Darts electronic Worker WJ300
Worker

Darts electronic Worker WJ300

Darts electronic WORKER WJ300 este o placa darts moderna si sofisticata pentru 1-8 jucatori, fabricata din plastic dur cu rezistenta ridicata la deteriorare. Un avantaj al acestui darts fata de modele clasice il reprezinta usitele de protectie in care se pot depozita sagetile de darts.

Jocul este prevazut cu 2 ecrane LED cu operare simpla, 27 jocuri cu 216 variante de joc. Semnalul sonor indica pornirea/oprirea jocului, selectarea jocului, alegerea numarului de jucatori si numarul ochit de sageata.

Functia de oprire automata si adaptorul de alimentare sunt caracteristici care situeaza acest model printre cele mai apreciate din categoria sa. Darts electronic WORKER WJ300 se poate utiliza in apartament, gradina si in locuri unde nu exista riscul de contact cu apa.

Transport Gratuit

344,00 RON

-14% Pret vechi:
399,00 RON

Darts

Placa de darts reprezinta cea mai eficienta modalitate de a va relaxa, ori de a practica sportul de performanta. Dispunem de o gama completa de placi de darts, calitatea acestora fiind ridicata la standardele europene. Suntem specialisti in comercializarea de placi de darts, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui produs.

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Produse: 1-12 din 31

Seteaza directie descendenta
 1. Darts Globo
  Globo

  Darts Globo

  Placa darts marca Globo cu 6 sageti incluse in pachet.
  34,00 RON
 2. Darts Solex SD300
  inSPORTline

  Darts Solex SD300

  Darts Solex SD300 are un diametru de 46cm, are doua fete si este marginit de o rama din aluminiu de inalta calitate.
  Indisponibil momentan
  59,00 RON
  Indisponibil momentan
 3. Darts Abbey Flock 45 cm
  Abbey

  Darts Abbey Flock 45 cm

  Darts Flock 45 cm de la producatorul Abbey cu doua tipuri de tinte. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  64,00 RON
 4. Darts Harrows Bristow Family Dart Game
  Harrows

  Darts Harrows Bristow Family Dart Game

  Distractie pentru intreaga familie ! Aceasta placa are dimensiuni oficiale de competitie iar pachetul cuprinde 6 sageti cu corp de bronz, intr-un ambalaj superb. Bonus : pe spate o tinta normala.
  72,99 RON
 5. Darts electronic Worker Mini
  Worker

  Darts electronic Worker Mini

  Placa de dart electronic de la producatorul WORKER pentru 8 jucatori.
  77,00 RON
 6. Darts Unicorn XL Paper
  Unicorn

  Darts Unicorn XL Paper

  Placa de darts de la producatorul Unicorn, cu o dimensiune de 17".
  89,00 RON
 7. Darts Unicorn Bristle DB180
  Unicorn

  Darts Unicorn Bristle DB180

  Placa de darts de la producatorul Unicorn aprobata de PDC (Professional Darts Corporation).
  121,00 RON
 8. Darts electronic Worker WJ200
  Worker

  Darts electronic Worker WJ200

  Darts electronic WORKER WJ200 este un darts modern si sofisticat pentru 1-8 jucatori, fabricat din material dur cu rezistenta ridicata la deteriorare. Boardul este prevazut cu ecran LCD de calitate cu operare simpla. Datorita functionarii pe baza de baterii, poate fi folosit cu succes in locuri unde nu exista curent. Functia de oprire automata si cele 18 jocuri cu 159 optiuni de joc claseaza acest produs intre elitele din categoria sa. Darts electronic WJ200 poate fi folosit in apartament, gradina sau oriunde nu exista riscul de contact cu apa.
  124,00 RON
 9. Darts Abbey Flock Classic
  Abbey

  Darts Abbey Flock Classic

  Darts Flock Classic 45 cm de la producatorul Abbey confectionata din materiale naturale (frunze de Agave sisalana). Le puteți găsi în cele mai prestigioase turnee din lume. În afară de materialul de bază s-a utilizat mai multe fire de oțel cu un profil rotund care marchează fiecare câmp. Ținta este rotativă pentru o durată mai lungă de viață. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  127,00 RON
 10. Darts electronic Spokey Tetyda
  Spokey

  Darts electronic Spokey Tetyda

  Darts electronic Spokey Tetyda este proiectată pentru unul până la opt jucători. Puteți alege din 18 variante de jocuri și puteți configura până la 157 de combinații de jocuri. Setul de plăci electronice dart contine, de asemenea, șase săgeți cu vârfuri de rezervă. Placa cu darts are un afișaj LCD. Placa este alimentată de trei baterii AA, care nu sunt incluse în set. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  129,00 RON
 11. Darts electronic Harrows Electro 3
  Harrows

  Darts electronic Harrows Electro 3

  Placă electronică de darts pentru 1-8 jucători sau pentru echipe. Are următoarele caracteristici: păstrarea automată a scorului, efecte sonore, închidere automată cu funcţie de memorie. Funcţionează cu 3 baterii de tip „AA” , 1,5 volţi sau cu adaptor. Bateriile si adaptorul nu sunt incluse.
  132,00 RON
 12. Darts Harrows Lets Play Darts
  Harrows

  Darts Harrows Lets Play Darts

  Placa Harrows Let's Play Darts este fabricata in conformitate cu standardele internationale. Profilul sarmelor: rotund. Include 2 seturi de sageti.
  137,00 RON
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Produse: 1-12 din 31

Seteaza directie descendenta