Poarta fotbal inSPORTline 3 x 1.2 m
inSPORTline

Poarta fotbal inSPORTline 3 x 1.2 m

Poarta fotbal inSPORTline, este fabricata din material de calitate si este potrivita pentru toate tipurile de suprafete.Poarta este portabila si este destinata pentru recreere si antrenamente.

Transport Gratuit

404,00 RON

-19% Pret vechi:
499,00 RON

Porti

Dispunem de o gama completa de porti de fotbal, calitatea acestora fiind ridicata la standarde europene. Suntem specialisti in comercializarea de porti de fotbal oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului cautat.

 1. 1
 2. 2

Produse: 1-12 din 15

Seteaza directie descendenta
 1. Mini poarta fotbal Mondo Fifa World Cup 2018
  Mondo

  Mini poarta fotbal Mondo Fifa World Cup 2018

  Mini poarta fotbal Mondo Fifa World Cup 2018. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.

  89,00 RON

  -6% Pret vechi:
  95,00 RON

 2. Set porti fotbal Mondo Mini
  Mondo

  Set porti fotbal Mondo Mini

  Set porti de fotbal cu minge pentru copii Mini. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.

  94,00 RON

  -18% Pret vechi:
  114,00 RON

 3. Poarta fotbal 2in1 MVS
  MVS

  Poarta fotbal 2in1 MVS

  Poarta fotbal 2in1 cu tinta de la producatorul MVS este usor de asamblat si convertit pentru a exersa tinta.

  99,00 RON

  -17% Pret vechi:
  119,00 RON

 4. Set porti fotbal Mondo Fifa World Cup 2018
  Mondo

  Set porti fotbal Mondo Fifa World Cup 2018

  Set 2 mini porti fotbal Mondo Fifa World Cup 2018. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.

  124,00 RON

  -8% Pret vechi:
  135,00 RON

 5. Set porti fotbal 2in1 Mondo
  Mondo

  Set porti fotbal 2in1 Mondo

  Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.

  129,00 RON

  -19% Pret vechi:
  159,00 RON

 6. Set porti fotbal Mondo
  Mondo

  Set porti fotbal Mondo

  Set porti de fotbal de plastic MIni pentru copii. Setul contine si minge. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  Indisponibil momentan
  139,99 RON
  Indisponibil momentan
 7. Set porti fotbal pliabile MVS
  MVS

  Set porti fotbal pliabile MVS

  Set porti fotbal pliabile de la producatorul MVS. Deplasati setul portabil pliabil oriunde, perfect pentru urmatorul fotbalist in devenire, energic, mereu in miscare!

  169,00 RON

  -6% Pret vechi:
  179,00 RON

 8. Set porti fotbal 2in1 Mondo Euro 2016
  Mondo

  Set porti fotbal 2in1 Mondo Euro 2016

  Set porti de fotbal 2 in 1 pentru copii. Setul contine 2 porti mini de fotbal care se transforma intr-o singura poarta mare. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  Indisponibil momentan
  189,99 RON
  Indisponibil momentan
 9. Plasa poarta fotbal Sportmann 7.5 x 2.5 m
  Sportmann

  Plasa poarta fotbal Sportmann 7.5 x 2.5 m

  Plasa de fotbal pentru porti de fotbal standart 7.5x2.5m

  Transport Gratuit

  209,00 RON
 10. Set fotbal 3in1 MVS
  MVS

  Set fotbal 3in1 MVS

  Set fotbal 3in1 MVS cu poarta, minge si jaloane. Acest set de antrenamente de fotbal MVS are toate echipamentele de care aveti nevoie pentru a va imbunatati abilitatile de fotbal, cum ar fi driblingul, sutarea si fitness-ul general de fotbal.

  Transport Gratuit

  244,00 RON
 11. Poarta minifotbal SKLZ Goal EE
  SKLZ

  Poarta minifotbal SKLZ Goal EE

  SKLZ Goal – EE este o mini poarta de fotbal ce se deschide si se pliaza in cateva secunde. Pliata, Goal – EE incape aproape oriunde. Cadrul rezistent de 1.2/0.9 m este ideal pentru antrenament sau pentru partidele rapide pe teren mic.
  249,00 RON
 12. Poarta fotbal inSPORTline 3 x 1.2 m
  inSPORTline

  Poarta fotbal inSPORTline 3 x 1.2 m

  Poarta fotbal inSPORTline, este fabricata din material de calitate si este potrivita pentru toate tipurile de suprafete.Poarta este portabila si este destinata pentru recreere si antrenamente.

  Transport Gratuit

  404,00 RON

  -19% Pret vechi:
  499,00 RON

 1. 1
 2. 2

Produse: 1-12 din 15

Seteaza directie descendenta