Bicicleta semicursiera Sprint Monza Race 2016
Sprint

Bicicleta semicursiera Sprint Monza Race 2016

Bicicleta semicursiera Sprint Monza Race 700x55cm 2016 cu un cadru de aluminiu. Bicicleta cursiera Sprint Monza Race reprezinta alegerea ideala raportata calitate/pret.

Transport Gratuit

2.279,00 RON

-12% Pret vechi:
2.599,00 RON

Biciclete Semicursiere

Bicicleta semicursiera reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport in aer liber. Dispunem de o gama completa de biciclete semicursiere, calitatea acestora fiind la standarde superioare. Suntem specialisti in comercializarea de biciclete semicursiere, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui produs.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 59

Seteaza directie descendenta
 1. Bicicleta semicursiera Pepita VIK
  Pepita Bikes

  Bicicleta semicursiera Pepita VIK

  Vík í Myrdal este un oraș mic din sudul Islandei, cu o biserică cu acoperiș roșu și o plajă unică, având nisip vulcanic negru, în care sunt formațiuni uriașe de rocă care seamănă cu niște troli.

  Transport Gratuit

  1.589,00 RON
 2. Bicicleta semicursiera Sprint Monza Race 2016
  Sprint

  Bicicleta semicursiera Sprint Monza Race 2016

  Bicicleta semicursiera Sprint Monza Race 700x55cm 2016 cu un cadru de aluminiu. Bicicleta cursiera Sprint Monza Race reprezinta alegerea ideala raportata calitate/pret.

  Transport Gratuit

  2.279,00 RON

  -12% Pret vechi:
  2.599,00 RON

 3. Bicicleta semicursiera Romet Huragan 1 28" 2018
  Romet

  Bicicleta semicursiera Romet Huragan 1 28" 2018

  Bicicleta semicursiera Huragan 1 28 2018 de la producatorul Romet. Bicicletele ROMET de sosea incorporeaza cele mai importante elemente ale ciclismului: performanta, descoperirea si distante uimitoare strabatute. Noile modele Huragan aduc schimbari semnificative: modelele 2-4 au cadrele si furcile reproiectate pentru a mari eficienta si comfortul pe traseu, iar cadrele de carbon s-au inmultit. Strucutura sa a fost diversificata considerabil pentru a crea o gama completa si bine echilibrata din toate punctele de verere. Designul si noile culori scot in evidenta caracterul bicicletelor noastre de sosea . Arkus & Romet Group este unul din leaderii pietei de biciclete din Europa, cu o puternica istorie si experienta in piata, de peste 70 de ani. Brandul foloseste cele mai noi tehnologii, intr-un proces constant de inovare si perfectionare, deviza ce a dus la o dezvoltare impresionanta si cucerirea de noi teritorii. Filosofia de design a Romet a fost dintotdeauna centrata pe a oferi o experienta de pedalat incantatoare. Inovatia este omniprezenta, iar echipa Romet este activ implicata in dezvoltarea de solutii eficiente, cum ar fi noua generatie de suspensii Swift Link 2, tehnologia Boost si cauciurile premium, extra-aderente din gama Plus. Procesul de proiectare include modelare si printrare 3D, precum si analize detaliate de rezistenta, ducand la dezvoltarea unui prototip pregatit sa intre in etapa de testare. Linia de productie moderna si complet automatizata asigura o calitate excelenta a produsului finit. Atat designul cat si productia se realizeaza in UE, garantand astfel un standard de calitate ridicat si reactie prompta la nevoile in schimbare continua ale clientilor. Multumita flexibilitatii si experientei indelungate in productia de biciclete, firma Arkus & Romet Group a devenit unul dintre cei mai mari producatori din Europa. Bicicletele Romet 2018 au fost create si testate cu pasiune si sunt pregatite sa faca fata oricarei provocari.

