Aparat de vaslit inSPORTline Amazonian
inSPORTline

Aparat de vaslit inSPORTline Amazonian

Aparatul de vaslit inSPORTline Amazonian are control manual al rezistentei, computer cu ecran LCD pentru monitorizarea diferitilor parametri in timpul exercitiului. Aparatul de vaslit are o constructie stabila, solida, din otel, sistem de franare magnetic Hi-Tech si senzori pentru puls integrati in manere.

Aparatul de vaslit inSPORTline Amazonian este pliabil, fiind ideal pentru spatii mici si este recomandat pentru uz casnic.

Transport Gratuit

1.308,00 RON

-10% Pret vechi:
1.449,00 RON

Simulatoare de Vaslit

Aparatul de vaslit reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport, chiar si in interiorul casei dumneavoastra. Dispunem de o gama completa de aparate de vaslit, calitatea acestora fiind ridicata la standardele europene. Suntem specialisti in comercializarea de aparate de vaslit, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului dorit. Produsele comercializate sunt recomandate atat pentru uz casnic cat si profesional.

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Produse: 1-12 din 35

Seteaza directie descendenta
 1. Aparat de vaslit inSPORTline Brook
  inSPORTline

  Aparat de vaslit inSPORTline Brook

  Aparatul de vaslit inSPORTline Brook este un aparat fitness de uz casnic, cu care veti realiza exercitii eficiente, care intaresc musculatura intregului corp. Volanta clasica este inlocuita de pistonul hidraulic care ofera posbilitatea alegerii unuia dintre cele 12 niveluri de rezistenta. Cadrul este fabricat din otel si este prevazut cu scaun confortabil acoperit cu piele sintetica. Manerele sunt acoperite cu spuma moale, pentru o prindere sigura si confortabila. Calculatorul dispune de 2 butoane pentru operare cat mai simpla si afiseaza: timpul, distanta, numarul curent si numarul total de miscari, caloriile consumate. Exercitiile cu acest aparat ajuta la dezvoltarea musculaturii intregului corp, reducerea grasimii corporale, mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular.
  369,00 RON
 2. Aparat de vaslit One Fitness 5213
  HMS

  Aparat de vaslit One Fitness 5213

  Aparat de vaslit One Fitness 5213 cu sistem de franare hidraulic, reglabil pe nivele de dificultate.
  Indisponibil momentan

  Transport Gratuit

  465,00 RON
  Indisponibil momentan
 3. Aparat de vaslit inSPORTline PowerMaster
  inSPORTline

  Aparat de vaslit inSPORTline PowerMaster

  Aparatul de vaslit asigura dezvoltare majoritatii muschilor corpului. Vaslitul este modul ideal de a lucra muschii intregului corp. Acest aparat inlocuieste alte forme de exercitiu.

  Transport Gratuit

  568,90 RON
 4. Aparat de vaslit Master Sport V-100
  Master Sport

  Aparat de vaslit Master Sport V-100

  Aparat de vaslit Master Sport V-100 destinat utilizarii casnice in scopuri de recuperare sau exercitii de tip fitness.

  Transport Gratuit

  588,00 RON

  -11% Pret vechi:
  659,00 RON

 5. Aparat de vaslit AB Fit DM-3100
  AB-Fit

  Aparat de vaslit AB Fit DM-3100

  Aparatul de vaslit AB Fit DM-3100, destinat utilizarii casnice, urmareste recuperarea ritmului cardiac, slabirea si antrenarea picioarelor, abdomenului si bratelor.

  Transport Gratuit

  679,00 RON

  -11% Pret vechi:
  764,00 RON

 6. Aparat de vaslit inSPORTline Rio
  inSPORTline

  Aparat de vaslit inSPORTline Rio

  Aparatul de vaslit inSPORTline RIO - este un nou aparat de vaslit multi-functional, cu un sistem unic de rezistenta, care asigura un exercitiu linistit si stabil. Scaunul confortabil si pedalele cu bretele reglabile de siguranta va permite sa aveti parte de un antrenament foarte confotabil. Cu aparatul de vaslit inSPORTline RIO beneficiati de cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport chiar si in interiorul case dumneavoastra. Aparatul dispune de corzi care prezinta o rezistenta foarte mare. Aparatul de vaslit inSPORTline RIO vine echipat cu un ecran LCD mare, aparatul de vaslit fiind ideal pentru uz casnic.

