Termeni si conditii de utilizare

Sportist.ro furnizeaza servicii clientilor sai sub rezerva urmatoarelor conditii. Daca acceptati sa utilizati site-ul Sportist.ro, acceptati si sunteti de acord cu conditiile exprimate in continuare.

Va rugam, cititi cu atentie continutul acestei sectiuni.


Confidentialitatea datelor

S.C ONLINE SPORT SHOP S.R.L. respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Sportist.ro si S.C ONLINE SPORT SHOP S.R.L. au obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: livrarea produselor comandate online si marketing direct. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata ( persoana de la care se colecteaza datele), partenerii contractuali ai operatorului, societati bancare, birouri de credit, servicii de curierat, acestea fiind necesare in scopul stabilirii contactului cu clientii, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scopul indeplinirii la timp si cu operativitate a livrarii comenzilor, precum si in scopuri de marketing direct. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor* printr-o cerere scrisa, datata si semnata la S.C ONLINE SPORT SHOP S.R.L, Str. Aleea Livezilor, Nr. 7, Bl. 22, Sc. 2, Ap. 34, Sector 5 - Bucuresti. 
De asemenea refuzul dumneavoastra expres de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste. 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. 

Observatie:
*Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.


Drepturi de autor

Tot continutul acestui web site, text, grafica, logo-uri, butoane, icon-uri, imagini, clip-uri audio, cod sursa si software, este proprietate S.C ONLINE SPORT SHOP S.R.L. si este protejat de legile Romaniei si legile internationale de copyright.

Sportist.ro este marca inregistrata si respecta drepturile de proprietate si copyright al tertilor.

 

Licenta si accesul la Sportist.ro

Sportist.ro pune la dispozitia clientilor sai acces limitat la acest site, le da dreptul sa il foloseasca, dar nu sa faca download (altul decat caching, facut automat de browserul de internet) sau sa modifice, sa duplice sau sa vanda partial sau total informatiile publicate pe acest site fara acordul in scris al S.C ONLINE SPORT SHOP S.R.L.

Utilizatorul nu va folosi logo-ul Sportist.ro, texte sau grafica proprietare, fara acordul in scris al S.C ONLINE SPORT SHOP S.R.L.

 

Contul dumneavoastra

Daca folosti site-ul Sportist.ro, sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul Sportist.ro.

 

Descrierea si imaginile produselor

Continutul site-ului Sportist.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site sau a furnizorilor autorizati. De aceea Sportist.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitie de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.

 

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site sunt cu caracter informativ, produsele livrate putand fi diferite de imaginile de prezentare in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului fara notificare prealabila de la producatori.

 

Politica, preturi si livrare

Preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in RON cu TVA inclus. Va rugam cititi sectiunea Livrare produse pentru detalii privind costurile de transport cat si termenul de livrare al produselor. 
 
Afisarea produselor in cadrul magazinului online Sportist.ro reprezinta oferta noastra valabila contractata. Acceptarea ofertei se produce in momentul in care clientul isi manifestata telefonic, ori online, vointa de a achizitiona un anumit produs. 
 
Clientul are dreptul de a se razgandi cu privire la achizitionarea produselor comandate insa este de acord cu urmatoarele conditii : 
 
a. In cazul in care clientul se razgandeste inainte de momentul livrarii produsului, atunci acesta nu datoreaza contravaloarea cheltuielilor efectuate de S.C ONLINE SPORT SHOP S.R.L. Momentul la care se considera ca un client s-a razgandit este cel in care acesta a comunicat telefonic si expres faptul ca nu doreste continuarea procedurii de achizitionare a produselor comandate. 
 
b. In cazul in care clientul se razgandeste (expres sau tacit) dupa momentul livrarii produselor atunci acesta este obligat la plata integrala a costului livrarii, acesta incluzand costul transportului tur-retur, taxele de curierat si taxele de depozit in cazul in care clientul refuza sa raspunda la adresa indicata ca adresa de livrare. 
 
Termenul de livrare este calculat din momentul in care clientul primeste confirmarea comenzii in scris sau telefonic din partea unui operator, email-ul transmis automat pentru solicitarea de comanda nereprezentand confirmarea propriu-zisa a comenzii.

 

Anulare comanda

Sportist.ro (administrat de SC ONLINE SPORT SHOP SRL) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisari eronate referitoare la preturi, caracteristici sau imagini ale produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, Sportist.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.

 

Sportist.ro face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Sportist.ro are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. 


Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

  • - preturile afisate pe site-ul Sportist.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
  • - produsul/produsele din comanda nu se mai afla pe stoc;
  • - datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte.

 

Descrierea companiei

Sportist.ro este marca inregistrata si proprietatea S.C ONLINE SPORT SHOP S.R.L, fiind si compania care administreaza site-ul care functioneaza dupa legislatia valabila pe teritoriul Romaniei. Utilizarea denumirii sportist este strict interzisa.

 

S.C ONLINE SPORT SHOP S.R.L.
CUI RO33870331
J40/14072/2014 
Str. Aleea Livezilor, Nr. 7, Bl. 22, Sc. 2, Ap. 34, Sector 5 - Bucuresti
RO45 RNCB 0074 1440 6493 0001
BCR, Sucursala Sector 3