Poarta fotbal inSPORTline 3 x 1.2 m
inSPORTline

Poarta fotbal inSPORTline 3 x 1.2 m

Poarta fotbal inSPORTline, este fabricata din material de calitate si este potrivita pentru toate tipurile de suprafete.Poarta este portabila si este destinata pentru recreere si antrenamente.

Transport Gratuit

404,00 RON

-19% Pret vechi:
499,00 RON

Porti

Dispunem de o gama completa de porti de fotbal, calitatea acestora fiind ridicata la standarde europene. Suntem specialisti in comercializarea de porti de fotbal, destinate atat centrelor comerciale, cat si utilizarii casnice in scopuri de recreere. Oferim in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului dorit.

10 Produse

Seteaza directie descendenta
 1. Set porti fotbal Master Sport 93 x 60 cm
  Master Sport

  Set porti fotbal Master Sport 93 x 60 cm

  Set de doua porti de la producatorul Master Sport, confectionate din PVC.
  109,00 RON
 2. Set porti fotbal Mondo Mini
  Mondo

  Set porti fotbal Mondo Mini

  Set porti de fotbal cu minge pentru copii Mini. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  119,00 RON
 3. Set porti fotbal Mondo
  Mondo

  Set porti fotbal Mondo

  Set porti de fotbal de plastic MIni pentru copii. Setul contine si minge. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  139,99 RON
 4. Set porti fotbal 2in1 Mondo
  Mondo

  Set porti fotbal 2in1 Mondo

  Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  169,00 RON
 5. Set porti fotbal 2in1 Mondo Euro 2016
  Mondo

  Set porti fotbal 2in1 Mondo Euro 2016

  Set porti de fotbal 2 in 1 pentru copii. Setul contine 2 porti mini de fotbal care se transforma intr-o singura poarta mare. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  189,99 RON
 6. Plasa poarta fotbal Sportmann 7.5 x 2.5 m
  Sportmann

  Plasa poarta fotbal Sportmann 7.5 x 2.5 m

  Plasa de fotbal pentru porti de fotbal standart 7.5x2.5m

  Transport Gratuit

  209,00 RON
 7. Poarta fotbal Axer Sport 1.8 x 1.2 m
  Axer Sport

  Poarta fotbal Axer Sport 1.8 x 1.2 m

  Poarta de fotbal Axer Sport cu plasa inclusa in pachet.

  Transport Gratuit

  219,00 RON
 8. Poarta fotbal inSPORTline 3 x 1.2 m
  inSPORTline

  Poarta fotbal inSPORTline 3 x 1.2 m

  Poarta fotbal inSPORTline, este fabricata din material de calitate si este potrivita pentru toate tipurile de suprafete.Poarta este portabila si este destinata pentru recreere si antrenamente.

  Transport Gratuit

  404,00 RON

  -19% Pret vechi:
  499,00 RON

 9. Poarta fotbal inSPORTline 3 in 1
  inSPORTline

  Poarta fotbal inSPORTline 3 in 1

  Poarta de fotball 3 în 1 este ideala pentru a fi utilizata in curtea proprie, pe terenul de fotbal sau in parcuri. Instalarea se face simplu si rapid . Poarta este fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate, prezinta stabilitate ridicata si este potrivita pentru orice tip de teren. Poarta de fotball 3 în 1 poate fi folosita pentru fotbal, golf sau baseball.

  Transport Gratuit

  539,00 RON
 10. Poarta minifotbal SKLZ Quickster 3.6 x 1.9
  SKLZ

  Poarta minifotbal SKLZ Quickster 3.6 x 1.9

  Incepe-ti antrenamentul in mai putin de 2 minute. Poarta de mini-fotbal Quickster 3.6 X 1.9, usor de montat si ultra-portabila este rezistenta si foarte stabila pentru a raspunde atat la nevoile juniorilor cat si ale sportivilor de performanta. Sistemul unic de rezistenta Tension-Tite, creat si patentat de SKLZ, creaza un cadru solid si rigid pentru poarta Quickster iar sistemul de prindere Velcro si cuiele de fixare in pamant asigura stabilitatea plasei. Husa speciala de transport este inclusa si asigura o depozitare usoara si eficienta.

  Transport Gratuit

  849,00 RON

10 Produse

Seteaza directie descendenta