Bicicleta eliptica ergometrica inSPORTline inCondi ET520i
inSPORTline

Bicicleta eliptica ergometrica inSPORTline inCondi ET520i

Bicicleta eliptica inSPORTline inCondi ET520i are control electronic al rezistentei cu volanta în partea din față. Designul sistemului asigură o stabilitate mare și vă permite să setați pasul la distanțe mici (6,5 cm). În același timp, există și o schimbare în nivele, astfel incat mișcarea de glisare se poate realiza intr-o cursa mai lungă (48 cm). Acest lucru face ca mișcarea sa fie ergonomicã și naturalã, iar exerciții fizice atât de eficiente.

Calculatorul poate fi conectat cu tableta iPad / Bluetooth și iConsole +, ceea ce face posibilă, de exemplu, practicarea joggingului în Alpi, în capitalele lumii și în alte locuri interesante. Traseul poate fi urmărit prin intermediul Google Maps Street View direct pe ecranul dispozitivului mobil.

Bicicleta eliptica inSPORTline inCondi ET520i este echipată cu un calculator sofisticat cu afișaj LCD, care prezintă o multitudine de informații utile, inclusiv viteza, timpul, distanta și caloriile arse.

Bicicleta eliptica inSPORTline inCondi ET520i oferă, de asemenea 12 programe de utilizator sau programe HRC care utilizeaza variatia fata de pulsul optim, ceea ce duce la o mai mare eficiență în timpul exercițiului. Bicicleta permite o greutate maxima a utilizatorului de 150kg si are roti pentru transport.

Aceste caracteristici și proprietăți excelente recomandă bicicleta eliptica inSPORTline inCondi ET520i pentru utilizare casnică si in cluburi, poziționand-o printre modelele cele mai preferate.

Bicicleta eliptica inSPORTline inCondi ET520i este practică în cadrul gospodăriei, se poate plia, minimizându-se astfel dimensiunile sale. Aparatul este asigurat astfel împotriva copiilor.

LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ GRATUIT !

Transport Gratuit

3.168,90 RON

-12% Pret vechi:
3.599,00 RON

Biciclete Eliptice

Bicicleta eliptica reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport, chiar si in interiorul casei dumneavoastra. Dispunem de o gama completa de biciclete eliptice, calitatea acestora fiind ridicata la standardele europene. Suntem specialisti in comercializarea de biciclete eliptice, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului dorit. Produsele comercializate sunt recomandate atat pentru uz casnic cat si profesional.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 152

Seteaza directie descendenta
 1. Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 2200
  FitTronic

  Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 2200

  Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 2200, destinata utilizarii casnice,e beneficiaza de o greutate a volantei de 5 kg cu 8 nivele de reglare a rezistentei.
  Indisponibil momentan

  Transport Gratuit

  599,00 RON

  -40% Pret vechi:
  999,00 RON

  Indisponibil momentan
 2. Bicicleta eliptica mecanica Hiton 17R Szary
  Sportmann

  Bicicleta eliptica mecanica Hiton 17R Szary

  Bicicleta eliptica Hiton 17 R Szary este ideala pentru a lucra eficient toate grupele musculare, pentru a scapa de excesul de tesut adipos, scaderea tensiunii arteriale, avand efecte benefice pentru inima si plamani. Miscarea pe care o efectuati in timpul antrenamentului este blanda pentru articulatii si coaloana vertebrala. Bicicleta eliptica Hiton 17 R Szary prezinta un calculator cu ecran LCD, care cuprinde urmatoarele functii: timp, viteza, distanta, calorii, scanare. Particularitatea acestei bicicete este faptul ca manerele pot fi reglate astfel incat sa fie fixe sau mobile. Roata volanta este situata in fata si are 5 kg. Bicicleta dispune de roti de transport, pentru o manevrare usoara si este recomandata pentru uz casnic.

  Transport Gratuit

  618,90 RON
 3. Bicicleta eliptica mecanica Hiton 17R
  Sportmann

  Bicicleta eliptica mecanica Hiton 17R

  Bicicleta eliptica Hiton 17R este ideala pentru a lucra eficient toate grupele musculare, pentru a scapa de excesul de tesut adipos, scaderea tensiunii arteriale, avand efecte benefice pentru inima si plamani. Miscarea pe care o efectuati in timpul antrenamentului este blanda pentru articulatii si coaloana vertebrala. Bicicleta eliptica Hiton 17R prezinta un calculator cu ecran LCD, care cuprinde urmatoarele functii: timp, viteza, distanta, calorii, scanare. Particularitatea acestei bicicete este faptul ca manerele pot fi reglate astfel incat sa fie fixe sau mobile. Roata volanta este situata in fata si are 5 kg. Bicicleta dispune de roti de transport, pentru o manevrare usoara si este recomandata pentru uz casnic.

  Transport Gratuit

  619,00 RON
 4. Bicicleta eliptica magnetica DHS 3435E
  DHS

  Bicicleta eliptica magnetica DHS 3435E

  Bicicleta eliptica magnetica DHS 3435E, destinata utilizarii casnice, beneficiaza de o greutate a volantei de 3 kg cu 8 nivele de reglare a rezistentei.

