Bicicleta Electrica Pegas Fatbike Suprem Dinamic
Pegas

Bicicleta Electrica Pegas Fatbike Suprem Dinamic

Bicicleta Electrica Pegas Fatbike Suprem Dinamic.

Primul fatbike electric produs de Pegas este o bicicletă ce are o caracteristică dincolo de orice natură tehinca a sa: îţi oferă libertatea de a alege. Pantele, terenul accidentat, potecile sinuoase, macadamul sau coborârile spectaculoase de la munte vor putea fi parcurse cu eficacitate şi siguranţă.

Pentru acest aspect, Dinamicul vine în ajutor cu un cadru uşor din aluminiu 6061, un angrenaj de 42 de dinţi cu senzor de torsiune integrat şi, nu în ultimul rând, un motor performant Bafang de 500W reprogramat la 250W integrat în roată din spate. Datele și modurile de funcționare sunt afișate pe un display LCD rezistent la apă și intemperii.

Energia este asigurată de o baterie capabilă de la Samsung de 48V şi dorinţa de mai mult a celui care va merge pe acesta. Suprem Dinamic este o bicicletă pentru toţi. Pentru toţi care îndrăznesc !

Transport Gratuit

6.499,00 RON

-6% Pret vechi:
6.899,00 RON

Biciclete Electrice

Bicicleta electrica reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport in aer liber. Dispunem de o gama completa de biciclete electrice, calitatea acestora fiind ridicata la standarde superioare. Suntem specialisti in comercializarea de biciclete electrice, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului dorit.

8 Produse

Seteaza directie descendenta
 1. Bicicleta electrica pliabila Pegas Practic Dinamic
  Pegas

  Bicicleta electrica pliabila Pegas Practic Dinamic

  Bicicleta electrică pliabilă de la Pegas înglobează două idei contemporane: eficiență și libertate de mișcare. Astfel, dacă vrei să mergi prin orașul tău, indiferent de destinație, Practic Dinamic îți oferă posibilitatea unui transport care se transformă într-o călătorie bazată pe libertatea de a alege cea mai bună metodă de deplasare într-o notă relevantă de eficiență. Puterea de 250W a motorului său, bateria integrată în tija de șa sau autonomia de peste 50km sunt argumente care își vor redefini mersul pe bicicletă.

  Transport Gratuit

  4.099,00 RON

  -9% Pret vechi:
  4.499,00 RON

 2. Bicicleta electrica pliabila Pegas Camping Dinamic
  Pegas

  Bicicleta electrica pliabila Pegas Camping Dinamic

  Bicicleta electrica pliabila Pegas Camping Dinamic este cel mai nou membru al revoluţiei propusă de Pegas în domeniul bicicletelor electrice. Experienţa de pe Pegas Camping a fost transformată prin adăugarea unui motor de asistare la pedalare capabil să transforme orice călătorie într-o viitoare poveste. Cadrul de aluminiu 6061 pliabil şi motorul de la Bafang de 220W sunt argumente pentru plimbări eficiente. Cele 7 viteze externe, respectiv pinioane Shimano MF-TZ21 /14-28 dinţi de la Shimano, asigură celui care foloseşte Camping Dinamic o uşurinţă în trecerea peste diferenţele de nivel din oraşul său. Energia este dată de o baterie capabilă de la LG de 2800MAh /36V structurată în 40 de elemente. Tija de ghidon este pliabilă şi are o înclinaţie de 7 grade. Portbagajul este realizat din aluminiu şi include bateria bicicletei.

