Masa de fotbal inSPORTline Messer
inSPORTline

Masa de fotbal inSPORTline Messer

Masa de fotbal inSPORTline Messer este o masa fotbal moderna de petrecere a timpului liber. Baza mesei de foosball este o constructie stabila din placa de MDF, cu picioare de sustinere patrate, si suprafata de joc de 116.8 x 60 cm cu o grosime de 9 mm.

Cu o structura stabila , masa a devenit foarte populara pentru uzul casnic in scop recreational.

Transport Gratuit

1.099,00 RON

-16% Pret vechi:
1.309,00 RON

Foosball

Masa de foosball reprezinta cea mai eficienta modalitate de a va relaxa, ori de a practica sportul de performanta. Dispunem de o gama completa de mese de foosball, calitatea acestora fiind ridicata la standardele europene. Suntem specialisti in comercializarea de mese de fotbal, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui produs.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 151

Seteaza directie descendenta
 1. Masa de fotbal Globo
  Globo

  Masa de fotbal Globo

  Masa de fotbal din lemn, cu manere speciale metalice pentru controlul jucatorilor. Produsele Globo sunt 100% distractive dar si 100% sigure. In cadrul produselor Globo se pot gasi jocuri si jucarii de o gama foarte variata, astfel incat acestea satisfac nevoile oricarei varste, in portofoliu avand jucarii incepand cu 0 luni pana la 99 ani. Jucariile Globo sunt proiectate de o echipa de experti din diferite domenii pentru a elimina posibile riscuri asociate cu utilizarea acesteia, iar varsta recomandata este corect stabilita de o echipa de psihologi specializati.
  Indisponibil momentan
  199,99 RON
  Indisponibil momentan
 2. Masa de mini fotbal Classic
  BCE

  Masa de mini fotbal Classic

  Masa de fotbal poate fi folosita de 4 sau 2 jucatori, se livreaza cu accesorii si se potriveste cu orice camera de distractie din casa dvs. Mingile au diametrul de 35 mm.

  269,00 RON

  -10% Pret vechi:
  299,00 RON

 3. Masa de fotbal Villa Champion Cup
  Villa

  Masa de fotbal Villa Champion Cup

  Masa fotbal Foosball cu picioare stabile din otel. Tricourile jucatorilor sunt interschimbabile. Fiecare echipa este formata din 11 jucatori. Masa este prevazuta cu buton pentru aruncatul mingii si contor manual de goluri.
  Indisponibil momentan
  319,00 RON
  Indisponibil momentan
 4. Masa de mini fotbal Ufo
  BCE

  Masa de mini fotbal Ufo

  Masa de fotbal Ufo poate fi folosita de 4 sau 2 jucatori, se livreaza cu accesorii si se potriveste cu orice camera de distractie din casa dvs. Mingile au diametrul de 35 mm.
  Indisponibil momentan

  Transport Gratuit

  344,00 RON
  Indisponibil momentan
 5. Masa de fotbal Garlando F-Mini
  Garlando

  Masa de fotbal Garlando F-Mini

  Masa de fotbal de dimensiuni reduse, ce poate fi utilizata oriunde. Materiale de calitate si siguranta sportita oferita de barile telescopice. Material MDF de 15 mm, acoperita cu grafica viu colorata.

  Transport Gratuit

  427,00 RON
 6. Masa de fotbal Worker Brazilia
  Worker

  Masa de fotbal Worker Brazilia

  Masa fotbal WORKER Brazilia este o masa moderna de joc, destinata uzului casnic. Marele avantaj al acestei mese este constructia solida din MDF cu o suprafata de joc de 102,2 cm X58 cm. Printre alte caracteristici se numara picioarele metalice care se pot ajusta pentru a face fata denivelarilor podelei, sistem rapid de returnare a mingilor dupa ce a fost marcat un gol, 22 de jucatori si sine cromate.

  Transport Gratuit

  479,00 RON
 7. Masa de fotbal National
  BCE

  Masa de fotbal National

  Masa de fotbal National poate fi folosita de 4 sau 2 jucatori, se livreaza cu accesorii si se potriveste cu orice camera de distractie din casa dvs. Mingile au diametrul de 35 mm.

  Transport Gratuit

  519,00 RON
 8. Masa de fotbal Garlando F-Zero
  Garlando

  Masa de fotbal Garlando F-Zero

  Modelul F-Zero va ofera conditii bune de joc si este foarte distractiv pentru micii jucatori. Construit din aceleasi materiale de calitate ca si mesele mai mari.

  Transport Gratuit

  529,00 RON
 9. Masa de fotbal Garlando F-Zero Telescopic
  Garlando

  Masa de fotbal Garlando F-Zero Telescopic

  Modelul F-Zero va ofera conditii bune de joc si este masa ce ofera distractie micilor jucatori Construit din aceleasi materiale de calitate ca si mesele mai mari, ofera maximim de siguranta copiilor, datorita barelor telescopice.

  Transport Gratuit

  569,00 RON

  -14% Pret vechi:
  659,00 RON

 10. Masa de fotbal Garlando F-Zero Grafic
  Garlando

  Masa de fotbal Garlando F-Zero Grafic

  Modelul F-Zero Grafic va ofera conditii bune de joc si este foarte distractiv pentru micii jucatori. Construit din aceleasi materiale de calitate ca si mesele mai mari, ofera maximim de siguranta copiilor, datorita barelor telescopice.

  Transport Gratuit

  599,00 RON

  -12% Pret vechi:
  679,00 RON

 11. Masa de fotbal Globo
  Globo

  Masa de fotbal Globo

  Masa de fotbal de la producatorul Globo. Produsele Globo sunt 100% distractive dar si 100% sigure. In cadrul produselor Globo se pot gasi jocuri si jucarii de o gama foarte variata, astfel incat acestea satisfac nevoile oricarei varste, in portofoliu avand jucarii incepand cu 0 luni pana la 99 ani. Jucariile Globo sunt proiectate de o echipa de experti din diferite domenii pentru a elimina posibile riscuri asociate cu utilizarea acesteia, iar varsta recomandata este corect stabilita de o echipa de psihologi specializati.

  Transport Gratuit

  644,00 RON
 12. Masa de fotbal Garlando F1 Grafic
  Garlando

  Masa de fotbal Garlando F1 Grafic

  Masa de fotbal Garlando F1 semi-profesionista, cu bari normale si carcasa de lemn de 15mm cu strat de melamina.

  Transport Gratuit

  669,00 RON

  -14% Pret vechi:
  781,00 RON

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 151

Seteaza directie descendenta