Masa de fotbal inSPORTline Messer
inSPORTline

Masa de fotbal inSPORTline Messer

Masa de fotbal inSPORTline Messer este o masa fotbal moderna de petrecere a timpului liber. Baza mesei de foosball este o constructie stabila din placa de MDF, cu picioare de sustinere patrate, si suprafata de joc de 116.8 x 60 cm cu o grosime de 9 mm.

Cu o structura stabila , masa a devenit foarte populara pentru uzul casnic in scop recreational.

Transport Gratuit

814,00 RON

-20% Pret vechi:
1.019,00 RON

Foosball

Masa de foosball reprezinta cea mai eficienta modalitate de a va relaxa, ori de a practica sportul de performanta. Dispunem de o gama completa de mese de foosball, calitatea acestora fiind ridicata la standardele europene. Suntem specialisti in comercializarea de mese de fotbal, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui produs.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 130

Seteaza directie descendenta
 1. Masa de fotbal Globo
  Globo

  Masa de fotbal Globo

  Masa de fotbal din lemn, cu manere speciale metalice pentru controlul jucatorilor. Produsele Globo sunt 100% distractive dar si 100% sigure. In cadrul produselor Globo se pot gasi jocuri si jucarii de o gama foarte variata, astfel incat acestea satisfac nevoile oricarei varste, in portofoliu avand jucarii incepand cu 0 luni pana la 99 ani. Jucariile Globo sunt proiectate de o echipa de experti din diferite domenii pentru a elimina posibile riscuri asociate cu utilizarea acesteia, iar varsta recomandata este corect stabilita de o echipa de psihologi specializati.
  Indisponibil momentan
  199,99 RON
  Indisponibil momentan
 2. Masa de mini fotbal Classic
  BCE

  Masa de mini fotbal Classic

  Masa de fotbal poate fi folosita de 4 sau 2 jucatori, se livreaza cu accesorii si se potriveste cu orice camera de distractie din casa dvs. Mingile au diametrul de 35 mm.
  244,00 RON
 3. Masa de fotbal Villa Champion Cup
  Villa

  Masa de fotbal Villa Champion Cup

  Masa fotbal Foosball cu picioare stabile din otel. Tricourile jucatorilor sunt interschimbabile. Fiecare echipa este formata din 11 jucatori. Masa este prevazuta cu buton pentru aruncatul mingii si contor manual de goluri.
  319,99 RON
 4. Masa de fotbal Villa Stadio
  Villa

  Masa de fotbal Villa Stadio

  Masa fotbal Foosball cu picioare stabile din otel. Tricourile jucatorilor sunt interschimbabile. Fiecare echipa este formata din 11 jucatori. Masa este prevazuta cu boton pentru aruncatul mingii si contor manual de goluri.
  338,99 RON
 5. Masa de mini fotbal Ufo
  BCE

  Masa de mini fotbal Ufo

  Masa de fotbal Ufo poate fi folosita de 4 sau 2 jucatori, se livreaza cu accesorii si se potriveste cu orice camera de distractie din casa dvs. Mingile au diametrul de 35 mm.

  Transport Gratuit

  344,00 RON
 6. Masa de fotbal Worker Brazilia
  Worker

  Masa de fotbal Worker Brazilia

  Masa fotbal WORKER Brazilia este o masa moderna de joc, destinata uzului casnic. Marele avantaj al acestei mese este constructia solida din MDF cu o suprafata de joc de 102,2 cm X58 cm. Printre alte caracteristici se numara picioarele metalice care se pot ajusta pentru a face fata denivelarilor podelei, sistem rapid de returnare a mingilor dupa ce a fost marcat un gol, 22 de jucatori si sine cromate.

  Transport Gratuit

  389,00 RON

  -19% Pret vechi:
  479,00 RON

 7. Masa de fotbal Villa Pressing
  Villa

  Masa de fotbal Villa Pressing

  Masa fotbal Foosball cu picioare stabile din otel. Tricourile jucatorilor sunt interschimbabile. Fiecare echipa este formata din 11 jucatori. Suprafata de joc verde imita gazonul iar mingea poate avea efect ca pe un teren real, dispune de contor manual de goluri.

  Transport Gratuit

  454,00 RON
 8. Masa de fotbal National
  BCE

  Masa de fotbal National

  Masa de fotbal National poate fi folosita de 4 sau 2 jucatori, se livreaza cu accesorii si se potriveste cu orice camera de distractie din casa dvs. Mingile au diametrul de 35 mm.

  Transport Gratuit

  509,00 RON
 9. Masa de fotbal Villa Dribbling
  Villa

  Masa de fotbal Villa Dribbling

  Masa fotbal Foosball cu picioare stabile. Tricourile jucatorilor sunt interschimbabile. Fiecare echipa este formata din 11 jucatori. Suprafata de joc verde imita gazonul iar mingea poate avea efect ca pe un teren real, dispune de contor manual de goluri, mingea poate fi aruncata prin locasul special de la jumatatea terenului iar unele manere pot fi blocate.

  Transport Gratuit

  534,00 RON
 10. Masa de fotbal Villa Soccer
  Villa

  Masa de fotbal Villa Soccer

  Masa dispune de contor manual de goluri, mingea poate fi aruncata prin locasul special de la jumatatea terenului.

  Transport Gratuit

  558,99 RON
 11. Masa de fotbal Spartan Junior
  Spartan Sport

  Masa de fotbal Spartan Junior

  Masa de fotbal Spartan Junior confectionata din plastic dur.

  Transport Gratuit

  579,00 RON

  -31% Pret vechi:
  839,00 RON

 12. Masa de fotbal Sportmann Arena
  Sportmann

  Masa de fotbal Sportmann Arena

  Fie că aveți un pub și doriți să aduceți ceva nou pentru clienții dvs, fie că vă doriți să organizaț petreceri fastuoase alături de prieteni, masa de fotbal Arena este perfectă. Confecționată din materiale de cea mai bună calitate precum lemn și MDF, întărite, masa de fotbal Arena are un design deosebit, astfel că este ușor de folosit.
  Indisponibil momentan

  Transport Gratuit

  579,00 RON
  Indisponibil momentan
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 130

Seteaza directie descendenta