  Transport Gratuit

  4.099,00 RON

  -9% Pret vechi:
  4.499,00 RON

 3. Bicicleta Electrica Pegas Fatbike Suprem Dinamic
  Pegas

  Bicicleta Electrica Pegas Fatbike Suprem Dinamic

  Bicicleta Electrica Pegas Fatbike Suprem Dinamic. Primul fatbike electric produs de Pegas este o bicicletă ce are o caracteristică dincolo de orice natură tehinca a sa: îţi oferă libertatea de a alege. Pantele, terenul accidentat, potecile sinuoase, macadamul sau coborârile spectaculoase de la munte vor putea fi parcurse cu eficacitate şi siguranţă. Pentru acest aspect, Dinamicul vine în ajutor cu un cadru uşor din aluminiu 6061, un angrenaj de 42 de dinţi cu senzor de torsiune integrat şi, nu în ultimul rând, un motor performant Bafang de 500W reprogramat la 250W integrat în roată din spate. Datele și modurile de funcționare sunt afișate pe un display LCD rezistent la apă și intemperii. Energia este asigurată de o baterie capabilă de la Samsung de 48V şi dorinţa de mai mult a celui care va merge pe acesta. Suprem Dinamic este o bicicletă pentru toţi. Pentru toţi care îndrăznesc !

  Transport Gratuit

  6.499,00 RON

  -6% Pret vechi:
  6.899,00 RON

 4. Bicicleta electrica Romet ERT 100 M 2018
  Romet

  Bicicleta electrica Romet ERT 100 M 2018

  Bicicleta electrica ERT 100 M 2018 de la producatorul Romet. Bicicletele electrice incep sa castige foarte mult teren, inlocuind modelele clasice fara sisteme cu asistenta electrica. Confortul, autonomia si noile posibilitati pe care le aduc bicicletele asistate electric schimba sistematic ciclismul si ofera mai multa placere utilizatorului. Gama de biciclete electrice Romet 2018 se bazeaza pe componentele Shimano Steps. Modelul ERM 201 este o aditie complet noua, inlocuind modelul 200 de anul trecut. Arkus & Romet Group este unul din leaderii pietei de biciclete din Europa, cu o puternica istorie si experienta in piata, de peste 70 de ani. Brandul foloseste cele mai noi tehnologii, intr-un proces constant de inovare si perfectionare, deviza ce a dus la o dezvoltare impresionanta si cucerirea de noi teritorii. Filosofia de design a Romet a fost dintotdeauna centrata pe a oferi o experienta de pedalat incantatoare. Inovatia este omniprezenta, iar echipa Romet este activ implicata in dezvoltarea de solutii eficiente, cum ar fi noua generatie de suspensii Swift Link 2, tehnologia Boost si cauciurile premium, extra-aderente din gama Plus. Procesul de proiectare include modelare si printrare 3D, precum si analize detaliate de rezistenta, ducand la dezvoltarea unui prototip pregatit sa intre in etapa de testare. Linia de productie moderna si complet automatizata asigura o calitate excelenta a produsului finit. Atat designul cat si productia se realizeaza in UE, garantand astfel un standard de calitate ridicat si reactie prompta la nevoile in schimbare continua ale clientilor. Multumita flexibilitatii si experientei indelungate in productia de biciclete, firma Arkus & Romet Group a devenit unul dintre cei mai mari producatori din Europa. Bicicletele Romet 2018 au fost create si testate cu pasiune si sunt pregatite sa faca fata oricarei provocari.

