Patine hockey Action Hoky
Worker

Patine hockey Action Hoky

Patine deosebit de confortabile cu un sistem ThermoFit care asigura un confort termic optim.

Patinele Action Hoky sunt destinate pentru hockey, au un design modern si sunt concepute din materiale de calitate. Ghetele au forma ergonomica si sunt fabricate din materiale durabile care mentin o pozitie sigura a picioarelor. Lama din otel asigura o experienta excelenta in timpul patinajului.

Tehnologia Thermo Fit ajuta la mentinerea temperaturii optime in interiorul patinelor, iar sistemul Safety Ankle protejeaza gleznele. Un nivel ridicat de confort este asigurat de captuseala Comfort Fit, care se adapteaza perfect pe picior. Caracteristicile acestui model de patine le recomanda pentru patinajului obisnuit si hockey.

Transport Gratuit

269,00 RON

-23% Pret vechi:
349,00 RON

Patine Hochei

Patinele de hochei reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport in sezonul rece. Dispunem de o gama completa de patine hochei, calitatea acestora fiind ridicata la cele mai inalte standarde. Suntem specialisti in comercializarea de patine hochei gheata, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui produs.

 1. 1
 2. 2

Produse: 1-12 din 14

Seteaza directie descendenta
 1. Patine Axer Sport Black Skull
  Axer Sport

  Patine Axer Sport Black Skull

  Patine Skull pentru hochei pe gheata de la producatorul Axer Sport.
  144,00 RON
 2. Patine hockey Nils Extreme NH8552S
  Nils

  Patine hockey Nils Extreme NH8552S

  Patinele Nils Extreme NH8552S sunt indicate pentru hockey, incepatorilor si celor intermediari, au marime fixa si sunt realizate din materiale de calitate superioara. Interiorul patinelor este captusit cu un material special cu structura de plasa care lasa pielea sa respire. Lama de otel inoxidabil garanteaza o utilizare indelungata si sigura. Pe langa aceste caracteristici, patinele au un design placut si se fixeaza pe picior cu ajutorul siretului.
  158,00 RON
 3. Patine hockey Nils Extreme NH8556S
  Nils

  Patine hockey Nils Extreme NH8556S

  Patinele Nils Extreme NH8556S sunt indicate pentru hockey, incepatorilor si celor intermediari, au marime fixa si sunt realizate din materiale de calitate superioara. Interiorul patinelor este captusit cu un material special cu structura de plasa care lasa pielea sa respire. Lama de otel inoxidabil garanteaza o utilizare indelungata si sigura. Pe langa aceste caracteristici, patinele au un design placut si se fixeaza pe picior cu ajutorul siretului.
  168,00 RON
 4. Patine Worker AXT Hattrick
  Worker

  Patine Worker AXT Hattrick

  Patine pentru hochei cu intarituri la bombeu, calcai si glezna. Platinele se recomanda atat pentru barbati cat si pentru femei, acestea fiind disponibile pe o plaja mare de marimi.

  189,00 RON

  -21% Pret vechi:
  239,00 RON

 5. Patine Worker Hypos
  Worker

  Patine Worker Hypos

  Patine deosebit de confortabile cu un sistem ThermoFit care asigura un confort termic optim.

  Transport Gratuit

  226,00 RON
 6. Patine gheata Head HM1.10
  HEAD Sport

  Patine gheata Head HM1.10

  Patine de gheata Head HM1.10 pentru adulti, cu un design similar ghetelor de hockey.

  Transport Gratuit

  249,00 RON
 7. Patine hockey Action Hiel
  Worker

  Patine hockey Action Hiel

  Patine Action Hiel potrivite pentru hockey, sireturi rezistente, varf intarit, captuseala confortabila ce mentine temperatura optima in interior. Patine hockey Action Hiel pentru barbati, lama din otel de calitate, design modern. Gheata are forma anatomica si este prevazuta cu captuseala Comfort Fit care se adapteaza foarte bine la forma piciorului. Patinele Action Hiel beneficiaza de tehnologie Thermo Fit care pastreaza temperatura optima in interior si sistem Safety Ankle, care ofera protectie gleznelor. Patinele sunt prevazute cu sireturi rezistente si varf intarit.

  Transport Gratuit

  249,00 RON
 8. Patine hockey Worker Skury
  Worker

  Patine hockey Worker Skury

  Patinele Worker Skury, sunt patine moderne pentru barbati, cu lame de calitate superioara. Gheata ergonomica este fabricata din materiale durabile si de inalta calitate pentru protectia piciorului in timpul patinajului. Lamele fabricate din otel de calitate superioara asigura tehnici excelente de patinaj. Tehnologia Thermo Fit ajuta la mentinerea temperaturii optime in interiorul patinelor ,in timp ce captuseala Comfort Fit se muleaza perfect pe picior. Sistemul Safety Ankle va mentine glezna in pozitia corecta. Datorita durabilitatii inalte Patinele Worker Skury sunt ideale atat pentru hockey pe gheata si pentru patinaj recreational.

  Transport Gratuit

  249,00 RON
 9. Patine gheata Head RB 9
  HEAD Sport

  Patine gheata Head RB 9

  Patine de gheata Head RB 9 pentru adulti, cu un design similar ghetelor de hockey.
  Indisponibil momentan

  Transport Gratuit

  268,00 RON
  Indisponibil momentan
 10. Patine gheata Head BF8
  HEAD Sport

  Patine gheata Head BF8

  Patine de gheata Head BF8 pentru adulti, cu un design similar ghetelor de hockey.
  Indisponibil momentan

  Transport Gratuit

  268,00 RON
  Indisponibil momentan
 11. Patine hockey Action Hoky
  Worker

  Patine hockey Action Hoky

  Patine deosebit de confortabile cu un sistem ThermoFit care asigura un confort termic optim. Patinele Action Hoky sunt destinate pentru hockey, au un design modern si sunt concepute din materiale de calitate. Ghetele au forma ergonomica si sunt fabricate din materiale durabile care mentin o pozitie sigura a picioarelor. Lama din otel asigura o experienta excelenta in timpul patinajului. Tehnologia Thermo Fit ajuta la mentinerea temperaturii optime in interiorul patinelor, iar sistemul Safety Ankle protejeaza gleznele. Un nivel ridicat de confort este asigurat de captuseala Comfort Fit, care se adapteaza perfect pe picior. Caracteristicile acestui model de patine le recomanda pentru patinajului obisnuit si hockey.

  Transport Gratuit

  269,00 RON

  -23% Pret vechi:
  349,00 RON

 12. Patine gheata Roces MR 1
  Roces

  Patine gheata Roces MR 1

  Patine de gheata Roces MR 1 pentru adulti, cu un design similar ghetelor de hockey.

  Transport Gratuit

  368,00 RON
 1. 1
 2. 2

Produse: 1-12 din 14

Seteaza directie descendenta