Trotineta copii Worker PitBul Pro 154mm
Worker

Trotineta copii Worker PitBul Pro 154mm

Trotineta pentru copii WORKER PitBul Pro este o trotineta de inalta calitate, cu mecanism usor de pliere, fabricata din aluminiu. Datorita mecanismului simplu de pliere trotineta poate fi transportata oriunde cu usurinta. Printre avantajele trotinetei se numara: manerele de spuma, o platforma larga aderenta si frana la roata din spate.

Rotile din poliuretan cu diametrul de 145 mm si rulmentii ABEC 7 asigura calitati excelente de rulare a trotinetei. Trotineta WORKER PitBul Pro este un model nou de trotineta, foarte apreciata de catre utilizatori.

Transport Gratuit

209,00 RON

-16% Pret vechi:
249,00 RON

Trotinete

Trotineta copii reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport in aer liber. Dispunem de o gama completa de trotinete copii si adulti, calitatea acestora fiind ridicata la cele mai inalte standarde. Suntem specialisti in comercializarea de trotinete copii, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului potrivit.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 369

Seteaza directie descendenta
 1. Set roti trotineta Nils 145 mm
  Nils

  Set roti trotineta Nils 145 mm

  Rotile de schimb pentru trotineta sunt accesorii utile in cazul deteriorarii sau uzurii rotilor originale. Rotile pentru trotineta Nils Extreme sunt realizate din poliuretan (PU), au diametrul de 145x30 mm si duritatea 82A. Cei mai importanti parametri pentru acest tip de roti sunt: diametrul si duritatea lor. Diametrul rotilor are un impact direct asupra vitezei si manevrarii trotinetei. Duritatea determina confortul in timpul utilizarii precum si aderenta la suprafata pe care va deplasati. Rotile de trotineta Nils Extreme pot fi folosite pentru diverse tipuri de trotinete.
  39,00 RON
 2. Roata trotineta Fox Pro Raw 100mm
  inSPORTline

  Roata trotineta Fox Pro Raw 100mm

  Roata pentru trotineta FOX PRO Raw, potrivita pentru trotinetele freestyle, cu diametrul rotii de 100 mm. Centrul rotii este realizat din aluminiu, fiind mai rezistent decat la modelul clasic, iar roata este fabricata din poliuretan. Roata este prevazuta cu rulment ABEC 9, cu rezistenta minima la rulare, pentru o viteza mai buna, fapt care ii atrage chiar si pe cei mai pretentiosi utilizatori. Materialele de inalta calitate asigura o utilizare indelungata a produsului. Roata pentru trotineta FOX PRO Raw este un accesoriu util in cazul deteriorarii rotilor originale sau in caz ca doriti sa aduceti imbunatatiri trotinetei.

  43,00 RON

  -27% Pret vechi:
  59,00 RON

 3. Roata iluminata trotineta 125mm
  inSPORTline

  Roata iluminata trotineta 125mm

  Roata iluminata pentru trotineta este ideala pentru persoanele care apreciaza calitatea si stilul. Roata este dotata cu lumini LED, care se aprind in momentul in care roata incepe sa se invarta, datorita energiei electro-magnetice, deci nu aveti nevoie de baterii. Designul precis asigura o utilizare indelungata a acestui produs si o plimbare confortabila cu trotineta pe suprafete drepte.

  44,00 RON

  -10% Pret vechi:
  49,00 RON

 4. Roata trotineta Fox Pro Raw 110 mm
  inSPORTline

  Roata trotineta Fox Pro Raw 110 mm

  Roata de schimb pentru trotineta din poliuretan de 110 mm cu centru din aluminiu este potrivita pentru trotinete freestyle. Rulmentul de calitate ABEC 9 opune rezistenta minima pentru o viteza mai marei si o experienta mai placuta de utilizare a trotinetei. Materialele rezistente, greutatea redusa, aderenta buna si centrul din aluminiu sunt caracteristici importante ale trotinetei. Roata de schimb pentru trotineta este utila in cazul in care roata originala s-a deteriorat, sau doriti sa aduceti trotineta la un nivel mai inalt.

