Sistem baschet inSPORTline Orlando
inSPORTline

Sistem baschet inSPORTline Orlando

Sistem portabil baschet inSPORTline Orlando este un sistem de top al producatorului inSPORTline. Principalul avantaj il constituie reglarea usoara si rapida a inaltimii cu ajutorul sistemului Action Twist. Cu o singura mana,inaltimea poate fi ajustata de la 2.30 m la 3.05m.Intreaga constructie este realizata din otel rezistent.Sistemul portabil baschet inSPORTline Orlando are baza cu o capacitate de 115 l de apa sau 160 kg nisip, oferind stabilitate maxima.Panoul realizat dintr-o combinatie de policarbonat si polietielena ofera sistemului un design modern.

Alte avantaje ale panoului de baschet inSPORTline Orlando sunt rotile pentru transport, plasa din polipropilena, culorile rezistente la UV.Toate aceste caracteristici recomanda Sistemul portabil baschet inSPORTline Orlando pentru gradina, terenuri de sport sau chiar pentru interior.
Indisponibil momentan

Transport Gratuit

1.198,00 RON

-17% Pret vechi:
1.449,00 RON

Indisponibil momentan

Panouri

Dispunem de o gama completa de panouri baschet, calitatea acestora fiind ridicata la standarde europene. Suntem specialisti in comercializarea de banouri de baschet, destinate atat centrelor comerciale, cat si utilizarii casnice in scopuri de recreere. Oferim in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui panou de baschet potrivit.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 84

Seteaza directie descendenta
 1. Minipanou baschet Molten KB100V
  Molten

  Minipanou baschet Molten KB100V

  Minipanou baschet Molten KB100V cu minge antistres. Montaj usor (fara gauri) cu ajutorul bandei dublu adezive pe orice suprafata. Minipanoul este cadoul perfect pasionatilor de baschet, atat copiii cat si adulti. Include o mini minge de baschet, diametru 9 cm, poate fi folosita ca minge antistress.

  59,00 RON

  -14% Pret vechi:
  69,00 RON

 2. Inel baschet cu plasa Spartan 45cm
  Spartan Sport

  Inel baschet cu plasa Spartan 45cm

  Inel baschet cu plasa de la producatorul Spartan cu circumferinta de 45cm.
  79,00 RON
 3. Minipanou baschet Saica Hello Kitty
  Saica

  Minipanou baschet Saica Hello Kitty

  Minipanou baschet Saica Hello Kitty contine minge perosnalizata cu Hello Kitty (diametru 10 cm).
  96,00 RON
 4. Minipanou baschet Saica Spiderman
  Saica

  Minipanou baschet Saica Spiderman

  Minipanou baschet Saica Spiderman contine minge perosnalizata cu Spiderman (diametru 10 cm).
  96,00 RON
 5. Minipanou baschet Spalding Dallas Mavericks
  Spalding

  Minipanou baschet Spalding Dallas Mavericks

  Minipanoul de baschet Spalding cu logo-ul original al echipei NBA: Dallas Mavericks. Este alegerea perfecta pentru birou sau pentru camera copiilor. Include o minge de baschet in miniatura - marimea 1.
  99,00 RON
 6. Minipanou baschet Spalding Boston Celtics
  Spalding

  Minipanou baschet Spalding Boston Celtics

  Minipanoul de baschet Spalding cu logo-ul original al echipei NBA: Boston Celtics. Este alegerea perfecta pentru birou sau pentru camera copiilor. Include o minge de baschet in miniatura - marimea 1.
  99,00 RON
 7. Minipanou baschet Spalding San Antonio Spurs
  Spalding

  Minipanou baschet Spalding San Antonio Spurs

  Minipanoul de baschet Spalding cu logo-ul original al echipei NBA: San Antonio Spurs. Este alegerea perfecta pentru birou sau pentru camera copiilor. Include o minge de baschet in miniatura - marimea 1.
  99,00 RON
 8. Minipanou baschet Spalding Chicago Bulls
  Spalding

  Minipanou baschet Spalding Chicago Bulls

  Minipanoul de baschet Spalding cu logo-ul original al echipei NBA: Chicago Bulls. Este alegerea perfecta pentru birou sau pentru camera copiilor. Include o minge de baschet in miniatura - marimea 1.
  99,00 RON
 9. Minipanou baschet Spalding L.A. Lakers
  Spalding

  Minipanou baschet Spalding L.A. Lakers

  Minipanoul de baschet Spalding cu logo-ul original al echipei NBA: L.A. Lakers. Este alegerea perfecta pentru birou sau pentru camera copiilor. Include o minge de baschet in miniatura - marimea 1.
  99,00 RON
 10. Minipanou baschet Spalding New York Knicks
  Spalding

  Minipanou baschet Spalding New York Knicks

  Minipanoul de baschet Spalding cu logo-ul original al echipei NBA: New York Knicks. Este alegerea perfecta pentru birou sau pentru camera copiilor. Include o minge de baschet in miniatura - marimea 1.
  99,00 RON
 11. Minipanou baschet Spalding Miami Heat
  Spalding

  Minipanou baschet Spalding Miami Heat

  Minipanoul de baschet Spalding cu logo-ul original al echipei NBA: Miami Heat. Este alegerea perfecta pentru birou sau pentru camera copiilor. Include o minge de baschet in miniatura - marimea 1.
  99,00 RON
 12. Minipanou baschet Spalding Brooklyn Nets
  Spalding

  Minipanou baschet Spalding Brooklyn Nets

  Minipanoul de baschet Spalding cu logo-ul original al echipei NBA: San Antonio Spurs. Este alegerea perfecta pentru birou sau pentru camera copiilor. Include o minge de baschet in miniatura - marimea 1. Panoul este dispus in partea din spate cu pad-uri adezive pentru o montare usoara.
  99,00 RON
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 84

Seteaza directie descendenta