Manusi portar Sportica Control Grip
FitLife

Manusi portar Sportica Control Grip

Manusile de portar CONTROL GRIP sunt recomandate pentru meciurile de fotbal, indiferent de vreme. Sunt realizate din poliuretan, spuma Hi-Latex de 2 mm pe partea exterioara si latex german alb de 3 mm in partea interioara a palmei.

Se caracterizeaza prin taieturi si cusaturi simetrice intre degete, executate pe exterior.
90,00 RON

Manusi

Dispunem de o gama completa de manusi portar, calitatea acestora fiind ridicata la standarde europene. Suntem specialisti in comercializarea de manusi fotbal, destinate atat uzului comercial, cat si utilizarii casnice in scopuri de recreere. Oferim in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului dorit.

4 Produse

Seteaza directie descendenta
 1. Manusi portar Spartan Club
  Spartan Sport

  Manusi portar Spartan Club

  Manusile de portar CLUB de la Spartan sunt manusi de calitate, fabricate dintr-un material sintetic rezistent la toate conditiile meteorologice. Manusile sunt disponibile pe culoarea rosu cu negru.
  34,00 RON
 2. Manusi portar Sportica Control Grip
  FitLife

  Manusi portar Sportica Control Grip

  Manusile de portar CONTROL GRIP sunt recomandate pentru meciurile de fotbal, indiferent de vreme. Sunt realizate din poliuretan, spuma Hi-Latex de 2 mm pe partea exterioara si latex german alb de 3 mm in partea interioara a palmei. Se caracterizeaza prin taieturi si cusaturi simetrice intre degete, executate pe exterior.
  90,00 RON
 3. Manusi portar Sportica Impact
  FitLife

  Manusi portar Sportica Impact

  Manusi de portar sunt recomandate pentru profesionisti. Pot fi utilizate in meciurile de fotbal, indiferent de vreme.
  121,00 RON
 4. Manusi portar Sportica Berry
  FitLife

  Manusi portar Sportica Berry

  Manusile de portar Berry sunt recomandate pentru profesionisti. Pot fi utilizate in meciurile de fotbal, indiferent de vreme. Compozitie: partea interioara a palmei din latex german Giga Grip, partea exterioara din spuma latex new basic de 3 mm, corpul din plasa laminata cu strat de amortizare de 8 mm. Se caracterizeaza prin taieturi si cusaturi simetrice intre degete, executate pe exterior.
  138,00 RON

4 Produse

Seteaza directie descendenta