Cos:

0
Nici un produs

0

×

INREGISTRARE

Informatii personale

Informatii autentificare

Prenumele este obligatoriu
Numele este obligatoriu
Prenumle este invalid
Numele este invalid
Adresa de email gresita
Adresa de email este obligatorie
Adresa de email este deja inregistrata
Parola este obligatorie
Introduceti o parola valida
Introduceti minim 6 caractere
Introduceti minim 16 caractere
Parolele nu coincid
Acceptarea termenilor si conditiilor este obligatorie
Adresa de email sau parola sunt incorecte

Livrare si taxe transport

Taxe de transport

Transportul este gratuit, in aria de acoperire Fan Curier / DSC Curier, daca produsul comandat are afisata sigla "TRANSPORT GRATUIT", sau daca valoarea comenzii depaseste suma de 500 RON.

 

Pentru livrarile in Bucuresti, daca valoarea comenzii este sub 500 RON, costul transportului este de 15 RON (TVA inclus).

 

Pentru livrarile in tara, daca valoarea comenzii este sub 500 RON, costul transportului este de 14 RON (TVA inclus) pentru primul Kg la care se adauga 1 RON (TVA inclus) pentru fiecare Kg suplimentar. Daca s-a ales plata la livrare (ramburs), la acest cost se mai adauga o taxa de 6 RON (TVA inclus).

 

Livrarea tuturor comenzilor se va efectua prin serviciul de curierat rapid Fan Curier / DSC Curier. Produsele comandate se livreaza in toate orasele retelei de acoperire. Pentru orasele sau comunele care nu fac parte din reteaua de acoperire se aplica o taxa de 1.1 RON/Km (TVA inclus) suportata integral de catre client. Puteti sa verificati aici daca localitatea dumneavoastra se afla in reteaua de acoperire.

 

Termen de livrare

Termenul de livrare poate varia in functie de produsul comandat si de disponibilitatea sa. Termenul de livrare obisnuit se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare, termen de livrare calculat din momentul confirmarii comenzii in scris sau telefonic de catre un operator.

 

In cazul in care un produs devine temporar indisponibil, operatorul va informa clientul in momentul confirmarii telefonice a comenzii, urmand sa comunice noul termen de livrare, cat si noul pret de facturare daca este cazul. Clientul dispune de optiunea dintre a accepta sau a anula comanda inregistrata. Preturile promotionale se pot adresa doar unei anumite perioade de timp.

 

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmariii platii (OP cu stampila bancii), sau dupa intrarea banilor in contul Online Sport Shop SRL.

 

In cazul in care nu veti fi gasit la data si ora stabilite de catre agentul de livrare, Sportist.ro va pastra bunurile comandate timp de 5 zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi gasit, comanda se va anula automat.

 

In cazul produselor ce nu pot fi manevrate de catre o singura persoana, nu intra in responsabilitatea curierului transportul pana la usa clientului. In pretul produselor nu este inclus serviciul de instalare si punere in functiune.

 

Verificare colet

Clientul are obligatia de a verifica in prezenta curierului continutul pachetului. In cazul in care se constata lipsuri, sparturi, crapaturi, deteriorari sau alte defectiuni vizibile ale produsului sau ambalajului, aveti obligatia de a completa procesul verbal de constatare in vederea refuzarii coletului, urmand ca ulterior sa fie expediat un alt produs conform cu cel comandat.

 

Reclamatiile ulterioare vor fi luate in considerare doar impreuna cu o copie a procesului verbal de constatare !