Bicicleta Indoor Cycling inSPORTline Airin
inSPORTline

Bicicleta Indoor Cycling inSPORTline Airin

Bicicleta indoor cycling inSPORTline Airin este rezistentă şi silenţioasă, adecvată utilizării casnice. Scaunul ergonomic cu reglare verticală şi orizontală oferă confort maxim in timpul exerciţiilor fizice.

Alte elemente specifice acestei biciclete sunt volanta în greutate de 20 kg, accesul uşor şi mânerele anti-alunecare. Cadrul stabil din oţel durabil are un strat special împotriva zgârieturilor.

Bicicleta indoor cycling inSPORTline Airin are roţi pentru transport, sistem de echilibrare pentru suprafeţe denivelate şi suport practic pentru sticlă. Datorită acestor caracteristici excelente şi a unui design atractiv, bicicleta indoor cycling inSPORTline Airin a devenit un model foarte popular.

LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

Transport Gratuit

2.004,00 RON

-18% Pret vechi:
2.439,00 RON

Biciclete Indoor Cycling

Bicicleta spinning reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport, chiar si in interiorul casei dumneavoastra. Dispunem de o gama completa de biciclete spinning, calitatea acestora fiind ridicata la standardele europene. Suntem specialisti in comercializarea de biciclete spinning, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului dorit. Produsele comercializate sunt recomandate atat pentru uz casnic cat si profesional.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 82

Seteaza directie descendenta
 1. Bicicleta Indoor Cycling Hiton Racer K2
  Sportmann

  Bicicleta Indoor Cycling Hiton Racer K2

  Bicicleta fitness Hiton Racer K2 este o bicicleta eficienta pentru antrenarea tuturor grupelor de muschi la dvs. acasa. Roata volanta are o greutate de 5 kg si diametrul de 50 cm. Nivelul de dificultate la pedalare se seteaza manual cu ajutorul rotitei pentru reglarea rezistentei. Saua are inaltime reglabila si se poate detasa pentru a va antrena in picioare. Calculatorul prezinta numeroase functii pentru monitorizarea diferitilor parametri in timpul exercitiului, iar bidonul pentru apa este un accesoriu util. Bicicleta fitness Hiton Racer K2 are pedalele dotate cu cureluse pentru a mentine o pozitie fixa a picioarelor.

  Transport Gratuit

  514,00 RON

  -21% Pret vechi:
  649,00 RON

 2. Bicicleta Indoor Cycling Techfit S170EVO
  Techfit

  Bicicleta Indoor Cycling Techfit S170EVO

  Bicicleta spinning Techfit S170EVO reprezinta cea mai comoda modalitate de a face sport, in interiorul casei dumneavoastra. Avantajul bicicletei de spinning este ca poti alege intre mai multe niveluri de rezistenta la pedalare, si poti sa continui mersul pe bicicleta indiferent de vreme si anotimp. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

  Transport Gratuit

  594,00 RON

  -14% Pret vechi:
  689,00 RON

 3. Bicicleta Indoor Cycling DHS 2802B
  DHS

  Bicicleta Indoor Cycling DHS 2802B

  Bicicleta Indoor Cycling de la producatorul DHS, destinata utilizarii casnice. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

  Transport Gratuit

  639,00 RON

  -16% Pret vechi:
  759,00 RON

 4. Bicicleta Indoor Cycling Techfit Speed Evo 310
  Techfit

  Bicicleta Indoor Cycling Techfit Speed Evo 310

  Bicicleta de spinnig Techfit Speed Evo 310 iti ofera un antrenament complet in confortul casei tale. In timpul antrenamentului de spinning ai parte de numeroase beneficii atat fizice, cat si psihice. Spinning-ul ajuta la imbunatatirea activitatii inimii si a plamanilor, precum si la scaderea riscului de imbolnavire a acestora. De asemenea, ajuta la tonifierea musculaturii si gambelor, cresterea densitatii osoase, echilibrarea nivelului de colesterol, la imbunatatirea nivelului de trigliceride si chiar la combaterea insomniei. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ!

  Transport Gratuit

  694,00 RON

  -22% Pret vechi:
  889,00 RON

 5. Bicicleta Indoor Cycling FitTronic SB100
  FitTronic

  Bicicleta Indoor Cycling FitTronic SB100

  Bicicleta Indoor Cycling FitTronic SB100 reprezinta cea mai comoda modalitate de a face sport, in interiorul casei dumneavoastra. Avantajul bicicletei de spinning este ca poti alege mai multe niveluri de rezistenta la pedalare, si poti sa continui mersul pe bicicleta indiferent de vreme si anotimp. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

  Transport Gratuit

  699,00 RON

  -13% Pret vechi:
  799,00 RON

 6. Bicicleta Indoor Cycling Scud GT-703
  Sportmann

  Bicicleta Indoor Cycling Scud GT-703

  Bicicleta indoor cycling Scud GT-703 este o bicicleta profesionala robusta, cu volanta de 13 kg, sistem de franare mecanic. Manerele aderente sunt invelite in neopren si prezinta senzori pentru masurarea pulsului, iar inaltimea ghidonului este reglabila. Saua este reglabila atat pe verticala cat si pe orizontala. Calculatorul masoara diferiti parametri in timpul antrenamentului: timpul, distanta, viteza, caloriile consumate, pulsul. Rotile pentru transport asigura o manevrare usoara a bicicletei. Toate aceste caracteristici impreuna cu functionarea silentioasa si designul modern contribuie la popularitatea bicicletei indoor cycling Scud GT-703. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

