Set badminton Technology 6948
inSPORTline

Set badminton Technology 6948

Setul de badminton a fost conceput nivel ocazional/începător. Aceaste rachete de badminton sunt ideale pentru primele experiente, datorita rezistentei si cordajului intins ce asigura precizie.

54,00 RON

-16% Pret vechi:
64,00 RON

Rachete

Racheta de badminton reprezinta cea mai eficienta modalitate de a face sport si a va relaxa. Dispunem de o gama completa de rachete de badminton, calitatea acestora fiind superioara. Suntem specialisti in comercializarea de rachete de badminton, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui produs.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 57

Seteaza directie descendenta
 1. Racheta badminton Axer Sport Star Cort
  Axer Sport

  Racheta badminton Axer Sport Star Cort

  Racheta badminton Star Court, fabricata din aluminiu, are corzi rezistente din nailon si tensiune racordaj mare. Racheta de badminton vine la pachet impreuna cu husa de protectie. Achizitioneaza racheta Star Court la un pret foarte accesibil!
  20,00 RON
 2. Set badminton Axer Sport Tatuu
  Axer Sport

  Set badminton Axer Sport Tatuu

  Achizitionati setul Badminton Tatuu pentru a va petrece timpul liber intr-un mod placut, in aer liber. Rachetele de badminton sunt fabricate din otel, pentru rezistenta sporita, tensiunea racordajului este de 14-16 lbs, iar centrul de greutate 300 mm. Setul de badminton Tatuu include fluturas si husa pentru transport cu curea ajustabila.
  Indisponibil momentan
  20,00 RON
  Indisponibil momentan
 3. Husa racheta badminton Merco
  Merco

  Husa racheta badminton Merco

  Carcasă universală de calitate pentru întreaga rachetă de badminton cu o curea.. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  24,00 RON
 4. Racheta badminton Merco Junior
  Merco

  Racheta badminton Merco Junior

  Badminton racheta MERCO Junior este o rachetă ușoară din aluminiu, concepută pentru copii. Lungimea scurtă de 56 cm permite copiilor să controleze mai bine. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  25,00 RON
 5. Racheta badminton Merco Classic 20
  Merco

  Racheta badminton Merco Classic 20

  Racheta de badminton din aluminiu ieftin de către un brand cehe Merco, cu titaniu de calitate, o alegere ideală pentru jucătorii de agrement care nu doresc să investească prea mult și doresc să joace mai mult cu o rachetă bună. Prețul include o rachetă și un caz pentru asta. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  25,00 RON
 6. Racheta badminton Merco Flash
  Merco

  Racheta badminton Merco Flash

  Rachetul este încins cu fire de poliester de calitate și are un capac pentru capul rachetei. Rachetă de badminton ușor de 100g cu gât de grafit - Materiale (compozit alu grafit) - De rachetă de agrement TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  25,00 RON
 7. Racheta badminton Merco Classic 30
  Merco

  Racheta badminton Merco Classic 30

  Rachetă de badminton ușor de 100g cu gât de grafit, compoziție de material aluminiu-grafit. Este potrivit pentru copii și toate tipurile de jucători de agrement. Racheta este înfășurată și are un capac pentru capul rachetei. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  29,00 RON
 8. Racheta badminton Merco Classic 10
  Merco

  Racheta badminton Merco Classic 10

  Racheta de badminton din aluminiu ieftin, realizată de o marcă cehească MERCO, cu spițe de titan de calitate, o alegere ideală pentru jucătorii de agrement care nu doresc să investească prea mult și doresc să se joace și cu rachete bune. Împreună cu o rachetă, veți primi și un caz pentru asta. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  29,00 RON
 9. Set badminton Spokey SBH33600
  Spokey

  Set badminton Spokey SBH33600

  Set badminton Spokey SBH33600 sunt concepute pentru a se juca in interior, dar si in aer liber.
  Indisponibil momentan
  35,00 RON
  Indisponibil momentan
 10. Racheta badminton Talbot Torro Attacker 2.4
  Talbot Torro

  Racheta badminton Talbot Torro Attacker 2.4

  Racheta badminton de incepatori Attacker 2.4.
  39,00 RON
 11. Set badminton Axer Sport Express
  Axer Sport

  Set badminton Axer Sport Express

  Badminton set Express contine 2 rachete din otel cu corzi din nailon si manere confortabile, husa de protectie cu curelusa reglabila. Setul de badminton Express este ideal pentru a face miscare sau pur si simplu doar pentru relaxare. Un alt avantaj al acestui produs este pretul mic!
  40,00 RON
 12. Racheta badminton Advanced Junior
  Victor

  Racheta badminton Advanced Junior

  Racheta de badminton pentru copii VICTOR Starter este proiectată pentru dezvoltarea celor mai elementare abilități de badminton ale copiilor cu vârste între 6 și 7 ani. Capul în formă de picătură al rachetei îi ajută pe copiii cu prima experiență în badminton. Durabilă cu șnurul VICTOR LawnTex și întreaga lungime a rachetei este redusă la 530 mm. Lăsați copiii dvs. să înceapă cu acest sport minunat încă din copilărie. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  47,00 RON
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 57

Seteaza directie descendenta