  Transport Gratuit

  9.679,00 RON
 5. Bicicleta electrica Romet ERT 100 D 2018
  Romet

  Bicicleta electrica Romet ERT 100 D 2018

  Bicicleta electrica Romet ERT 100 D 2018. Bicicletele electrice incep sa castige foarte mult teren, inlocuind modelele clasice fara sisteme cu asistenta electrica. Confortul, autonomia si noile posibilitati pe care le aduc bicicletele asistate electric schimba sistematic ciclismul si ofera mai multa placere utilizatorului. Gama de biciclete electrice Romet 2018 se bazeaza pe componentele Shimano Steps. Modelul ERM 201 este o aditie complet noua, inlocuind modelul 200 de anul trecut. Arkus & Romet Group este unul din leaderii pietei de biciclete din Europa, cu o puternica istorie si experienta in piata, de peste 70 de ani. Brandul foloseste cele mai noi tehnologii, intr-un proces constant de inovare si perfectionare, deviza ce a dus la o dezvoltare impresionanta si cucerirea de noi teritorii. Filosofia de design a Romet a fost dintotdeauna centrata pe a oferi o experienta de pedalat incantatoare. Inovatia este omniprezenta, iar echipa Romet este activ implicata in dezvoltarea de solutii eficiente, cum ar fi noua generatie de suspensii Swift Link 2, tehnologia Boost si cauciurile premium, extra-aderente din gama Plus. Procesul de proiectare include modelare si printrare 3D, precum si analize detaliate de rezistenta, ducand la dezvoltarea unui prototip pregatit sa intre in etapa de testare. Linia de productie moderna si complet automatizata asigura o calitate excelenta a produsului finit. Atat designul cat si productia se realizeaza in UE, garantand astfel un standard de calitate ridicat si reactie prompta la nevoile in schimbare continua ale clientilor. Multumita flexibilitatii si experientei indelungate in productia de biciclete, firma Arkus & Romet Group a devenit unul dintre cei mai mari producatori din Europa. Bicicletele Romet 2018 au fost create si testate cu pasiune si sunt pregatite sa faca fata oricarei provocari.

  Transport Gratuit

  9.749,00 RON
 6. Bicicleta electrica Romet ERC 100 D 2018
  Romet

  Bicicleta electrica Romet ERC 100 D 2018

  Bicicleta electrica ERC 100 D 2018 de la producatorul Romet. Bicicletele electrice incep sa castige foarte mult teren, inlocuind modelele clasice fara sisteme cu asistenta electrica. Confortul, autonomia si noile posibilitati pe care le aduc bicicletele asistate electric schimba sistematic ciclismul si ofera mai multa placere utilizatorului. Gama de biciclete electrice Romet 2018 se bazeaza pe componentele Shimano Steps. Modelul ERM 201 este o aditie complet noua, inlocuind modelul 200 de anul trecut. Arkus & Romet Group este unul din leaderii pietei de biciclete din Europa, cu o puternica istorie si experienta in piata, de peste 70 de ani. Brandul foloseste cele mai noi tehnologii, intr-un proces constant de inovare si perfectionare, deviza ce a dus la o dezvoltare impresionanta si cucerirea de noi teritorii. Filosofia de design a Romet a fost dintotdeauna centrata pe a oferi o experienta de pedalat incantatoare. Inovatia este omniprezenta, iar echipa Romet este activ implicata in dezvoltarea de solutii eficiente, cum ar fi noua generatie de suspensii Swift Link 2, tehnologia Boost si cauciurile premium, extra-aderente din gama Plus. Procesul de proiectare include modelare si printrare 3D, precum si analize detaliate de rezistenta, ducand la dezvoltarea unui prototip pregatit sa intre in etapa de testare. Linia de productie moderna si complet automatizata asigura o calitate excelenta a produsului finit. Atat designul cat si productia se realizeaza in UE, garantand astfel un standard de calitate ridicat si reactie prompta la nevoile in schimbare continua ale clientilor. Multumita flexibilitatii si experientei indelungate in productia de biciclete, firma Arkus & Romet Group a devenit unul dintre cei mai mari producatori din Europa. Bicicletele Romet 2018 au fost create si testate cu pasiune si sunt pregatite sa faca fata oricarei provocari.