  Transport Gratuit

  909,00 RON

  -21% Pret vechi:
  1.148,00 RON

 7. Bicicleta Indoor Cycling inSPORTline Jota
  inSPORTline

  Bicicleta Indoor Cycling inSPORTline Jota

  Bicicleta indoor cycling InSPORTline JOTA potrivita pentru un antrenament casnic activ. Cadrul metalic de inalta calitate este rezistent la uzura si lovituri. Ghidonul si saua sunt ajustabile, asigurandu-va confort sporit, iar curelusele pedalelor va fixeaza bine piciorul in timpul antrenamentului. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

  Transport Gratuit

  939,00 RON

  -21% Pret vechi:
  1.189,00 RON

 8. Bicicleta Indoor Cycling Scud GT-705
  Sportmann

  Bicicleta Indoor Cycling Scud GT-705

  Bicicleta indoor cycling Scud GT-705 este o bicicleta de calitate, rezistenta, cu numeroase caracteristici importante. Principalele avantaje ale bicicletei sunt: volanta de 15 Kg, cadrul solid ce suporta o greutate maxima a utilizatorului de pana la 150 kg, functionarea silentioasa. Manerele invelite in neopren sunt dotate cu cotiere pentru un antrenament confortabil. Saua este moale si se poate regla atat pe orizontala cat si pe verticala, de asemenea, ghidonul este si el reglabil pe verticala. Calculatorul si senzorii pentru masurarea pulsului va ajuta la monitorizarea exercitiului. Pedalale dispun de cureluse care mentin o pozitie fixa a picioarelor in timpul pedalarii. Toate aceste caracteristici ale bicicletei indoor cycling Scud GT-705 si designul nou contribuie la popularitatea acestui model. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

  Transport Gratuit

  1.019,00 RON

  -22% Pret vechi:
  1.299,00 RON

 9. Bicicleta Indoor Cycling Toorx SRX 40
  Toorx

  Bicicleta Indoor Cycling Toorx SRX 40

  Bicicleta Indoor Cycling Toorx SRX 40 destinata utilizarii casnice, avand sistemul de franare echipat cu maneta de siguranta pentru eliberarea rapida a volantei. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

  Transport Gratuit

  1.089,00 RON

  -25% Pret vechi:
  1.459,00 RON

 10. Bicicleta Indoor Cycling Scud GT-707
  Sportmann

  Bicicleta Indoor Cycling Scud GT-707

  Bicicleta indoor cycling Scud GT-707 este o bicicleta profesionala, cu un cadru solid, stabil si volanta de 13 kg. Acest model are sistem de franare mecanic, rezistenta se regleaza manual, saua lata din piele este reglabila pe verticala si orizontala. Ghidonul bicicletei este de asemenea reglabil si este dotat cu senzori pentru masurarea pulsului. Pedalele prezinta cureluse pentru a impiedica alunecarea piciorului. Bicicleta indoor cycling Scud GT-707 dispune de calculator care afiseaza timpul, distanta, pulsul, viteza, caloriile. Sticla de apa din dotare este un accesoriu util, situat la indemana. Bicicleta functioneaza silentios si este echipata cu roti pentru o manevrare usoara. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

  Transport Gratuit

  1.149,00 RON
 11. Bicicleta Indoor Cycling Scud GT-706
  Sportmann

  Bicicleta Indoor Cycling Scud GT-706

  Bicicleta indoor cycling Scud, volanta 15 kg, senzori pentru masurarea pulsului, greutate maxima a utilizatorului 150 kg. Bicicleta indoor cycling Scud GT-706 este o bicicleta robusta echipata cu volanta de 15 kg, potrivita pentru utilizare casnica. Bicicleta beneficiaza de ghidon si scaun reglabil, pentru un antrenament confortabil. Senzorii pentru masurarea pulsului incorporati in manere si calculatorul modern asigura o monitorizare precisa a antrenamentului. Pentru o manevrare mai usoara si stabilitate ridicata, bicicleta este prevazuta cu roti de transport si sistem de nivelare a suprafetei. Bicicleta Scud GT-706 suporta o greutate maxima a utilizatorului de pana la 150 kg. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

  Transport Gratuit

  1.159,00 RON

  -21% Pret vechi:
  1.459,00 RON

 12. Bicicleta Indoor Cycling inSPORTline Baraton
  inSPORTline

  Bicicleta Indoor Cycling inSPORTline Baraton

  Bicicleta indoor cycling inSPORTline Baraton este o bicicleta de interior de folosinta indelungata datorita constructiei de calitate din otel. Scaunul ergonomic ofera confort maxim in timpul exercitiilor datorita configuratiei sale care permite ajustarea pe verticala si pe orizontala. Bicicleta indoor cycling inSPORTline Baraton vine echipata cu o volanta de 15 kg si un sistem de frecare format din trei piese care asigura o functionare silentioasa in timpul exercitiilor, ghidon reglabil si manere anti-alunecare. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

  Transport Gratuit

  1.169,00 RON

  -18% Pret vechi:
  1.419,00 RON

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 82

Seteaza directie descendenta