Masa multigames 3in1 Worker
Worker

Masa multigames 3in1 Worker

Masa de joc WORKER 3 in 1 este o masa foarte populara pentru petrecerea timpului liber. Printre avantajele sale enumeram constructia solida din MDF de inalta calitate, picioarele solida, si posibilitatea schimbarii rapide a jocurilor.

Transport Gratuit

1.389,00 RON

-13% Pret vechi:
1.599,00 RON

Multigames

Masa multigames reprezinta cea mai eficienta modalitate de a va relaxa, ori de a practica sportul de performanta. Dispunem de o gama completa de mese multigames, calitatea acestora fiind ridicata la standardele europen. Suntem specialisti in comercializarea de mese multigames, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui produs.

 1. 1
 2. 2

Produse: 1-12 din 19

Seteaza directie descendenta
 1. Masa multigames 5in1 Globo
  Globo

  Masa multigames 5in1 Globo

  Set 5 in 1 jocuri sportive masa Globo Fotbal, Baschet, Biliard, Hockey. Setul este prevazut cu 2 fete pentru a putea schimba mai usor suprafetele de joc.
  178,00 RON
 2. Masa multigames 4in1 Worker
  Worker

  Masa multigames 4in1 Worker

  Masa de joc WORKER 4 in 1 este modalitatea perfecta de petrecere a timpului liber. Masa este fabricata din MDF de inalta calitate si ofera patru dintre cele mai cunoscute jocuri: fotbal, tenis de masa, hockei si biliard.

  Transport Gratuit

  674,00 RON
 3. Masa multigames 12in1 Riley MG12-1S
  Riley

  Masa multigames 12in1 Riley MG12-1S

  O masa aproape universala, foarte greu veti gasi pe cineva caruia sa nu-i placa nici unul dintre jocurile oferite de aceasta masa! Masa include accesoriile de baza necesare pentru a juca jocurile de care dispune. Pe tabla alba puteti desena sau scrie orice, foarte buna pentru a rezolva probleme la matematica sau a repeta tabla inmultirii pentru un scolar. Recomandam un marker non-permanent si un burete uscat pentru aceasta tabla, deoarece un marker normal e posibil sa lase urme pe suprafata alba lucioasa. Biliardul are placa sintetica si se joaca in varianta englezeasca (bile rosii si galbene).

  Transport Gratuit

  1.149,00 RON
 4. Masa multigames 4in1 BCE Winner 4ft
  BCE

  Masa multigames 4in1 BCE Winner 4ft

  Aceasta masa este ideala pentru a tine copiii sau nepotii ocupati, evitand calculatorul sau televizorul pe cat posibil. Va da ore intregi de joaca la dumneavoastra acasa! Placa de joc este sintetica. https://www.youtube.com/watch?v=QUN_L2KmgiE

  Transport Gratuit

  1.164,00 RON

  -12% Pret vechi:
  1.329,00 RON

 5. Masa multigames pliabila 21in1 Riley MG21-1F
  Riley

  Masa multigames pliabila 21in1 Riley MG21-1F

  O masa aproape universala, foarte greu veti gasi pe cineva caruia sa nu ii placa nici unul dintre jocurile oferite de aceasta masa! Masa include accesoriile de baza necesare pentru a juca jocurile de care dispune. Masa se rabateaza cu masa de fotbal montata. Pe tabla alba puteti desena sau scrie orice, foarte buna pentru a rezolva probleme la matematica sau a repeta tabla inmultirii pentru un scolar. Recomandam un marker non-permanent si un burete uscat pentru aceasta tabla, deoarece un marker normal e posibil sa lase urme pe suprafata alba lucioasa. Biliardul are placa sintetica si se joaca in varianta englezeasca (bile rosii si galbene).

  Transport Gratuit

  1.184,00 RON
 6. Masa multigames 13in1 Worker
  Worker

  Masa multigames 13in1 Worker

  Masa de joc Worker Supertable este masa multifunctionala ideala pentru petrecerea timpului liber. Noul model de masa de joc Worker Supertable ofera 13 super jocuri pentru tineri si adulti, va captiveaza si va retine atentia ore intregi. Daca va plictisiti de un anume joc, va puteti alege un altul din celelalte 12 pe care vi le ofera aceasta masa.

