Sanie cu volan Alpen Race
AlpenGaudi

Sanie cu volan Alpen Race

Saniuta Race este una dintre cele mai premiate saniute pentru copii! Saniuta Race este prevazuta cu volan din otel si are o excelenta stabilitate pe partie datorita designului avangardist ce aminteste de masinile Formula 1.

Foarte confortabila si sigura in orice imprejurare, saniuta Race este realizata din material rezistent la temparaturi scazute (HDPE - high density polypropilene). Saniuta include franghie si maner de tras.

229,00 RON

-23% Pret vechi:
299,00 RON

Saniute si Boburi

Saniutele reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport in sezonul rece. Dispunem de o gama completa de saniute copii si boburi, calitatea acestora fiind ridicata la cele mai inalte standarde. Suntem specialisti in comercializarea de saniute cu volan, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului potrivit.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 77

Seteaza directie descendenta
 1. Placa Plastkon Pinguin
  Plastkon

  Placa Plastkon Pinguin

  Sunteti gata de distractie? Luati cu voi pe partie lopata de alunecare Pinguin si distractia va fi garantata 100%! Prinde viteze ametitoare atunci cand va dati cu ea pe derdelus.
  19,00 RON
 2. Disc Plastkon Super Star
  Plastkon

  Disc Plastkon Super Star

  Sunteti gata de distractie? Luati cu voi pe partie discul de alunecare Super Star si distractia va fi garantata 100%! Prinde viteze ametitoare atunci cand va dati cu el pe derdelus.
  34,00 RON
 3. Disc Plastkon Tornado
  Plastkon

  Disc Plastkon Tornado

  Disc Plastkon Tornado, cu manere, din plastic rezistent. Ideal pentru partie !
  34,00 RON
 4. Sanie Scoica Big
  Axer Sport

  Sanie Scoica Big

  Sania tip scoica realizata din plastic calitativ este ezistenta la temperaturi de pana la -32 grade. Manere si sfoara pentru tras. Poate fi utilizata atat de adulti, cat si de copii.
  Indisponibil momentan

  42,00 RON

  -48% Pret vechi:
  80,00 RON

  Indisponibil momentan
 5. Sanie Prosper Plast Crazy Run
  Prosper Plast

  Sanie Prosper Plast Crazy Run

  Sanie Prosper Plast Crazy Run realizata din plastic calitativ este rezistenta la temperaturi de pana la -32 grade. Maner flexibil in fata. Poate fi utilizata atat de adulti, cat si de copii
  Indisponibil momentan

  42,00 RON

  -48% Pret vechi:
  80,00 RON

  Indisponibil momentan
 6. Bob plastic Merco Twister
  Merco

  Bob plastic Merco Twister

  Bob plastic Merco Twister beneficiaza de frane pentru o siguranta sporita. Capacitate: maxima 1 persoana, greutate suportata 50 kg. Recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani. Tara de origine: Cehia. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  44,00 RON
 7. Bob plastic Merco Simple
  Merco

  Bob plastic Merco Simple

  Bob plastic Merco Simple este o alegere populară, datorită prețului foarte mic. Acest model este construit fără frâne, de aceea este recomandat pentru o plimbare ușoară pe un deal mai mic. Capacitate: maxima 1 persoana, greutate suportata 50 kg. Recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani. Tara de origine: Cehia. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  44,00 RON
 8. Disc Merco Supernova 60
  Merco

  Disc Merco Supernova 60

  Disc plastic Merco Supernova 60 suporta o greutate maxima de 90 Kg. Recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  44,00 RON
 9. Bob Plastkon Simple
  Plastkon

  Bob Plastkon Simple

  Bob Plastkon Simple, din plastic foarte rezistent.
  49,00 RON
 10. Bob Merco UFO
  Merco

  Bob Merco UFO

  Bob Merco UFO beneficiaza de frâne pentru o siguranță sporită a copilului dvs. Capacitate: maxima 1 persoana, greutate suportata 50 kg. Recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  49,00 RON
 11. Bob Rydr Skimmer 38IN
  Merco

  Bob Rydr Skimmer 38IN

  Bob Rydr Skimmer 38IN este creat cu o zonă alunecoasă din polietilenă de înaltă densitate și un strat de spumă impermeabilă care absoarbe șocurile. Curelele sunt fabricate din manere textile extrem de durabile și din plastic, care asigură o manevrare mai ușoară a bobului. Recomandat copiilor ca varsta mai mare de 6 ani. Capacitate: maxim 1 persoana. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  49,00 RON
 12. Bob plastic Merco Turbo Jet
  Merco

  Bob plastic Merco Turbo Jet

  Bob plastic Merco Turbo Jet beneficiaza de frane pentru o siguranta sporita. Capacitate: maxima 1 persoana, greutate suportata 50 kg. Recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani. Tara de origine: Cehia. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  54,00 RON
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 77

Seteaza directie descendenta