  49,00 RON

  -32% Pret vechi:
  72,00 RON

 5. Roata trotineta Fox Pro Raw 110 mm
  inSPORTline

  Roata trotineta Fox Pro Raw 110 mm

  Roata trotineta Fox Pro Raw 110 mm este roata de schimb pentru trotineta din poliuretan de 110 mm cu centru din aluminiu este potrivita pentru trotinete freestyle. Rulmentul de calitate ABEC 9 opune rezistenta minima pentru o viteza mai marei si o experienta mai placuta de utilizare a trotinetei. Materialele rezistente, greutatea redusa, aderenta buna si centrul din aluminiu sunt caracteristici importante ale trotinetei. Roata de schimb pentru trotineta este utila in cazul in care roata originala s-a deteriorat, sau doriti sa aduceti trotineta la un nivel mai inalt.

  49,00 RON

  -32% Pret vechi:
  72,00 RON

 6. Roti trotineta cu rulmenti inSPORTline 200mm
  inSPORTline

  Roti trotineta cu rulmenti inSPORTline 200mm

  Rotile de schimb pentru trotinete sunt realizate din PVC rigid de cea mai buna calitate. Datorita tipului de material folosit in fabricarea rotilor, acestea sunt rezistente la deteriorari, astfel fiind ideale pentru toate tipurile de suprafete.

  59,00 RON

  -14% Pret vechi:
  69,00 RON

 7. Set roti trotineta Nils 200 mm
  Nils

  Set roti trotineta Nils 200 mm

  Rotile de schimb pentru trotineta sunt accesorii utile in cazul deteriorarii sau uzurii rotilor originale. Rotile pentru trotineta Nils Extreme sunt realizate din poliuretan (PU), au diametrul de 200x39 mm si duritatea 82A. Cei mai importanti parametri pentru acest tip de roti sunt: diametrul si duritatea lor. Diametrul rotilor are un impact direct asupra vitezei si manevrarii trotinetei. Duritatea determina confortul in timpul utilizarii precum si aderenta la suprafata pe care va deplasati. Rotile de trotineta Nils Extreme pot fi folosite pentru diverse tipuri de trotinete.
  79,00 RON
 8. Trotineta copii Mondo Circ
  Mondo

  Trotineta copii Mondo Circ

  Trotineta copii Mondo Animale de la circ cu 3 roti. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.

  83,00 RON

  -29% Pret vechi:
  117,00 RON

 9. Trotineta pliabila Nils HC031
  Nils

  Trotineta pliabila Nils HC031

  Trotineta HC031 Nils Extreme este o trotineta de calitate superioara recomandata pentru copii si adolescenti. Rotile din PU de 125 mm, in combinatie cu rulmentii ABEC5 asigura o performanta optima. Frana garanteaza siguranta maxima in timp ce va plimbati cu trotineta. Ghidonul ajustabil in inaltime permite adaptarea trotinetei in functie de inaltimea utilizatorului. Datorita manerelor confortabile din neopren, chiar si deplasarea pe distante lungi nu cauzeaza nici un disconfort. Trotineta Nils Extreme este prevazuta cu un cric practic, iar cadrul este durabil si pliabil pentru transportarea usoara a trotinetei.
  84,00 RON
 10. Trotineta copii Mondo Fantasy
  Mondo

  Trotineta copii Mondo Fantasy

  Trotineta copii Mondo Fantasy este recomandata copiilor cu varsta de peste 3 ani. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.

  99,00 RON

  -29% Pret vechi:
  139,00 RON

 11. Trotineta Actuell Scooter 1912
  Actuell Fitness

  Trotineta Actuell Scooter 1912

  Trotineta Actuell Scooter 1912 dispune de un cadru rezistent ce suporta o greutate a copilului de pana la 60 kg.
  104,00 RON
 12. Trotineta iluminata copii Nils Extreme HL-776
  Nils

  Trotineta iluminata copii Nils Extreme HL-776

  Trotineta iluminata copii Nils Extreme HL-776 suporta o greutate maxima de 60kg.

  109,00 RON

  -16% Pret vechi:
  129,00 RON

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 369

Seteaza directie descendenta