Aparat recuperare Veinoplus Sport
Veinoplus

Aparat recuperare Veinoplus Sport

VEINOPLUS SPORT usureaza si accelereaza recuperarea dupa antrenament, folosind stimularea electrica pentru a produce contractii musculare. Prin aplicarea electrozilor pe muschii gambei, se faciliteaza recuperarea generala, a intregului corp, iar prin aplicarea acestora pe alti muschi se faciliteaza recuperarea locala a muschilor dupa oboseala cauzata de antrenament. VEINOPLUS SPORT imbunatateste astfel practica, rezultatele si performanta in sportul practicat.

Acest dispozitiv combina 3 efecte intr-un singur program:
- Imbunatateste recuperarea datorita cresterii fluxului sanguin;
- Efecte de relaxare;
- Efecte analgezice locale.

Veinoplus reprezinta o inovatie majora in recuperarea si imbunatatirea performantei sportivilor. Electrostimularea cu Veinoplus se integreaza cu usurinta in orice protocol de recuperare, permitand reproducerea totala a unei performante dupa doar 15 minute, spre deosebire de recuperarea pasiva in urma careia performanta scade cu peste 16%.

Printre beneficiile utilizarii Veinoplus se numara:
* reducerea senzatiei de durere si picioare grele, de obicei dupa prima sedinta;
* reducerea edemelor;
* actioneaza asupra picioarelor obosite si a crampelor nocturne;
* poate fi utilizat in timpul sarcinii.

Transport Gratuit

389,00 RON

-39% Pret vechi:
637,00 RON

Aparate Recuperare

Dispunem de o gama completa de aparate recuperar, calitatea acestora fiind ridicata la cele mai inalte standarde impuse. Suntem specialisti in comercializarea de aparate recuperare, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui produs.

3 Produse

Seteaza directie descendenta
 1. Electrozi reutilizabili Veinoplus Pack
  Veinoplus

  Electrozi reutilizabili Veinoplus Pack

  Electrozii VEINOPLUS PACK sunt reutilizabili si auto-adezivi. Pot fi folositi de 20-30 de ori - trebuie schimbati in momentul in care devin uscati sau nu mai adera bine la suprafata pielii. Se recomanda ca un set de electrozi sa fie utilizat doar de aceeasi persoana.
  84,00 RON
 2. Aparat recuperare Veinoplus Back
  Veinoplus

  Aparat recuperare Veinoplus Back

  VEINOPLUS BACK este un dispozitiv care combina un model complex si unic de stimulare ce vizeaza toate tipurile de dureri de spate. Include o componenta TENS si o componenta NMES. VEINOPLUS BACK este un stimulator muscular electric cu alimentare interna (baterie de 9 V) care transmite impulsuri stimulatoare specifice cu frecventa si tensiune joasa. Dispozitivul este destinat pentru o utilizare continua, iar gradul de protectie impotriva patrunderii apei este IPX0. Puterea de intrare este sub 0.5 W, iar puterea de iesire a dispozitivului VEINOPLUS BACK este sub 0.05 W. Acest dispozitiv poate fi aplicat pe zona superioara, mediana sau inferioara a spatelui.

  240,00 RON

  -65% Pret vechi:
  689,00 RON

 3. Aparat recuperare Veinoplus Sport
  Veinoplus

  Aparat recuperare Veinoplus Sport

  VEINOPLUS SPORT usureaza si accelereaza recuperarea dupa antrenament, folosind stimularea electrica pentru a produce contractii musculare. Prin aplicarea electrozilor pe muschii gambei, se faciliteaza recuperarea generala, a intregului corp, iar prin aplicarea acestora pe alti muschi se faciliteaza recuperarea locala a muschilor dupa oboseala cauzata de antrenament. VEINOPLUS SPORT imbunatateste astfel practica, rezultatele si performanta in sportul practicat. Acest dispozitiv combina 3 efecte intr-un singur program: - Imbunatateste recuperarea datorita cresterii fluxului sanguin; - Efecte de relaxare; - Efecte analgezice locale. Veinoplus reprezinta o inovatie majora in recuperarea si imbunatatirea performantei sportivilor. Electrostimularea cu Veinoplus se integreaza cu usurinta in orice protocol de recuperare, permitand reproducerea totala a unei performante dupa doar 15 minute, spre deosebire de recuperarea pasiva in urma careia performanta scade cu peste 16%. Printre beneficiile utilizarii Veinoplus se numara: * reducerea senzatiei de durere si picioare grele, de obicei dupa prima sedinta; * reducerea edemelor; * actioneaza asupra picioarelor obosite si a crampelor nocturne; * poate fi utilizat in timpul sarcinii.

  Transport Gratuit

  389,00 RON

  -39% Pret vechi:
  637,00 RON

3 Produse

Seteaza directie descendenta