Poarta fotbal inSPORTline 3 x 1.2 m
inSPORTline

Poarta fotbal inSPORTline 3 x 1.2 m

Poarta fotbal inSPORTline, este fabricata din material de calitate si este potrivita pentru toate tipurile de suprafete.Poarta este portabila si este destinata pentru recreere si antrenamente.

Transport Gratuit

404,00 RON

-19% Pret vechi:
499,00 RON

Porti

Dispunem de o gama completa de porti de fotbal, calitatea acestora fiind ridicata la standarde europene. Suntem specialisti in comercializarea de porti de fotbal oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului cautat.

 1. 1
 2. 2

Produse: 1-12 din 23

Seteaza directie descendenta
 1. Mini poarta fotbal Mondo Fifa World Cup 2018
  Mondo

  Mini poarta fotbal Mondo Fifa World Cup 2018

  Mini poarta fotbal Mondo Fifa World Cup 2018. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  Indisponibil momentan

  89,00 RON

  -6% Pret vechi:
  95,00 RON

  Indisponibil momentan
 2. Set porti fotbal Mondo Mini
  Mondo

  Set porti fotbal Mondo Mini

  Set porti de fotbal cu minge pentru copii Mini. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  Indisponibil momentan
  114,00 RON
  Indisponibil momentan
 3. Poarta fotbal 2in1 MVS
  MVS

  Poarta fotbal 2in1 MVS

  Poarta fotbal 2in1 cu tinta de la producatorul MVS este usor de asamblat si convertit pentru a exersa tinta.
  119,00 RON
 4. Set porti fotbal Mondo Fifa World Cup 2018
  Mondo

  Set porti fotbal Mondo Fifa World Cup 2018

  Set 2 mini porti fotbal Mondo Fifa World Cup 2018. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  Indisponibil momentan

  124,00 RON

  -8% Pret vechi:
  135,00 RON

  Indisponibil momentan
 5. Set porti fotbal Mondo
  Mondo

  Set porti fotbal Mondo

  Set porti de fotbal de plastic MIni pentru copii. Setul contine si minge. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  Indisponibil momentan
  139,99 RON
  Indisponibil momentan
 6. Set porti fotbal 2in1 Mondo
  Mondo

  Set porti fotbal 2in1 Mondo

  Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  Indisponibil momentan
  159,00 RON
  Indisponibil momentan
 7. Set porti fotbal pliabile MVS
  MVS

  Set porti fotbal pliabile MVS

  Set porti fotbal pliabile de la producatorul MVS. Deplasati setul portabil pliabil oriunde, perfect pentru urmatorul fotbalist in devenire, energic, mereu in miscare!
  Indisponibil momentan

  169,00 RON

  -6% Pret vechi:
  179,00 RON

  Indisponibil momentan
 8. Set porti fotbal Mondo MON28405
  Mondo

  Set porti fotbal Mondo MON28405

  Set porti fotbal Mondo MON28405 Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  179,00 RON
 9. Set porti fotbal 2in1 Mondo Euro 2016
  Mondo

  Set porti fotbal 2in1 Mondo Euro 2016

  Set porti de fotbal 2 in 1 pentru copii. Setul contine 2 porti mini de fotbal care se transforma intr-o singura poarta mare. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  Indisponibil momentan
  189,99 RON
  Indisponibil momentan
 10. Plasa poarta fotbal Sportmann 7.5 x 2.5 m
  Sportmann

  Plasa poarta fotbal Sportmann 7.5 x 2.5 m

  Plasa de fotbal pentru porti de fotbal standart 7.5x2.5m
  Indisponibil momentan

  Transport Gratuit

  209,00 RON
  Indisponibil momentan
 11. Poarta fotbal Garlando Smart
  Garlando

  Poarta fotbal Garlando Smart

  Poarta de fotbal de dimensiuni medii, ideala pentru utilizarea in familie. Este usor de montat, datorita cadrului compus din tuburi numerotate, ce permite asamblarea rapida si fara erori.

  239,00 RON

  -17% Pret vechi:
  289,00 RON

 12. Poarta fotbal Garlando Foldy
  Garlando

  Poarta fotbal Garlando Foldy

  Poarta pliabila de dimensiuni medii, usor de depozitat in cele mai inguste spatii.

  239,00 RON

  -17% Pret vechi:
  289,00 RON

 1. 1
 2. 2

Produse: 1-12 din 23

Seteaza directie descendenta