Bicicleta eliptica ergometrica inSPORTline inCondi ET520i
inSPORTline

Bicicleta eliptica ergometrica inSPORTline inCondi ET520i

Bicicleta eliptica inSPORTline inCondi ET520i are control electronic al rezistentei cu volanta în partea din față. Designul sistemului asigură o stabilitate mare și vă permite să setați pasul la distanțe mici (6,5 cm). În același timp, există și o schimbare în nivele, astfel incat mișcarea de glisare se poate realiza intr-o cursa mai lungă (48 cm). Acest lucru face ca mișcarea sa fie ergonomicã și naturalã, iar exerciții fizice atât de eficiente.

Calculatorul poate fi conectat cu tableta iPad / Bluetooth și iConsole +, ceea ce face posibilă, de exemplu, practicarea joggingului în Alpi, în capitalele lumii și în alte locuri interesante. Traseul poate fi urmărit prin intermediul Google Maps Street View direct pe ecranul dispozitivului mobil.

Bicicleta eliptica inSPORTline inCondi ET520i este echipată cu un calculator sofisticat cu afișaj LCD, care prezintă o multitudine de informații utile, inclusiv viteza, timpul, distanta și caloriile arse.

Bicicleta eliptica inSPORTline inCondi ET520i oferă, de asemenea 12 programe de utilizator sau programe HRC care utilizeaza variatia fata de pulsul optim, ceea ce duce la o mai mare eficiență în timpul exercițiului. Bicicleta permite o greutate maxima a utilizatorului de 150kg si are roti pentru transport.

Aceste caracteristici și proprietăți excelente recomandă bicicleta eliptica inSPORTline inCondi ET520i pentru utilizare casnică si in cluburi, poziționand-o printre modelele cele mai preferate.

Bicicleta eliptica inSPORTline inCondi ET520i este practică în cadrul gospodăriei, se poate plia, minimizându-se astfel dimensiunile sale. Aparatul este asigurat astfel împotriva copiilor.

LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

Transport Gratuit

2.499,00 RON

-21% Pret vechi:
3.169,00 RON

Biciclete Eliptice

Bicicleta eliptica reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport, chiar si in interiorul casei dumneavoastra. Dispunem de o gama completa de biciclete eliptice, calitatea acestora fiind ridicata la standardele europene. Suntem specialisti in comercializarea de biciclete eliptice, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului dorit. Produsele comercializate sunt recomandate atat pentru uz casnic cat si profesional.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 174

Seteaza directie descendenta
 1. Bicicleta eliptica mecanica Hiton 17R Szary
  Sportmann

  Bicicleta eliptica mecanica Hiton 17R Szary

  Bicicleta eliptica Hiton 17 R Szary este ideala pentru a lucra eficient toate grupele musculare, pentru a scapa de excesul de tesut adipos, scaderea tensiunii arteriale, avand efecte benefice pentru inima si plamani. Miscarea pe care o efectuati in timpul antrenamentului este blanda pentru articulatii si coaloana vertebrala. Bicicleta eliptica Hiton 17 R Szary prezinta un calculator cu ecran LCD, care cuprinde urmatoarele functii: timp, viteza, distanta, calorii, scanare. Particularitatea acestei bicicete este faptul ca manerele pot fi reglate astfel incat sa fie fixe sau mobile. Roata volanta este situata in fata si are 5 kg. Bicicleta dispune de roti de transport, pentru o manevrare usoara si este recomandata pentru uz casnic.

  Transport Gratuit

  499,00 RON

  -19% Pret vechi:
  619,00 RON

 2. Bicicleta eliptica mecanica Hiton 17R
  Sportmann

  Bicicleta eliptica mecanica Hiton 17R

  Bicicleta eliptica Hiton 17R este ideala pentru a lucra eficient toate grupele musculare, pentru a scapa de excesul de tesut adipos, scaderea tensiunii arteriale, avand efecte benefice pentru inima si plamani. Miscarea pe care o efectuati in timpul antrenamentului este blanda pentru articulatii si coaloana vertebrala. Bicicleta eliptica Hiton 17R prezinta un calculator cu ecran LCD, care cuprinde urmatoarele functii: timp, viteza, distanta, calorii, scanare. Particularitatea acestei bicicete este faptul ca manerele pot fi reglate astfel incat sa fie fixe sau mobile. Roata volanta este situata in fata si are 5 kg. Bicicleta dispune de roti de transport, pentru o manevrare usoara si este recomandata pentru uz casnic.

  Transport Gratuit

  499,00 RON

  -19% Pret vechi:
  619,00 RON

 3. Bicicleta eliptica magnetica inSPORTline Air
  inSPORTline

  Bicicleta eliptica magnetica inSPORTline Air

  Bicicleta eliptica inSPORTline Air este ideala pentru antrenamentele casnice eficiente pentru toate grupele de muschi. Miscarile in timpul exercitiului pe bicicleta eliptica sunt benefice si pentru articulatii. Display-ul arata informatii utile precum: timp, viteza, calorii arse si distanta parcursa.