  Transport Gratuit

  619,00 RON

  -5% Pret vechi:
  649,00 RON

 5. Bicicleta eliptica mecanica HouseFit HB 8169 S
  HouseFit

  Bicicleta eliptica mecanica HouseFit HB 8169 S

  Bicicleta eliptica mecanica HouseFit HB 8169 S, destinata utilizarii casnice, beneficiaza de sistem de angrenare prin curea cu reglare manuala, mecanica.

  Transport Gratuit

  623,00 RON
 6. Bicicleta eliptica magnetica inSPORTline Air
  inSPORTline

  Bicicleta eliptica magnetica inSPORTline Air

  Bicicleta eliptica inSPORTline Air este ideala pentru antrenamentele casnice eficiente pentru toate grupele de muschi. Miscarile in timpul exercitiului pe bicicleta eliptica sunt benefice si pentru articulatii. Display-ul arata informatii utile precum: timp, viteza, calorii arse si distanta parcursa.

  Transport Gratuit

  629,00 RON
 7. Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 505E
  FitTronic

  Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 505E

  Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 505E, destinata utilizarii casnice, beneficiaza de o greutate a volantei de 5 kg cu 8 nivele de reglare a rezistentei.

  Transport Gratuit

  649,00 RON

  -28% Pret vechi:
  899,00 RON

 8. Bicicleta eliptica magnetica Techfit Optimuscity 310
  Techfit

  Bicicleta eliptica magnetica Techfit Optimuscity 310

  Bicicleta eliptica magnetica Techfit Optimuscity 310, destinata utilizarii casnice, beneficiaza de o greutate a volantei de 4 kg cu 8 nivele de reglare a rezistentei.
  Indisponibil momentan

  Transport Gratuit

  694,00 RON

  -31% Pret vechi:
  999,00 RON

  Indisponibil momentan
 9. Bicicleta eliptica magnetica E23900
  Actuell Fitness

  Bicicleta eliptica magnetica E23900

  Bicicleta eliptica magnetica E23900, destinata utilizarii casnice, dispune de 5 nivele de reglare a rezistentei si o greutate a volantei de 5 kg.

  Transport Gratuit

  738,00 RON
 10. Bicicleta eliptica magnetica Hiton Trip
  Sportmann

  Bicicleta eliptica magnetica Hiton Trip

  Bicicletele eliptice sunt ideale pentru antrenarea muschilor intregului corp, arderea grasimilor si reducerea tensiunii arteriale. Bicicleta eliptica Hiton Trip este un model cu design atractiv, sistem de franare magnetic, pentru o durata de functionare indelungata. Printre avantajele bicicletei eliptice Hiton Trip se numara cadrul stabil, roata volanta de 7 kg si cele 8 niveluri de reglare a rezistentei. Calculatorul din dotare va permite monitorizarea diferitilor parametri in timpul exercitiului. Pedalele incapatoare care nu aluneca si manerele moi contribuie la un antrenament confortabil. Bicicleta eliptica Hiton Trip prezinta senzori pentru masurarea pulsului incorporati in manere. Acest model este ideal pentru utilizare casnica.

  Transport Gratuit

  748,00 RON

  -17% Pret vechi:
  899,00 RON

 11. Bicicleta eliptica magnetica inSPORTline Misouri
  inSPORTline

  Bicicleta eliptica magnetica inSPORTline Misouri

  Bicicleta eliptica inSPORTline este o bicicleta eliptica ideala pentru antrenamentele casnice eficiente pentru toate grupele de muschi. Miscarile in timpul exercitiului pe bicicleta eliptica este benefic si pentru articulatii. Display-ul arata informatii utile precum: timp, viteza, calorii arse si distanta parcursa.

  Transport Gratuit

  779,00 RON
 12. Bicicleta eliptica magnetica Hiton Travel
  Sportmann

  Bicicleta eliptica magnetica Hiton Travel

  Bicicleta eliptica Hiton Travel este un model nou, cu sistem de franare magnetic si volanta de 7 kg, care asigura o functionare lina si silentioasa. Rezistenta la pedalare poate fi setata cu ajutorul rotitei pentru controlul rezistentei; bicicleta dispune de 8 niveluri de reglare a rezistentei. Pentru o monitorizare permanenta a antrenamentului, bicicleta eliptica Hiton Travel este dotata cu un calculator ce prezinta diverse functii si senzori pentru masurarea pulsului. Pedalele au suprafata aderenta, iar manerele fixe si mobile sunt acoperite cu neopren moale, oferind confort maxim in timpul exercitiului. Bicicleta eliptica Hiton Travel dispune de un cadru solid si stabil ce suporta o greutate maxima a utilizatorului de pana la 120 kg. Bicicletele eliptice sunt ideale pentru antrenarea muschilor intregului corp, arderea grasimilor si reducerea tensiunii arteriale.

  Transport Gratuit

  788,00 RON
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 152

Seteaza directie descendenta