Set trambulina inSPORTline Froggy Pro 430cm
inSPORTline

Set trambulina inSPORTline Froggy Pro 430cm

Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 430 cm este livrata la pachet cu o plasa de siguranta si o scara, pentru un acces rapid si usor. Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 430 cm reprezinta varful de gama in materie de trambuline, atingand cele mai inalte cote de siguranta si durabilitate.

Constructia trambulinei si a suprafetei de sarit sunt fabricate din materiale de inalta calitate, pretestate pentru a asigura cele mai inalte standarde de calitate. Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 430 cm este certificata cu normele EN-71, TUV NORD si ASTM.

Trambulina este dotata cu arcuri galvanizate rezistente la coroziune si rugina, un cadru Heavy-Duty si o suprafata de sarit dezvoltata in SUA.

Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 430 cm este cotata ca fiind un produs de top, potrivita pentru uzul atat interior cat si pentru exterior. Pentru a proteja utilizatorii, trambulina este prevazuta de asemenea cu o plasa de siguranta.

Transport Gratuit

1.449,00 RON

-12% Pret vechi:
1.649,00 RON

Gimnastica

Produsele de gimnastica reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport, chiar si in interiorul casei dumneavoastra. Dispunem de o gama completa de trambuline, spaliere gimnastica, mingi medicinale, manere flotari, saltele aerobic, calitatea produselor fiind ridicata la standarde europene. Suntem specialisti in comercializarea de produse de gimnastica, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui produs.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 730

Seteaza directie descendenta
 1. Minge masaj inSPORTline 8cm
  inSPORTline

  Minge masaj inSPORTline 8cm

  Mingea masaj SPORTMANN este ideala pentru masarea palmelor si talpilor, in special dupa fracturi sau paralizii. Aceasta minge este fabricata din cauciuc elastic si are diametrul de 8 cm. Mingea pentru masaj de la SPORTMANN ajuta la imbunanatatirea circulatiei sanguine si mareste forta musculara a mainilor.
  5,00 RON
 2. Flexor cauciuc Sportmann 20 KgF
  Sportmann

  Flexor cauciuc Sportmann 20 KgF

  Flexorul anatomic 20kgF SPORTMANN este realizat din cauciuc si este indicat pentru antrenamentul degetelor, metacarpienelor, incheieturilor sau poate servi ca instrument de relaxare, anti-stres. Acesta are forma anatomica, fiind foarte confortabil pentru degete. Flexorul este portabil si poate fi folosit cu usurinta oriunde si oricand.
  6,00 RON
 3. Minge aerobic inSPORTline 25cm
  inSPORTline

  Minge aerobic inSPORTline 25cm

  Mingea aerobic inSPORTline de 25 cm are o gama incredibil de larga de utilizari. Este potrivita pentru consolidarea, stretching, exercitii de echilibru, aerobic și gimnastică. Acesta oferă o serie de variante de exerciții individuale, ajută să-și exercite părți, pe care altfel le-ar întinde cu dificultăți.
  10,00 RON
 4. Flexor metal Sportmann
  Sportmann

  Flexor metal Sportmann

  Flexor metal SPORTMANN este un produs usor de folosit , la indemana, usor de transportat. Acesta este foarte eficient pentru exercitiile destinate degetelor si incheieturilor. Instrumentul functioneaza pe baza arcului care opune rezistenta. Manerul ergonomic anti-alunecare si cadrul solid din metal al flexorului SPORTMANN asigura o utilizare indelungata si confortabila.

  11,00 RON

  -42% Pret vechi:
  19,00 RON

 5. Flexor cauciuc inSPORTline Grip 70
  inSPORTline

  Flexor cauciuc inSPORTline Grip 70

  Inel de cauciuc pentru antrenamentul degetelor si metcarpienelor.
  12,00 RON
 6. Saltea aerobic inSPORTline Gym Mat
  inSPORTline

  Saltea aerobic inSPORTline Gym Mat

  Salteaua Gym Mat de la inSPORTline este o saltea eficienta pentru exercitiile de aerobic, yoga si alte tipuri de exercitii. Salteaua este fabricata din polietilena si este foarte usoara. Produsul este rezistent la umiditate si transpiratie, absoarbe perfect socurile si zgomotul, iar suprafata sa nu aluneca.

  14,00 RON

  -42% Pret vechi:
  24,00 RON

 7. Coarda de sarit cu contor inSPORTline
  inSPORTline

  Coarda de sarit cu contor inSPORTline

  Coarda de la inSPORTline este un accesoriu perfect pentru a efectua mai multe tipuri de exercitii.Aceste exercitii simple dar cele mai eficiente fac sa respiri regulat si contribuie in mod semnificativ la imbunatatirea mobilitatii articulare. Aceasta coarda inSPORTline este echipata cu un contor și un buton pentru a reseta valorile. Mânerele sale sunt realizate din PVC de calitate și o lungime de 230 cm.

  14,00 RON

  -36% Pret vechi:
  22,00 RON

 8. Flexor metal inSPORTline Wrist
  inSPORTline

  Flexor metal inSPORTline Wrist

  Flexorul inSPORTline este un instrument eficient destinat exercitiilor pentru degete. Acesta functioneaza pe baza rezistentei pe care o opune arcul. Manerele ergonomice anti-alunecare asigura confort in timpul exercitiilor. Flexorul inSPORTline este usor de transportat si de folosit, fiind ideal pentru utilizare zilnica.

  14,00 RON

  -26% Pret vechi:
  19,00 RON

 9. Sistem de antrenament Jump & Spin
  Sportmann

  Sistem de antrenament Jump & Spin

  Potrivit pentru antrenamentul picioarelor intr-un mod distractiv, confectionat din plastic.
  14,00 RON
 10. Minge masaj inSPORTline 50mm
  inSPORTline

  Minge masaj inSPORTline 50mm

  Minge masaj inSPORTline ovala cu diametrul de 50 mm.
  14,00 RON
 11. Coarda de sarit inSPORTline
  inSPORTline

  Coarda de sarit inSPORTline

  Coarda de sarit cu manere din lemn. Este o foarte eficient pentru antrenarea musculaturii piciorului si pentru sistemul respiratoriu si cardio. Coarda de sarit de la inSPORTline are manere ergonomice.
  15,00 RON
 12. Minge yoga Dayu Fitness 1 Kg
  Dayu Fitness

  Minge yoga Dayu Fitness 1 Kg

  Mingea yoga este potrivita pentru exercitii de yoga, fitness si recuperare medicala. Cu ajutorul ei pot fi efectuate o mare varietate de exercitii, in functie de preferintele fiecarui utilizator. Este realizata din PVC foarte rezistent, iar greutatea este asigurata de umplutura din nisip.
  15,00 RON
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 730

Seteaza directie descendenta