  Transport Gratuit

  2.479,00 RON
 4. Bicicleta semicursiera Romet Huragan 2.0 28" 2017
  Romet

  Bicicleta semicursiera Romet Huragan 2.0 28" 2017

  Bicicleta de sosea cu roti de 28 Romet HURAGAN 2 2017. Bicicletele ROMET de sosea incorporeaza cele mai importante elemente ale ciclismului, de la a castiga cursa la descoperirea unor locuri uimitoare si parcugerea distantelor lungi. Odata disponibila doar ciclistilor profesionisti, Huragan CRD este acum la indemana tuturor doritorilor de biciclete profesioniste. Trasaturile sale distinctive includ designul armonios, liniile clasice, greutatea scazuta si cadrul compact. Boreas este o bicicleta gravel robusta, iar constructia sa reflecta ultimele tendinte in acest gen de ciclism din ce in ce mai popular. Geometria speciala, franele pe disc si anvelopele late sunt caracteristice pentru aceasta bicicleta de sosea si ofera performanta excelenta pe diferite tipuri de suprafete. Modelul Fen a fost special proiectat pentru femei. Arkus & Romet Group este unul din leaderii pietei de biciclete din Europa, cu o puternica istorie si experienta in piata, de peste 65 de ani. Brandul foloseste cele mai noi tehnologii, intr-un proces constant de inovare si perfectionare, deviza ce a dus la o dezvoltare impresionanta si cucerirea de noi teritorii. Filosofia de design a Romet a fost dintotdeauna centrata pe a oferi o experienta de pedalat incantatoare. Inovatia este omniprezenta, iar echipa Romet este activ implicata in dezvoltarea de solutii eficiente, cum ar fi noua generatie de suspensii Swift Link, tehnologia Boost si cauciurile premium, extra-aderente din gama Plus. Procesul de proiectare include modelare si printrare 3D, precum si analize detaliate de rezistenta, ducand la dezvoltarea unui prototip pregatit sa intre in etapa de testare. Linia de productie moderna si complet automatizata asigura o calitate excelenta a produsului finit. Atat designul cat si productia se realizeaza in UE, garantand astfel un standard de calitate ridicat si reactie prompta la nevoile in schimbare continua ale clientilor. Multumita flexibilitatii si experientei indelungate in productia de biciclete, firma Arkus & Romet Group a devenit unul dintre cei mai mari producatori din Europa. Bicicletele Romet 2017 au fost create si testate cu pasiune si sunt pregatite sa faca fata oricarei provocari.

  Transport Gratuit

  2.479,00 RON
 5. Bicicleta semicursiera Romet Huragan 1+ 28" 2018
  Romet

  Bicicleta semicursiera Romet Huragan 1+ 28" 2018

  Bicicleta semicursiera Huragan 1+ 28 2018 de la producatorul Romet. Bicicletele ROMET de sosea incorporeaza cele mai importante elemente ale ciclismului: performanta, descoperirea si distante uimitoare strabatute. Noile modele Huragan aduc schimbari semnificative: modelele 2-4 au cadrele si furcile reproiectate pentru a mari eficienta si comfortul pe traseu, iar cadrele de carbon s-au inmultit. Strucutura sa a fost diversificata considerabil pentru a crea o gama completa si bine echilibrata din toate punctele de verere. Designul si noile culori scot in evidenta caracterul bicicletelor noastre de sosea . Arkus & Romet Group este unul din leaderii pietei de biciclete din Europa, cu o puternica istorie si experienta in piata, de peste 70 de ani. Brandul foloseste cele mai noi tehnologii, intr-un proces constant de inovare si perfectionare, deviza ce a dus la o dezvoltare impresionanta si cucerirea de noi teritorii. Filosofia de design a Romet a fost dintotdeauna centrata pe a oferi o experienta de pedalat incantatoare. Inovatia este omniprezenta, iar echipa Romet este activ implicata in dezvoltarea de solutii eficiente, cum ar fi noua generatie de suspensii Swift Link 2, tehnologia Boost si cauciurile premium, extra-aderente din gama Plus. Procesul de proiectare include modelare si printrare 3D, precum si analize detaliate de rezistenta, ducand la dezvoltarea unui prototip pregatit sa intre in etapa de testare. Linia de productie moderna si complet automatizata asigura o calitate excelenta a produsului finit. Atat designul cat si productia se realizeaza in UE, garantand astfel un standard de calitate ridicat si reactie prompta la nevoile in schimbare continua ale clientilor. Multumita flexibilitatii si experientei indelungate in productia de biciclete, firma Arkus & Romet Group a devenit unul dintre cei mai mari producatori din Europa. Bicicletele Romet 2018 au fost create si testate cu pasiune si sunt pregatite sa faca fata oricarei provocari.

  Transport Gratuit

  2.579,00 RON
 6. Bicicleta Semicursiera Rock Machine Race Ride 200 28"
  Rock Machine

  Bicicleta Semicursiera Rock Machine Race Ride 200 28"

  Rock Machine Race Ride 200 ofera un raport perfect intre calitatea superiora a componentelor si confortul remarcabil.

  Transport Gratuit

  2.789,00 RON
 7. Bicicleta semicursiera Shockblaze S9 Sl Sora 2018
  ShockBlaze

  Bicicleta semicursiera Shockblaze S9 Sl Sora 2018

  Bicicleta semicursiera Shockblaze S9 Sl Sora 2018 beneficiaza de cadru din aluminiu.