  Transport Gratuit

  9.779,00 RON
 7. Bicicleta electrica Romet ERM 201 2018
  Romet

  Bicicleta electrica Romet ERM 201 2018

  Bicicleta electrica Romet ERM 201 2018. Bicicletele electrice incep sa castige foarte mult teren, inlocuind modelele clasice fara sisteme cu asistenta electrica. Confortul, autonomia si noile posibilitati pe care le aduc bicicletele asistate electric schimba sistematic ciclismul si ofera mai multa placere utilizatorului. Gama de biciclete electrice Romet 2018 se bazeaza pe componentele Shimano Steps. Modelul ERM 201 este o aditie complet noua, inlocuind modelul 200 de anul trecut. Arkus & Romet Group este unul din leaderii pietei de biciclete din Europa, cu o puternica istorie si experienta in piata, de peste 70 de ani. Brandul foloseste cele mai noi tehnologii, intr-un proces constant de inovare si perfectionare, deviza ce a dus la o dezvoltare impresionanta si cucerirea de noi teritorii. Filosofia de design a Romet a fost dintotdeauna centrata pe a oferi o experienta de pedalat incantatoare. Inovatia este omniprezenta, iar echipa Romet este activ implicata in dezvoltarea de solutii eficiente, cum ar fi noua generatie de suspensii Swift Link 2, tehnologia Boost si cauciurile premium, extra-aderente din gama Plus. Procesul de proiectare include modelare si printrare 3D, precum si analize detaliate de rezistenta, ducand la dezvoltarea unui prototip pregatit sa intre in etapa de testare. Linia de productie moderna si complet automatizata asigura o calitate excelenta a produsului finit. Atat designul cat si productia se realizeaza in UE, garantand astfel un standard de calitate ridicat si reactie prompta la nevoile in schimbare continua ale clientilor. Multumita flexibilitatii si experientei indelungate in productia de biciclete, firma Arkus & Romet Group a devenit unul dintre cei mai mari producatori din Europa. Bicicletele Romet 2018 au fost create si testate cu pasiune si sunt pregatite sa faca fata oricarei provocari.

  Transport Gratuit

  14.649,00 RON
 8. Bicicleta electrica Romet ERE 500 2018
  Romet

  Bicicleta electrica Romet ERE 500 2018

  Bicicleta electrica ERE 500 2018 de la producatorul Romet. Bicicletele electrice incep sa castige foarte mult teren, inlocuind modelele clasice fara sisteme cu asistenta electrica. Confortul, autonomia si noile posibilitati pe care le aduc bicicletele asistate electric schimba sistematic ciclismul si ofera mai multa placere utilizatorului. Gama de biciclete electrice Romet 2018 se bazeaza pe componentele Shimano Steps. Modelul ERM 201 este o aditie complet noua, inlocuind modelul 200 de anul trecut. Arkus & Romet Group este unul din leaderii pietei de biciclete din Europa, cu o puternica istorie si experienta in piata, de peste 70 de ani. Brandul foloseste cele mai noi tehnologii, intr-un proces constant de inovare si perfectionare, deviza ce a dus la o dezvoltare impresionanta si cucerirea de noi teritorii. Filosofia de design a Romet a fost dintotdeauna centrata pe a oferi o experienta de pedalat incantatoare. Inovatia este omniprezenta, iar echipa Romet este activ implicata in dezvoltarea de solutii eficiente, cum ar fi noua generatie de suspensii Swift Link 2, tehnologia Boost si cauciurile premium, extra-aderente din gama Plus. Procesul de proiectare include modelare si printrare 3D, precum si analize detaliate de rezistenta, ducand la dezvoltarea unui prototip pregatit sa intre in etapa de testare. Linia de productie moderna si complet automatizata asigura o calitate excelenta a produsului finit. Atat designul cat si productia se realizeaza in UE, garantand astfel un standard de calitate ridicat si reactie prompta la nevoile in schimbare continua ale clientilor. Multumita flexibilitatii si experientei indelungate in productia de biciclete, firma Arkus & Romet Group a devenit unul dintre cei mai mari producatori din Europa. Bicicletele Romet 2018 au fost create si testate cu pasiune si sunt pregatite sa faca fata oricarei provocari.

  Transport Gratuit

  20.049,00 RON

8 Produse

Seteaza directie descendenta