Banda de alergare electrica inSPORTline Gilavar
inSPORTline

Banda de alergare electrica inSPORTline Gilavar

Banda de alergat inSPORTline Gilavar este o banda de alergat de calitate, concepută pentru utilizarea profesionala în cluburi. Banda de alergare inSPORTline Gilavar dispune de un calculator sofisticat cu multe funcții și un motor puternic cu o putere de 3,5 CP .

Construcție robustă cu o suprafață suficient de mare de rulare și greutate maximă permisă a utilizatorului 150 kg, banda asigură confort maxim în timpul exercițiului. Calculatorul are o varietate de programe presetate, programul HRC, programe utilizator și afișeaza informații utile cum ar fi viteza, distanța parcursa, timp, puls, caloriile arse.

Alte beneficii ale benzii de alergat inSPORTline Gilavar: senzori de puls în mânere, mufă jack MP3 audio / caști, sistem BeltDrive, o viteză maximă de 22 km / h, roți pentru transport, suport pe care se pot monta simplu cărți, laptop, tabletă sau alt dispozitiv.

LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ GRATUIT !

Transport Gratuit

5.589,00 RON

-8% Pret vechi:
6.069,00 RON

Benzi de Alergare

Banda de alergat reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport, chiar si in interiorul casei dumneavoastra. Dispunem de o gama completa de benzi de alergat, calitatea acestora fiind ridicata la standardele europene. Suntem specialisti in comercializarea de benzi de alergat, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului dorit. Produsele comercializate sunt recomandate atat pentru uz casnic cat si profesional.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 257

Seteaza directie descendenta
 1. Ulei silicon inSPORTline Goffrix 20 ml
  inSPORTline

  Ulei silicon inSPORTline Goffrix 20 ml

  Ulei de silicon inSPORTline Goffrix 20 ml este destinat pentru intretinerea benzilor de alergare. Datorita continutului ridicat de silicon, uleiul are proprietati excelente de lubrifiere si eficienta maxima. Recipientul este prevazut cu un varf subtire special conceput pentru locurile greu accesibile.
  10,00 RON
 2. Ulei silicon inSPORTline 250 ml
  inSPORTline

  Ulei silicon inSPORTline 250 ml

  Uleiul de silicon inSPORTline este special conceput pentru mentenanta regulata a benzilor de alergat. Datorita continutului ridicat de silicon, gradului inalt de lubrifiere si eficientei maxime, acest produs face parte din categoria uleiurilor de top. Sticluta este prevazuta cu un tub special pentru aplicare precisa in locurile greu accesibile. Continutul unei sticlute este de ajuns pentru toata durata de functionare a unei benzi de alergat.
  39,00 RON
 3. Banda de alergare mecanica FitTronic M100
  FitTronic

  Banda de alergare mecanica FitTronic M100

  Banda de alergare magnetica FitTronic M100 beneficiaza de o greutate a volantei de 3 kg pentru alergare mai grea sau mai usoara.

  Transport Gratuit

  598,00 RON
 4. Banda de alergare mecanica Scud Run T3
  Sportmann

  Banda de alergare mecanica Scud Run T3

  Banda de alergare mecanica Scud Run T3 este o banda de alergare mecanica, robusta, cu stabilitate inalta. Banda este dotata cu un calculator cu numeroase functii (scanare, timp, viteza, distanta, calorii). Produsul fiind pliabil, este ideal pentru persoanele care doresc sa economiseasca spatiu. Manerele sunt solide si confortabile, iar rotile pentru transport contribuie la o manevrare usoara a benzii. Banda de alergare mecanica Scud Run T3 suporta o greutate maxima a utilizatorului de pana la 100 kg.

  Transport Gratuit

  649,00 RON

  -28% Pret vechi:
  899,00 RON

 5. Banda de alergare magnetica FitTronic M200
  FitTronic

  Banda de alergare magnetica FitTronic M200

  Banda de alergare magnetica FitTronic M200 se livreaza in cutie asamblata 95%, avand un timp de montaj 5 minute.

  Transport Gratuit

  649,00 RON

  -35% Pret vechi:
  999,00 RON

 6. Banda de alergare mecanica Energy Fit 8553
  Energy Fit

  Banda de alergare mecanica Energy Fit 8553

  Banda de alergare mecanica Energy Fit 8553, destinata utilizarii casnice, beneficiaza de o greutate a volantei de 3 kg cu sistem de functionare silentios.

  Transport Gratuit

  693,00 RON
 7. Banda de alergare magnetica FitTronic M300
  FitTronic

  Banda de alergare magnetica FitTronic M300

  Banda de alergare magnetica FitTronic M300 se livreaza in cutie asamblata 95%, avand un timp de montaj de 5 minute.

  Transport Gratuit

  698,90 RON
 8. Banda de alergare magnetica Master Sport F-04
  Master Sport

  Banda de alergare magnetica Master Sport F-04

  Banda de alergare magnetica Master Sport F-04 reprezinta alternativa ideala pentru cei care cauta o banda de alergare ieftina pentru antrenamentele de acasa.

  Transport Gratuit

  743,00 RON

  -17% Pret vechi:
  899,00 RON

 9. Banda de alergare magnetica HouseFit HT-90332HP
  HouseFit

  Banda de alergare magnetica HouseFit HT-90332HP

  Banda de alergare mecanica HouseFit HT-90332HP, destinata utilizarii casnice, beneficiaza de sistem de pliere pentru o depozitare mai usoara.
  Indisponibil momentan

  Transport Gratuit

  848,00 RON

  -28% Pret vechi:
  1.173,90 RON

  Indisponibil momentan
 10. Banda de alergare magnetica inSPORTline Sprynkl
  inSPORTline

  Banda de alergare magnetica inSPORTline Sprynkl

  Banda magnetica inSPORTline Sprynkl este o banda care nu dispune de un motor care sa puna in miscare suprafata de mers.Suprafata de mers va fi impinsa de propriile picioare,iar partea magnetica din interiorul ei va opune rezistenta,asa incat veti depune un efort considerabil pentru functionarea benzii. Mersul pe banda magnetica inSPORTline Sprynkl este similara cu mersul pe o suprafata plana (teren de sport,parc etc.) pentru ca viteza de mers este stabilita de miscarea propriilor picioare-daca mergi mai tare,banda se misca mai repede,iar daca incetiniti ritmul banda se misca mai incet.Acest model de banda este perfect pentru persoanele cu probleme de sanatate pentru recuperari sau pentru cei ce nu au timp pentru miscarea in aer liber(activitati sportive).

  Transport Gratuit

  848,90 RON
 11. Banda de alergare magnetica Actuell
  Actuell Fitness

  Banda de alergare magnetica Actuell

  Banda de alergare magnetica Actuell se livreaza in cutie asamblata 95%, avand un timp de montaj 5 minute.

  Transport Gratuit

  849,00 RON
 12. Banda de alergare magnetica Everfit TFK Slim Mag
  Everfit

  Banda de alergare magnetica Everfit TFK Slim Mag

  Ideala pentru mers dar si pentru alergat, banda magnetica EVERFIT TFK SLIM MAG are o volanta de 6 cp, suporta maxim 100 kg si este usor de depozitat, ocupand foarte putin spatiu.

  Transport Gratuit

  884,00 RON

  -37% Pret vechi:
  1.399,00 RON

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 257

Seteaza directie descendenta