  Transport Gratuit

  1.198,00 RON
 7. Masa multigames 21in1 Riley MG21-1S
  Riley

  Masa multigames 21in1 Riley MG21-1S

  O masa aproape universala, foarte greu veti gasi pe cineva caruia sa nu ii placa nici unul dintre jocurile oferite de aceasta masa! Masa include accesoriile de baza necesare pentru a juca jocurile de care dispune. Masa este fixa, picioarele se prind cu suruburi la montaj. Fotbalul de masa vine in formatie 1-2-5-3, cu culoarea rosu si albastru, pe un teren verde, cu mingi si scorer incluse in pret. Pe tabla alba puteti desena sau scrie orice, foarte buna pentru a rezolva probleme la matematica sau a repeta tabla inmultirii pentru un scolar. Recomandam un marker non-permanent si un burete uscat pentru aceasta tabla, deoarece un marker normal e posibil sa lase urme pe suprafata alba lucioasa. Jocurile incluse in pachet sunt: snooker, biliard, tenis de masa, fotbal mecanic, tabla alba, table, sah, checkers, bowling, shuffleboard, carti de joc si zaruri, pick up sticks, domino, darts magnetic, X si 0, potcoave, joc de bile (marbles), si aruncatul cu cercul (ring toss).

  Transport Gratuit

  1.254,00 RON

  -2% Pret vechi:
  1.284,00 RON

 8. Masa multigames Garlando Multi 12
  Garlando

  Masa multigames Garlando Multi 12

  Cu masa Garlando Multi 12 va veti simti ca intr-o adevarata sala de jocuri. Masa va ofera posibilitatea de a va bucura de o gama variata de jocuri clasice precum: fotbal de masa, biliard, hockey, tenis de masa, popice, joc cu zaruri, carti, blackjack, sah, table, dame.

  Transport Gratuit

  1.299,00 RON

  -13% Pret vechi:
  1.499,00 RON

 9. Masa multigames 9in1 Worker Funtastick
  Worker

  Masa multigames 9in1 Worker Funtastick

  Masa multigames 9in1 Worker Funtastick contine urmatoarele jocuri: biliard, airhockey, tenis de masa, mini bowling, mini basketball, sah, dame, carti.

  Transport Gratuit

  1.319,00 RON
 10. Masa multigames pliabila 12in1 Riley MG12-1F
  Riley

  Masa multigames pliabila 12in1 Riley MG12-1F

  O masa cu de toate, foarte greu veti gasi pe cineva caruia sa nu ii placa nici unul dintre jocurile oferite de aceasta masa! Masa include accesoriile de baza necesare pentru a juca jocurile de care dispune. Masa poate fi rabatata inclusiv atunci cand fotbalul mecanic este montat! Dispune de snooker si biliard englezesc, cu toate accesoriile incluse, anume bile de snooker, cu 6 bile extra galbene pentru biliard englezesc, doua tacuri, creta si doua triunghiuri (biliard si snooker). Fotbalul de masa dispune de mingi si scorer. Culoare neagra pentru corpul jocului de fotbal mecanic, aceeasi nuanta ca si picoarele. Pe tabla alba puteti desena sau scrie orice, foarte buna pentru a rezolva probleme la matematica sau a repeta tabla inmultirii pentru un scolar. Recomandam un marker non-permanent si un burete uscat pentru aceasta tabla, deoarece un marker normal e posibil sa lase urme pe suprafata alba lucioasa. Markerul si buretele nu sunt incluse in pret, ele sunt disponibile la magazinele de papetarie. Include sah, checkers (un joc asemanator cu sah), table, zaruri si carti de joc, popice si shuffleboard.

  Transport Gratuit

  1.349,00 RON
 11. Masa multigames 3in1 Worker
  Worker

  Masa multigames 3in1 Worker

  Masa de joc WORKER 3 in 1 este o masa foarte populara pentru petrecerea timpului liber. Printre avantajele sale enumeram constructia solida din MDF de inalta calitate, picioarele solida, si posibilitatea schimbarii rapide a jocurilor.

  Transport Gratuit

  1.389,00 RON

  -13% Pret vechi:
  1.599,00 RON

 12. Masa multigames 12in1 Riley Viva
  Riley

  Masa multigames 12in1 Riley Viva

  O masa rabatabila cu de toate, foarte greu veti gasi pe cineva caruia sa nu ii placa nici unul din jocurile oferite de aceasta masa! Masa include accesoriile de baza necesare pentru a juca jocurile de care dispune. Cu sistem de reglaj pentru a asigura un joc bun. Recomandam sa fie pusa la poloboc de fiecare data cand este rabatata. In pachet masa are American Pool, air hockey, tenis de masa, fotbal de masa, o tabla alba pentru desenat, sah, table, shuffleboard, bowling, un pachet de zaruri si carti de joc. Pe tabla alba puteti desena sau scrie orice, foarte buna pentru a rezolva probleme la matematica sau a repeta tabla inmultirii pentru un scolar. Recomandam un marker non-permanent si un burete uscat pentru aceasta tabla, deoarece un marker normal e posibil sa lase urme pe suprafata alba lucioasa. Jocul de air-hockey necesita alimentare de la retea (220v). Cantareste aproximativ 45kg si jocul de american pool are bile de 38 mm. Placa este sintetica.

  Transport Gratuit

  1.424,00 RON

  -9% Pret vechi:
  1.559,00 RON

 1. 1
 2. 2

Produse: 1-12 din 19

Seteaza directie descendenta