spate Anticelulită—”O mie de degete”

  Transport Gratuit

  860,99 RON
 6. Aparat vibromasaj inSPORTline ResoBelt
  inSPORTline

  Aparat vibromasaj inSPORTline ResoBelt

  ResoBelt este un ajutor excelent pentru modelarea corpului dvs. Veti putea relaxa muschii tensionati şi vă veti putea relaxa după o zi de muncă grea ? Nu aveti timp pentru a vizita un maseur? Va oferim o soluţie foarte bună pentru problema dvs. aparatul de vibromasaj RESOBELT. Elimina excesul de grăsime, si are proprietatea de a stimula metabolismul. Va veti simti minunat! Pentu rezultate exceptionale, va recomandam sa combinati masajul cu un regim alimetar cu mai putine calorii si un aport adecvat de lichide.

  Transport Gratuit

  888,00 RON
 7. Aparat vibromasaj Energy Fit
  Energy Fit

  Aparat vibromasaj Energy Fit

  Aparat vibromasaj Energy Fit ideal pentru relaxarea si detoxifierea organismului, eliminarea celulitei, stimularea circulatiei sanguine, tonifierea muschii bratelor, picioarelor, coapselor, feselor, spatelui si abdomenului. Talpa de sticla ofera esteticii produsului un plus de rafinament.

  Transport Gratuit

  949,00 RON
 8. Aparat de vibromasaj inSPORTline Rexabelt
  inSPORTline

  Aparat de vibromasaj inSPORTline Rexabelt

  Aparatul de vibromasaj inSPORTline RexaBelt este un aparat de masaj, care va ajuta in mod eficient pentru eliminarea excesului de grasime si a tensiunii musculare. Vibratiile stimuleaza circulatia si sistemul limfatic, intareste bratele, picioarele,fesele , abdomenul si contracareaza retentia de apa in tesuturi. Aparatul de vibromasaj inSPORTline RexaBelt are cinci tipuri de centuri de masaj , care au efecte diferite. Cu un mecanism simplu pentru a o adauga rapid si usor, puteti alege o cureaua care vi se potriveste cel mai bine.Sapte pozitii diferite, permitand utilizarea acestui aparat de catre toti utilizatorii. Baza de sticla are o suprafata anti-alunecare care asigura o stabilitate maxima in timpul exercitiilor fizice.

  Transport Gratuit

  1.048,90 RON
 9. Aparat de vibromasaj inSPORTline Pyrio
  inSPORTline

  Aparat de vibromasaj inSPORTline Pyrio

  Aparat vibromasaji inSPORTline Pyrio este aparatul ideal pentru recuperare rapida dupa efort fizic excesiv s imbunatateste circulatia sangelui si promoveaza pe termen lung anti-stresul și depresia. Aparatul de vibromasaj inSPORTline Pyrio este eficient, pentru relaxare,pentru economisire în condiții de siguranță și de timp. Este ideal pentru modelarea, îmbunătățirea mobilității articulare și de relaxare sau de relief de stres. Acesta acționează prin vibrații care cauzeaza contractii musculare reflexe, astfel întărirea efectivă a acestora. Exercitiul nu este consumatoare de timp, luând doar 5 minute, stand în picioare cu genunchii usor indoiti, iar rezultatele sunt instantanee. Pot fi exercitate pe tot corpul, folosind o mare varietate de exerciții. Cu brațele și spatele poate practica cu două corzi de cauciuc atașate la partea de jos a aparatului.
  Indisponibil momentan

  Transport Gratuit

  1.065,00 RON
  Indisponibil momentan
 10. Aparat de vibromasaj HMS MA1001
  HMS

  Aparat de vibromasaj HMS MA1001

  Aparat de vibromasaj HMS MA1001 cu 16 nivele de reglare a vitezei pentru intensitatea vibratiilor, ce pot fi alese printr-o sipla apasare de buton.

  Transport Gratuit

  1.067,00 RON
 11. Aparat vibromasaj inSPORTline Lilly
  inSPORTline

  Aparat vibromasaj inSPORTline Lilly

  Aparatul de vibromasaj inSportline Lilly este ideal pentru modelarea corpului. Funcţionează pe principiul de vibraţiilor, stimuleaza uschii si provoaca contractarea si relaxarea acestora. Doar 5 minute în picioare, cu genunchii uşor îndoiti si rezultatele nu intarzie să apară. Aparatul are si 2 corzi elastice cu ajutorul careia veti putea diversifica antrenamentul. In functie de greutate, înălţime, sex şi vârstă, aparatul poate determina procentul de masa adipoasa a corpului dvs, si va ajuta sa pierdeti kilogramele in plus.

  Transport Gratuit

  1.239,00 RON
 12. Aparat vibromasaj BH Fitness Tactile Tonic Pro
  BH Fitness

  Aparat vibromasaj BH Fitness Tactile Tonic Pro

  3 funcţii diferite de masaj şi relaxare. Este recomandat pentru antrenamentul tuturor muşchilor cu probleme, pentru arderea grăsimilor şi pentru scopuri de sănătate. Proiectarea ergonomică este unică şi revoluţionară.

  Transport Gratuit

  1.269,00 RON

  -11% Pret vechi:
  1.424,00 RON

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Produse: 1-12 din 30

Seteaza directie descendenta