  Transport Gratuit

  2.849,00 RON
 8. Bicicleta semicursiera Romet Huragan 2 28" 2018
  Romet

  Bicicleta semicursiera Romet Huragan 2 28" 2018

  Bicicleta semicursiera Huragan 2 28" 2018 de la producatorul Romet. Bicicletele ROMET de sosea incorporeaza cele mai importante elemente ale ciclismului: performanta, descoperirea si distante uimitoare strabatute. Noile modele Huragan aduc schimbari semnificative: modelele 2-4 au cadrele si furcile reproiectate pentru a mari eficienta si comfortul pe traseu, iar cadrele de carbon s-au inmultit. Strucutura sa a fost diversificata considerabil pentru a crea o gama completa si bine echilibrata din toate punctele de verere. Designul si noile culori scot in evidenta caracterul bicicletelor noastre de sosea . Arkus & Romet Group este unul din leaderii pietei de biciclete din Europa, cu o puternica istorie si experienta in piata, de peste 70 de ani. Brandul foloseste cele mai noi tehnologii, intr-un proces constant de inovare si perfectionare, deviza ce a dus la o dezvoltare impresionanta si cucerirea de noi teritorii. Filosofia de design a Romet a fost dintotdeauna centrata pe a oferi o experienta de pedalat incantatoare. Inovatia este omniprezenta, iar echipa Romet este activ implicata in dezvoltarea de solutii eficiente, cum ar fi noua generatie de suspensii Swift Link 2, tehnologia Boost si cauciurile premium, extra-aderente din gama Plus. Procesul de proiectare include modelare si printrare 3D, precum si analize detaliate de rezistenta, ducand la dezvoltarea unui prototip pregatit sa intre in etapa de testare. Linia de productie moderna si complet automatizata asigura o calitate excelenta a produsului finit. Atat designul cat si productia se realizeaza in UE, garantand astfel un standard de calitate ridicat si reactie prompta la nevoile in schimbare continua ale clientilor. Multumita flexibilitatii si experientei indelungate in productia de biciclete, firma Arkus & Romet Group a devenit unul dintre cei mai mari producatori din Europa. Bicicletele Romet 2018 au fost create si testate cu pasiune si sunt pregatite sa faca fata oricarei provocari.

  Transport Gratuit

  3.169,00 RON
 9. Bicicleta semicursiera Shockblaze S7 Pro Tiagra 2018
  ShockBlaze

  Bicicleta semicursiera Shockblaze S7 Pro Tiagra 2018

  Bicicleta semicursiera Shockblaze S7 Pro Tiagra 2018 beneficiaza de cadru din aluminiu.

  Transport Gratuit

  3.379,00 RON
 10. Bicicleta Cursiera Felt Z95
  Felt

  Bicicleta Cursiera Felt Z95

  Bicicletele ce tin seama de buget nu reusesc de obicei sa imbine performanta cu un pret accesibil. Z95 foloseste cadrul Endurance Road Flite Custom-Butted din aluminiu cu furca Endurance Road UHC Performance din fibra de carbon pentru a oferi un confort ridicat.

  Transport Gratuit

  3.454,00 RON
 11. Bicicleta Cursiera Felt F95
  Felt

  Bicicleta Cursiera Felt F95

  O bicicleta cu asemenea performante este cu adevarat rara. Incepem cu cadrul SuperLite Custom Butted din aluminiu 6061 pentru a avea un calatorie usoara si confortabila. Angrenajul Shimano Sora asigura ca schimbarea vitezelor se va face fara efort pe orice tip de teren.

  Transport Gratuit

  3.519,00 RON

  -2% Pret vechi:
  3.594,00 RON

 12. Bicicleta semicursiera Romet Huragan 2+ 28" 2018
  Romet

  Bicicleta semicursiera Romet Huragan 2+ 28" 2018

  Bicicleta semicursiera Huragan 2+ 28" 2018 de la producatorul Romet. Bicicletele ROMET de sosea incorporeaza cele mai importante elemente ale ciclismului: performanta, descoperirea si distante uimitoare strabatute. Noile modele Huragan aduc schimbari semnificative: modelele 2-4 au cadrele si furcile reproiectate pentru a mari eficienta si comfortul pe traseu, iar cadrele de carbon s-au inmultit. Strucutura sa a fost diversificata considerabil pentru a crea o gama completa si bine echilibrata din toate punctele de verere. Designul si noile culori scot in evidenta caracterul bicicletelor noastre de sosea . Arkus & Romet Group este unul din leaderii pietei de biciclete din Europa, cu o puternica istorie si experienta in piata, de peste 70 de ani. Brandul foloseste cele mai noi tehnologii, intr-un proces constant de inovare si perfectionare, deviza ce a dus la o dezvoltare impresionanta si cucerirea de noi teritorii. Filosofia de design a Romet a fost dintotdeauna centrata pe a oferi o experienta de pedalat incantatoare. Inovatia este omniprezenta, iar echipa Romet este activ implicata in dezvoltarea de solutii eficiente, cum ar fi noua generatie de suspensii Swift Link 2, tehnologia Boost si cauciurile premium, extra-aderente din gama Plus. Procesul de proiectare include modelare si printrare 3D, precum si analize detaliate de rezistenta, ducand la dezvoltarea unui prototip pregatit sa intre in etapa de testare. Linia de productie moderna si complet automatizata asigura o calitate excelenta a produsului finit. Atat designul cat si productia se realizeaza in UE, garantand astfel un standard de calitate ridicat si reactie prompta la nevoile in schimbare continua ale clientilor. Multumita flexibilitatii si experientei indelungate in productia de biciclete, firma Arkus & Romet Group a devenit unul dintre cei mai mari producatori din Europa. Bicicletele Romet 2018 au fost create si testate cu pasiune si sunt pregatite sa faca fata oricarei provocari.

  Transport Gratuit

  3.569,00 RON
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 59

Seteaza directie descendenta