Banda de alergare electrica inSPORTline Gilavar
inSPORTline

Banda de alergare electrica inSPORTline Gilavar

Banda de alergat inSPORTline Gilavar este o banda de alergat de calitate, concepută pentru utilizarea profesionala în cluburi. Banda de alergare inSPORTline Gilavar dispune de un calculator sofisticat cu multe funcții și un motor puternic cu o putere de 3,5 CP .

Construcție robustă cu o suprafață suficient de mare de rulare și greutate maximă permisă a utilizatorului 150 kg, banda asigură confort maxim în timpul exercițiului. Calculatorul are o varietate de programe presetate, programul HRC, programe utilizator și afișeaza informații utile cum ar fi viteza, distanța parcursa, timp, puls, caloriile arse.

Alte beneficii ale benzii de alergat inSPORTline Gilavar: senzori de puls în mânere, mufă jack MP3 audio / caști, sistem BeltDrive, o viteză maximă de 22 km / h, roți pentru transport, suport pe care se pot monta simplu cărți, laptop, tabletă sau alt dispozitiv.

LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ!

Transport Gratuit

4.399,00 RON

-20% Pret vechi:
5.498,00 RON

Benzi de Alergare

Banda de alergat reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport, chiar si in interiorul casei dumneavoastra. Dispunem de o gama completa de benzi de alergat, calitatea acestora fiind ridicata la standardele europene. Suntem specialisti in comercializarea de benzi de alergat, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului dorit. Produsele comercializate sunt recomandate atat pentru uz casnic cat si profesional.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 277

Seteaza directie descendenta
 1. Ulei silicon inSPORTline Goffrix 20 ml
  inSPORTline

  Ulei silicon inSPORTline Goffrix 20 ml

  Ulei de silicon inSPORTline Goffrix 20 ml este destinat pentru intretinerea benzilor de alergare. Datorita continutului ridicat de silicon, uleiul are proprietati excelente de lubrifiere si eficienta maxima. Recipientul este prevazut cu un varf subtire special conceput pentru locurile greu accesibile.
  10,00 RON
 2. Ulei silicon inSPORTline 250 ml
  inSPORTline

  Ulei silicon inSPORTline 250 ml

  Uleiul de silicon inSPORTline este special conceput pentru mentenanta regulata a benzilor de alergat. Datorita continutului ridicat de silicon, gradului inalt de lubrifiere si eficientei maxime, acest produs face parte din categoria uleiurilor de top. Sticluta este prevazuta cu un tub special pentru aplicare precisa in locurile greu accesibile. Continutul unei sticlute este de ajuns pentru toata durata de functionare a unei benzi de alergat.

  32,00 RON

  -18% Pret vechi:
  39,00 RON

 3. Banda de alergare magnetica Techfit MGT 120
  Techfit

  Banda de alergare magnetica Techfit MGT 120

  Banda de alergare magnetica TECHFIT MGT120 vine echipata cu o volanta de 3,5kg, o structura care suporta maxim 100kg, si cu un reglaj al intensitati in 8 trepte. Este ideala chiar si pentru spatiile mici, banda avand un sistem de pliere foarte usor de utilizat. Un aparat de care oricine are nevoie acasa. Dupa doar cateva minute de folosire veti simtiti diferenta. Aceasta banda de alergat va poate ajuta sa va tonificati toti muschii si sa va imbunatatiti performantele prin antrenamentul cardio. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

  Transport Gratuit

  554,00 RON

  -20% Pret vechi:
  689,00 RON

 4. Banda de alergare mecanica FitTronic M100
  FitTronic

  Banda de alergare mecanica FitTronic M100

  Banda de alergare magnetica FitTronic M100 beneficiaza de o greutate a volantei de 3 kg pentru alergare mai grea sau mai usoara.
  Indisponibil momentan

  Transport Gratuit

  598,00 RON
  Indisponibil momentan
 5. Banda de alergare mecanica Scud Run T3
  Sportmann

  Banda de alergare mecanica Scud Run T3

  Banda de alergare mecanica Scud Run T3 este o banda de alergare mecanica, robusta, cu stabilitate inalta. Banda este dotata cu un calculator cu numeroase functii (scanare, timp, viteza, distanta, calorii). Produsul fiind pliabil, este ideal pentru persoanele care doresc sa economiseasca spatiu. Manerele sunt solide si confortabile, iar rotile pentru transport contribuie la o manevrare usoara a benzii. Banda de alergare mecanica Scud Run T3 suporta o greutate maxima a utilizatorului de pana la 100 kg. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

