Bustiera Thuasne Power Up
Thuasne

Bustiera Thuasne Power Up

Bustiera power up ofera suport vertical si orizontal bustului si partii laterale a sanilor in timpul exercitiilor fizice datorita elasticitatii materialului si a formei anatomice a sutienului.

Suportul poate fi ajustat in functie de intensitatea sportului practicat: sustinere puternica atunci cand bretelele sunt in pozitia de cross-over si sustinere moderata in pozitia conventionala.

Bustiera este usor de imbracat, iar bretelele captusite reduc punctele de presiune. Materialul din care este realizata permite ventilarea si transferul umiditatii spre exterior, oferind o senzatie de prospetime si o stare de confort.

Bustiera dispune de bucle ce faciliteaza purtarea unui emitator de monitorizare cardiaca.
149,00 RON

Lenjerie

Dispunem de o gama completa de lenjerie sport, calitatea acestora fiind ridicata la cele mai inalte standarde impuse. Suntem specialisti in comercializarea de lenjerie sport, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere pentru produsul dorit.

5 Produse

Seteaza directie descendenta
 1. Boxeri sport Thuasne
  Thuasne

  Boxeri sport Thuasne

  Boxeri sport realizati din material cu rol in absorbtia umiditatii pentru transferul transpiratiei spre exterior. Urmaresc liniile corpului evidentiindu-l, ofera confort si sustinere superioara feselor. Tesatura din microfibra.

  64,00 RON

  -28% Pret vechi:
  89,00 RON

 2. Bustiera cu bretele incrucisate Thuasne
  Thuasne

  Bustiera cu bretele incrucisate Thuasne

  Bustiera cu bretele incrucisate ofera suport vertical si orizontal bustului si partii laterale a sanilor in timpul exercitiilor fizice datorita elasticitatii materialului si a formei anatomice a sutienului. Forma bretelelor la spate este de tip cross-over pentru o mai buna libertate de miscare. Cupele sunt turnate dintr-o singura bucata pentru a reduce miscarile bustului. Materialul de absorbtie a umiditatii este inserat intre cupe.

  79,00 RON

  -36% Pret vechi:
  124,00 RON

 3. Bustiera Thuasne 0717
  Thuasne

  Bustiera Thuasne 0717

  Bustiera Top Strap ofera suport vertical si orizontal bustului si partii laterale a sanilor in timpul exercitiilor fizice. Cupele se muleaza anatomic, iar cusaturile sunt plate pentru a preveni riscul iritatiilor. Bretelele si spatele bustierei sunt realizate din material cu proprietati de absorbtie si transfer al umiditatii. Captuseala pentru amortizarea socurilor este integrata in partea de sus a bretelelor.

  89,00 RON

  -34% Pret vechi:
  134,00 RON

 4. Bustiera cu fermoar Thuasne
  Thuasne

  Bustiera cu fermoar Thuasne

  Bustiera cu fermoar ce ofera suport vertical si orizontal bustului si partii laterale a sanilor in timpul exercitiilor fizice datorita elasticitatii materialului si a formei anatomice a sutienului. Este usor de imbracat/dezbracat datorita fermoarului cu autoblocare din fata. Cupele se muleaza anatomic, fara cusaturi pentru a preveni riscul iritatiilor. Bretelele si spatele bustierei sunt realizate din material cu proprietati de absorbtie si transfer al umiditatii. Captuseala pentru amortizarea socurilor este integrata in partea de sus a bretelelor.

  99,00 RON

  -34% Pret vechi:
  149,00 RON

 5. Bustiera Thuasne Power Up
  Thuasne

  Bustiera Thuasne Power Up

  Bustiera power up ofera suport vertical si orizontal bustului si partii laterale a sanilor in timpul exercitiilor fizice datorita elasticitatii materialului si a formei anatomice a sutienului. Suportul poate fi ajustat in functie de intensitatea sportului practicat: sustinere puternica atunci cand bretelele sunt in pozitia de cross-over si sustinere moderata in pozitia conventionala. Bustiera este usor de imbracat, iar bretelele captusite reduc punctele de presiune. Materialul din care este realizata permite ventilarea si transferul umiditatii spre exterior, oferind o senzatie de prospetime si o stare de confort. Bustiera dispune de bucle ce faciliteaza purtarea unui emitator de monitorizare cardiaca.
  149,00 RON

5 Produse

Seteaza directie descendenta