Casca schi Worker Playfull
Worker

Casca schi Worker Playfull

Casca de schi si snowboard pentru copii şi adulţi, de la producatorul Worker.

106,00 RON

-5% Pret vechi:
112,00 RON

Casti si Ochelari

Schiatul reprezinta cea mai eficienta modalitate de a face sport in sezonul rece. Dispunem de o gama completa de casti ski si ochelari ski, calitatea acestora fiind ridicata la cele mai inalte standarde. Suntem specialisti in comercializarea de casti ski si ochelari ski pentru copii si adulti, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui produs.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 126

Seteaza directie descendenta
 1. Casca schi Worker Willy
  Worker

  Casca schi Worker Willy

  Casca schi WORKER Willy usoara datorita materialului ABS plastic din care este fabricat. Design modern, confortabil, cu gauri de ventilatie si captuseala interioara detasabila. Casca este dotat cu o sistem de fixare rapida, care asigura pozitia ferma a acesteia pe cap. Aveti posibilitatea de a purta ochelarii de schi la casca

  68,00 RON

  -24% Pret vechi:
  88,99 RON

 2. Casca schi Worker Canadis
  Worker

  Casca schi Worker Canadis

  Casca pentru schi si snowboard Canadis, de la producatorul Worker.

  73,00 RON

  -4% Pret vechi:
  76,00 RON

 3. Ochelari schi Axer Junior
  Axer Sport

  Ochelari schi Axer Junior

  Ochelari de schi si snowboard AXER SPORT este un model nou, cu lentile duble rezistente. Prevazut cu un sistem elaborat antiaburire ce asigura vizibilitate foarte buna. Datorita formei anatomice ochelarii se muleaza perfect pe forma fetei si asigura confort pe schiuri sau snowboard.

  73,00 RON

  -18% Pret vechi:
  89,00 RON

 4. Ochelari schi Worker Sterling
  Worker

  Ochelari schi Worker Sterling

  Ochelarii de schi si snowboard WORKER Sterling pentru copii sunt foarte rezistenti si au un sistem de ventilatie ce previn aburiarea lentilei si asigura vizibilitatea foarte buna. Datorita formei anatomice ochelarii se muleaza perfect pe forma fetei si asigura confort pe schiuri sau snowboard.
  79,00 RON
 5. Ochelari schi Worker Miller
  Worker

  Ochelari schi Worker Miller

  Ochelari de schi si snowboard Worker Miller pentru copii sunt foarte rezistenti, au un sistem de ventilatie ce previne aburirea lentilei si asigura vizibilitatea foarte buna. Datorita formei anatomice ochelarii se muleaza perfect pe forma fetei si asigura confort pe schiuri sau snowboard
  79,00 RON
 6. Ochelari schi Uvex Snowy
  Uvex

  Ochelari schi Uvex Snowy

  Ochelari schi Uvex Snowy pentru juniori.

  88,00 RON

  -26% Pret vechi:
  119,00 RON

 7. Casca schi Worker Paradise
  Worker

  Casca schi Worker Paradise

  Casca schi Worker Paradise este o casca cu stil ideala pentru copii si juniori.

  89,00 RON

  -14% Pret vechi:
  104,00 RON

 8. Ochelari schi Worker Doyle
  Worker

  Ochelari schi Worker Doyle

  Ochelari de schi si snowboard Worker Doyle sunt un model nou, cu design modern, destinat copiilor. Prevazut cu un sistem elaborat antiaburire ce asigura vizibilitate foarte buna. Datorita formei anatomice ochelarii se muleaza perfect pe forma fetei si asigura confort pe schiuri sau snowboard.
  89,00 RON
 9. Ochelari schi Uvex Wizzard Sl
  Uvex

  Ochelari schi Uvex Wizzard Sl

  Ochelari schi Uvex Wizzard Sl pentru juniori.

  98,00 RON

  -18% Pret vechi:
  119,00 RON

 10. Ochelari schi Axer Red
  Axer Sport

  Ochelari schi Axer Red

  Ochelari de schi si snowboard AXER SPORT Red este un model nou, cu lentile duble rezistente. Prevazut cu un sistem elaborat antiaburire ce asigura vizibilitate foarte buna. Datorita formei anatomice ochelarii se muleaza perfect pe forma fetei si asigura confort pe schiuri sau snowboard.
  Indisponibil momentan
  99,00 RON
  Indisponibil momentan
 11. Ochelari schi Axer Carbon
  Axer Sport

  Ochelari schi Axer Carbon

  Ochelari de schi si snowboard AXER Carbon este un model nou, cu lentile duble rezistente. Prevazut cu un sistem elaborat antiaburire ce asigura vizibilitate foarte buna. Datorita formei anatomice ochelarii se muleaza perfect pe forma fetei si asigura confort pe schiuri sau snowboard.
  99,00 RON
 12. Casca schi K2 Crossfire
  K2

  Casca schi K2 Crossfire

  Casca schi K2 Crossfire are un aspect curat și elegant, ce beneficiaza de unsprezece orificii pentru un control optim al temperaturii și confortul aferent. Casca oferă, de asemenea, FitSystem K2 pentru reglarea dimensiunilor, curea reglabilă în trei puncte, căptușeală interioară detașabilă pentru o curățare ușoară. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  101,00 RON
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 126

Seteaza directie descendenta