  Transport Gratuit

  649,00 RON

  -28% Pret vechi:
  899,00 RON

 6. Banda de alergare magnetica FitTronic M200
  FitTronic

  Banda de alergare magnetica FitTronic M200

  Banda de alergare magnetica FitTronic M200 se livreaza in cutie asamblata 95%, avand un timp de montaj 5 minute. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !
  Indisponibil momentan

  Transport Gratuit

  649,00 RON

  -35% Pret vechi:
  999,00 RON

  Indisponibil momentan
 7. Banda de alergare magnetica inSPORTline Sprynkl
  inSPORTline

  Banda de alergare magnetica inSPORTline Sprynkl

  Banda magnetica inSPORTline Sprynkl este o banda care nu dispune de un motor care sa puna in miscare suprafata de mers.Suprafata de mers va fi impinsa de propriile picioare,iar partea magnetica din interiorul ei va opune rezistenta,asa incat veti depune un efort considerabil pentru functionarea benzii. Mersul pe banda magnetica inSPORTline Sprynkl este similara cu mersul pe o suprafata plana (teren de sport,parc etc.) pentru ca viteza de mers este stabilita de miscarea propriilor picioare-daca mergi mai tare,banda se misca mai repede,iar daca incetiniti ritmul banda se misca mai incet.Acest model de banda este perfect pentru persoanele cu probleme de sanatate pentru recuperari sau pentru cei ce nu au timp pentru miscarea in aer liber(activitati sportive). LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

  Transport Gratuit

  670,00 RON

  -21% Pret vechi:
  849,00 RON

 8. Banda de alergare mecanica Energy Fit 8553
  Energy Fit

  Banda de alergare mecanica Energy Fit 8553

  Banda de alergare mecanica Energy Fit 8553, destinata utilizarii casnice, beneficiaza de o greutate a volantei de 3 kg cu sistem de functionare silentios. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

  Transport Gratuit

  693,00 RON
 9. Banda de alergare magnetica FitTronic M300
  FitTronic

  Banda de alergare magnetica FitTronic M300

  Banda de alergare magnetica FitTronic M300 se livreaza in cutie asamblata 95%, avand un timp de montaj de 5 minute. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !
  Indisponibil momentan

  Transport Gratuit

  698,90 RON
  Indisponibil momentan
 10. Banda de alergare magnetica Master Sport F-04
  Master Sport

  Banda de alergare magnetica Master Sport F-04

  Banda de alergare magnetica Master Sport F-04 reprezinta alternativa ideala pentru cei care cauta o banda de alergare ieftina pentru antrenamentele de acasa. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !
  Indisponibil momentan

  Transport Gratuit

  743,00 RON

  -17% Pret vechi:
  899,00 RON

  Indisponibil momentan
 11. Banda de alergare mecanica Scud Run T5
  Sportmann

  Banda de alergare mecanica Scud Run T5

  Banda de alergare mecanica Scud Run T5 este un aparat fitness excelent pentru a va mentine conditia fizica si pentru a scapa de tesutul adipos in exces. Banda de alergare este usoara, dar stabila si ocupa putin spatiu, fiind pliabila. Produsul este dotat cu un calculator cu ecran LCD clar, care afiseaza viteza, distanta, timpul si caloriille. Banda de alergare mecanica Scud Run T5 este dotata manere confortabile, senzori pentru masurarea pulsului si roti de transport, pentru manevrare usoara. LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

  Transport Gratuit

  754,00 RON

  -21% Pret vechi:
  949,00 RON

 12. Banda de alergare mecanica inSPORTline Excel Run
  inSPORTline

  Banda de alergare mecanica inSPORTline Excel Run

  Banda de alergare magnetica inSPORTline Excel Run este o banda care nu dispune de un motor care sa puna in miscare suprafata de mers.Suprafata va fi impinsa de propriile picioare iar partea magnetica din interiorul ei va opune rezistenta astfel incat veti depune un efort considerabil pentru functionarea benzii. Mersul pe o banda magnetica este similar cu mersul pe o suprafata plana (teren de sport,parc etc.) pentru ca viteza de mers este stabilita de miscarea propriilor picioare (daca mergi mai tare, banda se misca mai repede, iar daca incetiniti ritmul banda se misca mai incet. Acest model de banda este perfect pentru persoanele cu probleme de sanatate pentru recuperari sau pentru cei ce nu au timp pentru miscarea in aer liber(activitati sportive). LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

  Transport Gratuit

  773,00 RON

  -21% Pret vechi:
  979,00 RON

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 277

Seteaza directie descendenta