Sistem retur mingi SKLZ Rapid Fire
SKLZ

Sistem retur mingi SKLZ Rapid Fire

Cel mai convenabil si eficient sistem de retur al mingilor de baschet dupa aruncare le ofera jucatorilor posibilitatea sa-si antreneze aruncarea la cos din orice pozitie fara sa fie nevoiti sa recupereze mingea. Plasa sistemului de retur este flexibila si dispusa la inaltimea optima pentru un retur ideal al mingii dupa aruncare ce le permite sportivilor sa mentina un ritm crescut al exercitiului. Rapid Fire se adapteaza excelent chiar si aruncarilor “din 0 grade”.

Transport Gratuit

899,00 RON

-5% Pret vechi:
949,00 RON

Accesorii

Dispunem de o gama completa de accesorii baschet, calitatea acestora fiind ridicata la standarde europene. Suntem specialisti in comercializarea de accesorii baschet oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului cautat.

 1. 1
 2. 2

Produse: 1-12 din 19

Seteaza directie descendenta
 1. Fluier de metal inSPORTline WH174
  inSPORTline

  Fluier de metal inSPORTline WH174

  Fluierul inSPORTline WH174 este un fluier profesional, de calitate, potrivit pentru diverse jocuri sportive, este fabricat din metal cu suprafata cromata si bila de lemn. Fluierul emite un sunet puternic, si este prevazut cu suport pentru degete. Nu in ultimul rand, fluierul de 5 cm are o greutate redusa.
  7,00 RON
 2. Fluier de metal inSPORTline WH162
  inSPORTline

  Fluier de metal inSPORTline WH162

  Fluierul inSPORTline este un fluier profesional, de calitate, potrivit pentru diverse jocuri sportive, este fabricat din metal cu suprafata cromata si bila de lemn. Fluierul emite un sunet puternic, si este prevazut cu inel pentru atasarea snurului. Nu in ultimul rand, fluierul are o greutate redusa de doar 15 g.
  14,00 RON
 3. Fluier de metal inSPORTline WH185
  inSPORTline

  Fluier de metal inSPORTline WH185

  Fluierul inSPORTline WH185 este un fluier profesional, de calitate, potrivit pentru diverse jocuri sportive. Fluierul este fabricat din ABS dur fara bila. Fluierul emite un sunet puternic, si este prevazut cu snur practic detasabil, cu o lungime de 90 cm. Nu in ultimul rand, fluierul de 5 cm are o greutate redusa si este fabricat din material non-toxic.
  16,00 RON
 4. Fluier de metal inSPORTline WH175
  inSPORTline

  Fluier de metal inSPORTline WH175

  Fluierul inSPORTline WH175 este un fluier profesional, de calitate, potrivit pentru diverse jocuri sportive, este fabricat din ABS dur si bila de lemn. Fluierul emite un sunet puternic, si este prevazut cu suport pentru degete. Nu in ultimul rand, fluierul de 4.5 cm are o greutate redusa.
  18,00 RON
 5. Fluiere plastic Happy Song
  Spokey

  Fluiere plastic Happy Song

  Fluiere plastic HAPPY SONG set de 12 bucati cu snur si bila.
  20,00 RON
 6. Tinta baschet SKLZ
  SKLZ

  Tinta baschet SKLZ

  Tinta pentru cosul de baschet imbunatateste acuratetea oferind un reper vizual din orice pozitie a terenului. Ramane pe pozitie dupa aruncare si se ataseaza foarte usor de rama cosului de baschet.
  49,00 RON
 7. SKLZ Square Up
  SKLZ

  SKLZ Square Up

  Ajuta la vizualizarea alinierii si rotarii corecte a mingii.
  54,00 RON
 8. Ochelari SKLZ Court Vision
  SKLZ

  Ochelari SKLZ Court Vision

  Obliga sportivul sa manevreze mingea cu privirea in teren.
  54,00 RON
 9. SKLZ Shot Loc
  SKLZ

  SKLZ Shot Loc

  Obliga sportivul sa tina mingea departe de palma.
  59,00 RON
 10. Marcaje antrenament SKLZ Shot Spotz
  SKLZ

  Marcaje antrenament SKLZ Shot Spotz

  Antrenamentele de baschet in sala si aruncatul la cos in propria curte tocmai au devenit mai interesante! Shot Spotz dezvolta simtul orientarii pe teren a jucatorilor, furnizand puncte de referinta ale exercitiilor intr-o maniera mai eficienta si mai bine adaptata antrenamentelor de baschet. Pachetul include manual de instructiuni si exercitii de antrenament si un cronometru digital pentru a executa diverse exercitii temporizate, perfectionandu-si aruncarea la cos, manuirea mingii si viteza.
  149,00 RON
 11. Tabla antrenor SKLZ
  SKLZ

  Tabla antrenor SKLZ

  Ofera posibilitatea afisarii schemelor de joc, a diagramelor si a echipelor de start cu ajutorul pieselor magnetice. Tine evidenta faulturilor echipei si ale jucatorilor in sectiunea de statistica. Include markere si 24 de piese magnetice.
  179,00 RON
 12. Extensie suport pentru panouri baschet Spalding
  Spalding

  Extensie suport pentru panouri baschet Spalding

  Extensie ce se poate adapta la panouri care au diametrul polului de maxim 8.89 cm, pe acoperisul casei sau pe suprafete plane.
  269,00 RON
 1. 1
 2. 2

Produse: 1-12 din 19

Seteaza directie descendenta