Casca moto Worker V192
Worker

Casca moto Worker V192

Casca moto WORKER V 192 este omologata ECE R-2205 si aprobat de DOT. Casca dispune de o forma aerodinamica cu interior complet detasabil care se poate spala. Casca dispune de orificii de aerisire protejate la barbie, tehnologie Dual AC si are o greutate de 1570 g.

Casca moto WORKER V 192 este fabricata dintr-un material rezistent la zgarieturi si fixare de siguranta FAST LOCK.

Transport Gratuit

289,00 RON

-47% Pret vechi:
549,00 RON

Casti si Protectii Corp

Dispunem de o gama completa de casti moto si protectii moto, calitatea acestora fiind ridicata la standarde inalte. Suntem specialisti in comercializarea de casti si protectii corp, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui produs.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 62

Seteaza directie descendenta
 1. Cagula moto W-Tec TWG 213
  W-Tec

  Cagula moto W-Tec TWG 213

  Cagula moto CHAMPION W-Tec TWG 213 este o cagula de protectie moderna pentru utilizarea diferitelor sporturi. Se muleaza perfect pe cap asigurand confort si protectie impotriva frigului. Gulerul prelungit protejeaza barbia si gatul de vant si frig.
  29,00 RON
 2. Cagula moto W-Tec Zoro
  W-Tec

  Cagula moto W-Tec Zoro

  Cagula moto Zoro W-Tec este o protectie deosebita tip batic care protejeaza fata (obrajii,buzele) de vant si frig.

  31,00 RON

  -9% Pret vechi:
  34,00 RON

 3. Cagula lycra W-Tec
  W-Tec

  Cagula lycra W-Tec

  Cagula multifunctionala W-TEC este fabricata din materiale de calitate superioara si este recomandata pentru motociclism, ciclism si sporturi de iarna. Materialul elastic si forma anatomica a cagulei asigura protectie si un nivel inalt de confort. In plus, cagula protejeaza si zona barbiei si a gatului de vant si de frig. Materialele functionale si manopera de calitate recomanda cagula W-TEC pentru activitatile in care fata este expusa la vant, ploaie si frig. Puteti folosi cagula pentru urmatoarele activitati: mototciclism, ski, snowboarding, ciclism etc.
  31,00 RON
 4. Viziera casca Worker V520
  Worker

  Viziera casca Worker V520

  Viziera de schimb pentru casca V520 este o viziera de inalta calitate, cu tratament anti-aburire. Viziera este 100% transparenta si este acoperita cu un strat special care protejeaza plexiglasul de zgarieturi. Viziera se poate inlocui usor printr-un mecanism foarte simplu.

  39,00 RON

  -20% Pret vechi:
  49,00 RON

 5. Cagula moto W-Tec TWG 921
  W-Tec

  Cagula moto W-Tec TWG 921

  Cagula moto/schi COOLER W-Tec TWG 921 este o cagula de protectie moderna pentru utilizarea diferitelor sporturi de iarna, ciclism si sport cu motocicleta. Se muleaza perfect pe cap asigurand confort si protectie impotriva frigului. Gulerul prelungit protejeaza barbia si gatul de vant si frig.
  39,00 RON
 6. Viziera casca Worker V200
  Worker

  Viziera casca Worker V200

  Viziera pentru casca V200 ,este o viziera de inalta calitate, acoperit cu un starat special pentru a preveni zgarieturile.
  39,00 RON
 7. Cagula moto W-Tec NF-7802
  W-Tec

  Cagula moto W-Tec NF-7802

  Cagula multifunctionala W-TEC NF-7802 este o cagula de protectie de inalta calitate, pentru ciclism, moto sau sporturi de iarna. Materialul elastic si forma anatomica asigura un nivel ridicat de confort si protectie impotriva frigului. Caracteristicile sale functionale fac din aceasta cagula un produs apreciat in randul biciclistilor, motociclistilor, schiorilor etc. Materialul functional si calitatea cagulei recomanda acest produs pentru activitatile in care fata este expusa la vant, frig, ploaie. Pe langa protejarea fetei acest model de cagula protejeaza si zona gatului. Cu acest design atractiv va atrage atentia cu siguranta!
  39,00 RON
 8. Protectie pentru gat Worker
  Worker

  Protectie pentru gat Worker

  Protectie moto pentru juniori de la Worker, ce portejeaza gatul si ofera stabilitate capului. Aceasta protectie umple spatiul dintre umeri si casca moto. Se aseaza ferm pe umeri. Purtand aceasta protectie reduceti riskul de accidentare a coloanei verticale. Protectia are un invelis indepartabil, astfel se poate spala usor. Fixarea se face prin velcro, marimea este universala, se poate ajusta.

  49,00 RON

  -17% Pret vechi:
  59,00 RON

 9. Viziera casca Worker V570
  Worker

  Viziera casca Worker V570

  Viziera de schimb pentru casca V570 este o viziera de inalta calitate, cu tratament special impotriva aburirii. Viziera este 100% transparenta si este acoperita cu un strat special care o fereste de zgarieturi. Viziera poate fi inlocuita printr-un mecanism simplu si rapid.
  58,00 RON
 10. Viziera casca Worker V170
  Worker

  Viziera casca Worker V170

  Viziera de schimb pentru casca Worker V170.
  58,00 RON
 11. Brau moto Worker Donatelo
  Worker

  Brau moto Worker Donatelo

  Este foarte usoara si practic, protectia Worker Donatelo este o curea protectoare care ofera protectie pentru rinichi si a zonel lombare. Este facut din material de calitate si partile protectoare sunt intarite cu lamele de plastic dur. Sistemul de fixare velcro asigura utilizarea usoara a curelei. Ofera protectie impotriva impactelor, si asigura o temperatura constanta pentru zona protejata. Foarte util pentru moto.
  59,00 RON
 12. Viziera casca Worker V340
  Worker

  Viziera casca Worker V340

  Viziera pentru casca Worker V340 ,este o viziera de inalta calitate, acoperit cu un starat special pentru a preveni zgarieturile.
  62,00 RON
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 62

Seteaza directie descendenta