Minge fotbal Spartan Sport Club Junior
Spartan Sport

Minge fotbal Spartan Sport Club Junior

Minge fotbal SPARTAN SPORT Club Junior 4 este o minge de calitate, rezistenta, potrivita pentru toate anotimpurile.Mingea este recomandata tuturor copiilor pasionati de fotbal. Minge fotbal SPARTAN SPORT Club Junior 4 este potrivita atat pentru antrenamente cat si pentru joc recreational. Mingea fotbal SPARTAN SPORT Club Junior 4 are marimea 4 si este fabricata din piele sintetica. Mingea este fabricata conform standardelor internationale pentru mingi de fotbal.

64,00 RON

-14% Pret vechi:
74,00 RON

Mingi

Dispunem de o gama completa de mingi de fotbal, calitatea acestora fiind ridicata la standarde europene. Suntem specialisti in comercializarea de mingi de fotbal oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului cautat.

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Produse: 1-12 din 36

Seteaza directie descendenta
 1. Minge fotbal Sporter FBC03
  Sporter

  Minge fotbal Sporter FBC03

  Minge fotbal FBC03 de la producatorul Sporter, confectionata din cauciuc.
  29,00 RON
 2. Minge fotbal Mondo Heavy Euro 2016
  Mondo

  Minge fotbal Mondo Heavy Euro 2016

  Minge fotbal Mondo Heavy Euro 2016 din material dur.
  34,00 RON
 3. Minge fotbal Mondo Eurogoal
  Mondo

  Minge fotbal Mondo Eurogoal

  Minge fotbal Mondo Eurogoal din piele, marimea 5.
  34,00 RON
 4. Minge fotbal Mondo Euroflags
  Mondo

  Minge fotbal Mondo Euroflags

  Minge fotbal Mondo Euroflags din piele, marimea 5.
  34,00 RON
 5. Minge fotbal Sporter FBC02
  Sporter

  Minge fotbal Sporter FBC02

  Minge fotbal FBC02 de la producatorul Sporter, confectionata din cauciuc.
  34,00 RON
 6. Minge fotbal Mondo Kick Off
  Mondo

  Minge fotbal Mondo Kick Off

  Minge fotbal Mondo Kick Off marimea 5. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  34,00 RON
 7. Minge fotbal Sporter FBC01
  Sporter

  Minge fotbal Sporter FBC01

  Minge fotbal FBC01 de la producatorul Sporter, confectionata din cauciuc.
  34,00 RON
 8. Minge fotbal Sporter Action
  Sporter

  Minge fotbal Sporter Action

  Minge fotbal Action de la producatorul Sporter, confectionata din PVC laminat.
  34,00 RON
 9. Minge fotbal antrenament Mondo Kick Off
  Mondo

  Minge fotbal antrenament Mondo Kick Off

  Minge fotbal cu snur si centura pentru antrenament Kick Off de la producatorul Mondo. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara. Copilul tau se poate antrena acum singur pentru a deveni un bun fotbalist. Cu acest set, are posibilitatea de a-si prinde mingea cu ajutorul centurii speciale si sa execute tot felul de miscari pentru antrenament.
  37,00 RON
 10. Minge fotbal Mondo Trophy Fifa World Cup 2018
  Mondo

  Minge fotbal Mondo Trophy Fifa World Cup 2018

  Minge fotbal Mondo Trophy Fifa World Cup 2018 marimea 5. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  38,00 RON
 11. Minge fotbal Mondo Matrioska Fifa World Cup 2018
  Mondo

  Minge fotbal Mondo Matrioska Fifa World Cup 2018

  Minge fotbal Mondo Matrioska Fifa World Cup 2018 marimea 5. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  38,00 RON
 12. Minge fotbal Mondo Echipa Germaniei
  Mondo

  Minge fotbal Mondo Echipa Germaniei

  Minge fotbal Mondo Echipa Germaniei marimea 5. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  39,00 RON
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Produse: 1-12 din 36

Seteaza directie descendenta