SportTester Suunto T3D
Suunto

SportTester Suunto T3D

Calculeaza-ti in timp real ritmul cardiac si consumul de calorii.

Transport Gratuit

1.059,00 RON

-4% Pret vechi:
1.100,00 RON

SportTester

Dispunem de o gama completa de sporttestere, calitatea acestora fiind ridicata la standarde inalte. Suntem specialisti in comercializarea de sporttestere, pentru orice tip de utilizare, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui produs.

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Produse: 1-12 din 30

Seteaza directie descendenta
 1. Pedometru inSPORTline Pallete
  inSPORTline

  Pedometru inSPORTline Pallete

  Pedometrul inSPORTline Pallete este in dispozitiv usor de folosit, compact, conceput pentru numararea pasilor. Acesta se ataseaza cu usurinta la curea sau la pantaloni si se poate utiliza atat in timpul mersului cat si in timpul alergarii. Datorita dimensiunii si greutatii reduse, va puteti misca in voie, fara restrictii. Pedometrul inSPORTline Pallete este ideal pentru iubitorii de sport si turism.
  24,00 RON
 2. Pedometru inSPORTline Punty
  inSPORTline

  Pedometru inSPORTline Punty

  Pedometrul inSPORTline Punty este un dispozitiv usor de operat, care mareste eficienta exercitiului. Ecranul mare, usor de citit, afiseaza functiile curente. Pedometrul este prevazut cu 2 butoane de operare-SET si MODE, butonul MODE este localizat in partea din fata a pedometrului, pentru acces rapid, butonul SET este localizat pe lateral, pentru a preveni apasarea accidentala. Dispozitivul se ataseaza la haine sau la curea cu o clema mare si puternica care nu aluneca. Pedometrul inSPORTline Punty cantareste doar 21 g si este popular in randul alergatorilor incepatori dar si atletilor profesionisti si instructorilor de fitness.
  54,00 RON
 3. Pedomentru inSPORTline PedoBasic
  inSPORTline

  Pedomentru inSPORTline PedoBasic

  Design unic flip-up pentru o vizibilitate sporita a ecranului,masoara caloriile consumate (kcal),numara pasii facuti pana la 99 999 si in km sensibil la miscare, numara pasii (mers/alergat).
  64,00 RON
 4. Pedometru inSPORTline Pole
  inSPORTline

  Pedometru inSPORTline Pole

  Pedometru digital inSPORTline Pole, ideal pentru mers, alergat, alpinism, etc.
  69,00 RON
 5. Cronometru inSPORTline SW Pro Dual Chrono
  inSPORTline

  Cronometru inSPORTline SW Pro Dual Chrono

  Cronometru inSPORTline SW Pro Dual Chrono are o acuratete de 1 / 100 second, si caracteristici superioare de functionare. Cronometrul poate inregistra viteze pana la 100 de runde de antrenament si are alarma ce semnaleaza fiecare record de viteza . Ecran clar cu afisaj pe doua linii cu 3 butoane mari, si usor de folosit.
  84,00 RON
 6. Pedometru inSPORTline Foot
  inSPORTline

  Pedometru inSPORTline Foot

  Pedometru digital inSPORTline Foot, ideal pentru mers, alergat, alpinism, etc.
  84,00 RON
 7. Pedometru inSPORTline Dator
  inSPORTline

  Pedometru inSPORTline Dator

  Pedometru digital inSPORTline Dator, ideal pentru mers, alergat, alpinism, etc.
  99,00 RON
 8. Pedometru inSPORTline Stripp
  inSPORTline

  Pedometru inSPORTline Stripp

  Pedometru digital inSPORTline Stripp este un pedometru util care ofera o gama variata de functii. Principalele functii includ masurarea treptelor, masurarea distantei, masurarea numarului de calorii arse sau masurarea distantei parcurse. Pedometru are de asemenea o memorie de 30 de zile, care stocheaza datele masurate. Valorile memorate pot fi descarcate ulterior pe un PC pentru a putea compara datele sau pentru realizarea de statistici cu distantele parcurse. Functiile suplimentare includ o alarma zilnica, greutate redusa de 54gr, corp impermeabil realizat din silicon sau oprirea automata pentru a economisi energia. Datorita acestor functii Pedometrul digital inSPORTline Stripp este preferatul iubitorilor mersului pe jos.
  99,00 RON
 9. Bratara fitness Techfit Bluetooth
  Techfit

  Bratara fitness Techfit Bluetooth

  Sistem de operare compatibil: Android 4.3 sau superior / iOS 6.0 sau superior (telefon sau tablet echipate cu Bluetooth 4.0)

  99,00 RON

  -60% Pret vechi:
  249,00 RON

 10. Sporttester inSPORTline Cord
  inSPORTline

  Sporttester inSPORTline Cord

  Sporttester inSPORTline Cord este un dispozitiv pentru monitorizarea și identificarea ritmului cardiac precis. Acest Sporttester este durabil are un corp ușor si o curea de silicon. Sporttester inSPORTline Cord oferă 3 zone de impulsuri: intensitate nr.1 (55-75%) de formare care vizează prevenirea bolilor de inima si pierderea excesului de greutate. Intensitatea nr.2 (70-80%) de formare a andurantei fizice. Intensitatea Nr.3 (80-100%), formeaza aptitudini fizice peste medie și îmbunatateste forta musculara. Alte caracteristici includ rezistenta la 30 m adancime, iluminare a ecranului, alarma audio si vizuala si caracteristici standard cum ar fi data și orei. Desigur există o curea confortabila, ultra subțire care este parte a pachetului. Datorită acestor caracteristici și operarea intuitivă Alte caracteristici includ impermeabil la 30 m, backlit, audio și alarmă vizuală sau caracteristici standard, cum ar fi data și afișare a orei. Desigur, există o, curea convenabil ultra subțire piept, care este parte a pachetului. Datorită acestor caracteristici și operarea intuitivă Sporttester inSPORTline Cord dispozitivele ideale pentru activități sportive în aer liber.
  129,00 RON
 11. Sport Tester inSPORTline Fit
  inSPORTline

  Sport Tester inSPORTline Fit

  Sport Testerul inSPORTline FIT este un produs modern si functional cu echipament aditional, pentru o evaluare precisa si pentru evaluarea antrenamentelor zinice. Principalele avantaje ale Sport Testerului InSPORTline FIT sunt ecranul clar si mare cu lumina de fundal, butoane mari si intuitive si functiile multiple. Cu caracteristici avansate si monitorizare exacta a pulsului Sport Testerul inSPORTline FIT va poate monitoriza si evalua antrenamentele. Cureaua de piept are o forma anatomica, este usor de fixat si este comoda.
  159,00 RON
 12. Pedometru inSPORTline Diverz
  inSPORTline

  Pedometru inSPORTline Diverz

  Sporttester inSPORTline Diverz este un calculator modern indispensabiloricarui sportiv. Ceasul ofera toate functiile importante pentru un antrenament eficient. Are un design elegant, un afisaj clar si rezistent la zgarieturi si 4 butoane functionale. In functie de informatiile introduse de utilizator (gen, inaltime, greutate, varsta) ceasul poate determina gradul de intensitate a antrenamentului folosind IMC (indicele de masa corporala). Printre celalalte functii ale ceasului enumaram data, ora, cronometru, temporizator, 3 alarme independente.
  164,00 RON
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Produse: 1-12 din 30

Seteaza directie descendenta