  Transport Gratuit

  699,00 RON
 7. Aparat de vaslit HouseFit DH 86023
  HouseFit

  Aparat de vaslit HouseFit DH 86023

  Acest model de aparat permite folosirea bratelor in mod individual simuland intocmai miscarile specifice vaslitului. Prin exercitiile efectuate cu acest aparat este stimulat sistemul cardiovascular, muschii picioarelor, abdomenului, bratelor si spatelui.

  Transport Gratuit

  787,90 RON
 8. Aparat de vaslit inSPORTline Ocean
  inSPORTline

  Aparat de vaslit inSPORTline Ocean

  inSPORTline Ocean este un aparat de vaslit pentru antrenament casnic intens. Acesta are o constructie masiva din otel si este pliabil in pozitie verticala, ideal pentru spatii mici. Pedalele au curele reglabile de siguranta pentru a impiedica alunecarea picioarelor in timpul exercitiului.

  Transport Gratuit

  968,00 RON
 9. Aparat de vaslit DHS 7601H
  DHS

  Aparat de vaslit DHS 7601H

  Aparat destinat antrenamentului pentru canotaj, DHS 7601H, ce beneficiaza de o roata volanta de 5 Kg cu un sens de pedalare si transmisie pe curea.

  Transport Gratuit

  1.094,00 RON

  -7% Pret vechi:
  1.179,00 RON

 10. Simulator schi inSPORTline Tombos
  inSPORTline

  Simulator schi inSPORTline Tombos

  Aparatul de schi inSPORTline Tombos este eficace pentru ameliorarea conditiei fizice si de a imbunatati tehnica de schi.Constructia robusta,LCD si kilogramele suportate este un atu pentru acest aparat inSPORTline Tombos. Computerul afiseaza informatii cheie,inclusiv timp,distanta,calorii arse.Planul înclinat poate simula realist panta , ceea ce face exercițiul mai confortabil . Simulator de schi este potrivit pentru pregătirea fizică și tehnică pentru sezonul de schi . Cu exercitii scurte regulate , corpul tau este capabil de a ridica masa musculara , pentru a îmbunătăți echilibrul , ritm și precizie in curbe . Exercitarea pe un aparat de schi inSPORTline Tombos intareste intregul corp si imbunatateste tehnica de schi .

  Transport Gratuit

  1.159,00 RON
 11. Aparat de vaslit inSPORTline Amazonian
  inSPORTline

  Aparat de vaslit inSPORTline Amazonian

  Aparatul de vaslit inSPORTline Amazonian are control manual al rezistentei, computer cu ecran LCD pentru monitorizarea diferitilor parametri in timpul exercitiului. Aparatul de vaslit are o constructie stabila, solida, din otel, sistem de franare magnetic Hi-Tech si senzori pentru puls integrati in manere. Aparatul de vaslit inSPORTline Amazonian este pliabil, fiind ideal pentru spatii mici si este recomandat pentru uz casnic.

  Transport Gratuit

  1.308,00 RON

  -10% Pret vechi:
  1.449,00 RON

 12. Aparat de vaslit inSPORTline Oxford
  inSPORTline

  Aparat de vaslit inSPORTline Oxford

  Aparatul de vaslit inSPORTline Oxford vine dotat cu un sistem magnetic de incarcare manuala a greutatii, o constructie din otel masiv, 6 nivele de rezistenta si o volanta de 7kg. Computerul integrat afiseaza numarul de repetari, minutele, numarul de calorii arse, viteza de vaslire si durata antrenamentului. Aparatul de vaslit inSPORTline Oxford este potrivit pentru uzul casnic conform categoriei HC (potrivit normelor EN957).

  Transport Gratuit

  1.489,00 RON
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Produse: 1-12 din 35

Seteaza directie descendenta