  Transport Gratuit

  504,00 RON

  -20% Pret vechi:
  629,00 RON

 4. Bicicleta eliptica magnetica Techfit Optimuscity 310
  Techfit

  Bicicleta eliptica magnetica Techfit Optimuscity 310

  Bicicleta eliptica magnetica Techfit Optimuscity 310, destinata utilizarii casnice, beneficiaza de o greutate a volantei de 4 kg cu 8 nivele de reglare a rezistentei. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

  Transport Gratuit

  518,00 RON

  -34% Pret vechi:
  789,00 RON

 5. Bicicleta eliptica magnetica DHS 3435E
  DHS

  Bicicleta eliptica magnetica DHS 3435E

  Bicicleta eliptica magnetica DHS 3435E, destinata utilizarii casnice, beneficiaza de o greutate a volantei de 3 kg cu 8 nivele de reglare a rezistentei.

  Transport Gratuit

  559,00 RON

  -16% Pret vechi:
  669,00 RON

 6. Bicicleta eliptica magnetica Techfit E380
  Techfit

  Bicicleta eliptica magnetica Techfit E380

  Bicicleta eliptica TECHFIT E380 este ideala pentru exercitii mai usoare ca niciodata. Pe langa raportul calitate-pret foarte bun, bicicleta eliptica E380 TECHFIT vine echipata cu un sistem volanta care cantareste 4 kg, asigurand astfel un exercitiu la o intensitate constanta. Bicicleta eliptica de la TECHFIT este echipata cu un computer care afiseaza timpul, distanta, viteza si numarul de calorii, facilitand astfel o monitorizare eficienta in timpul antrenamentului. Este ideala pentru incepatori, pentru persoanele cu probleme de articulatii, pentru pierderea in greutate si pentru tonifiere. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

  Transport Gratuit

  594,00 RON

  -25% Pret vechi:
  789,00 RON

 7. Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 2200
  FitTronic

  Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 2200

  Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 2200, destinata utilizarii casnice,e beneficiaza de o greutate a volantei de 5 kg cu 8 nivele de reglare a rezistentei.
  Indisponibil momentan

  Transport Gratuit

  599,00 RON

  -40% Pret vechi:
  998,99 RON

  Indisponibil momentan
 8. Bicicleta eliptica magnetica inSPORTline Misouri
  inSPORTline

  Bicicleta eliptica magnetica inSPORTline Misouri

  Bicicleta eliptica inSPORTline este o bicicleta eliptica ideala pentru antrenamentele casnice eficiente pentru toate grupele de muschi. Miscarile in timpul exercitiului pe bicicleta eliptica este benefic si pentru articulatii. Display-ul arata informatii utile precum: timp, viteza, calorii arse si distanta parcursa. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

  Transport Gratuit

  619,00 RON

  -21% Pret vechi:
  779,00 RON

 9. Bicicleta eliptica mecanica HouseFit HB 8169 S
  HouseFit

  Bicicleta eliptica mecanica HouseFit HB 8169 S

  Bicicleta eliptica mecanica HouseFit HB 8169 S, destinata utilizarii casnice, beneficiaza de sistem de angrenare prin curea cu reglare manuala, mecanica.

  Transport Gratuit

  623,00 RON
 10. Bicicleta eliptica magnetica Hiton Ocelot
  Sportmann

  Bicicleta eliptica magnetica Hiton Ocelot

  Bicicleta eliptica Hiton Ocelot este ideala pentru antrenarea musculaturii intregului corp, pentru a scapa de tesutul adipos in exces, avand efecte benefice asupra inimii si plamanilor. Roata volanta are o greutate de 6 kg, iar sistemul de franare este magnetic. Bicicleta eliptica Hiton Ocelot prezinta 8 niveluri de reglare a rezistentei, care se face manual. Manerele mobile si fixe sunt acoperite cu neopren pentru un plus de confort, cele fixe sunt dotate cu senzori pentru masurarea pulsului. Pedalele sunt spatioase, aderente si functioneaza silentios. Bicicleta eliptica Hiton Ocelot dispune de un calculator cu numeroase functii, sistem de nivelare a suprafetelor si este potrivita pentru incepatori si avansati deopotriva. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

  Transport Gratuit

  629,00 RON

  -21% Pret vechi:
  799,00 RON

 11. Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 505E
  FitTronic

  Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 505E

  Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 505E, destinata utilizarii casnice, beneficiaza de o greutate a volantei de 5 kg cu 8 nivele de reglare a rezistentei.

  Transport Gratuit

  649,00 RON
 12. Bicicleta eliptica mecanica inSPORTline Airgym
  Sportmann

  Bicicleta eliptica mecanica inSPORTline Airgym

  Bicicleta eliptica inSPORTline Airgym este perfecta pentru antrenamente eficiente la domiciliu. In locul volantei clasice, bicicleta este echipata cu un ventilator special care asigura ajustarea facila a rezistentei, o functionare silentioasa si o mentenanta usoara. Calculatorul cu operare intuitiva prezinta un ecran usor de citit si 3 butoane pentru o utilizare cat mai simpla. Pe ecranul calculatorului puteti urmari date importante despre antrenament: timp, distanta, calorii, viteza, odometru, puls. Manerele sunt prevazute cu senzori pentru masurarea pulsului. Veti aprecia faptul ca bicicleta eliptica Airgym este echipata cu 2 seturi de gantere. Printre caracteristicile bicicletei se numara sistemul pentru ajustarea suprafetelor denivelate, rotile de transport si stabilizatorii anti-alunecare. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

  Transport Gratuit

  709,00 RON

  -21% Pret vechi:
  899,00 RON

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 174

Seteaza directie descendenta