Cos:

0
Nici un produs

0

×

INREGISTRARE

Informatii personale

Informatii autentificare

Prenumele este obligatoriu
Numele este obligatoriu
Prenumle este invalid
Numele este invalid
Adresa de email gresita
Adresa de email este obligatorie
Adresa de email este deja inregistrata
Parola este obligatorie
Introduceti o parola valida
Introduceti minim 6 caractere
Introduceti minim 16 caractere
Parolele nu coincid
Acceptarea termenilor si conditiilor este obligatorie
Adresa de email sau parola sunt incorecte

Politica confidentialitate

Prezentul document este intocmit cu respectarea normelor legale in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal, este accesoriu documentului « Termeni si Conditii »  si se completeaza cu acesta.

 

Conform Regulamentului (UE) nr.679/2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, SC Online Sport Shop SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

Tipuri de date prelucrate

Colectam informatiile pentru a putea onora comenzile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenzilor, a livrarii, sau a garantiei. Informatiile colectate ce fac obiectul datelor personale, includ: nume, adresa de livrare, adresa de facturare, numere de telefon, adresa de e-mail, IP. Email-ul si parola sunt date colectate cu scopul autentificarii clientului pe site. Toate datele colectate sunt stocate si criptate dupa caz (parola) folosind metode avansate de securizare.

Pentru utilizatorii neinregistrati, vom folosi datele furnizate in formularul de contact, sau in email-urile primite, doar in scopul de a va raspunde solicitarii inregistrate, ulterior informatiile furnizate fiind eliminate din baza noastra de date.

 

Sistemele informatice si procedurile software implementate au rolul de colectare informatii sub forma de cookie, acest lucru fiind necesar pentru buna functionare a site-ului si a protocoalelor de comunicare si analiza. Aceste informatii nu sunt colectate pentru a fi asociate cu subiecti identificabili, insa va puteti exprima oricand optiunea de restrictionare. Mai multe informatii in Politica cookie.

 

In aceasta categorie de date intra adresele IP sau numele domeniului calculatorului, adresele URL ale resurselor accesate, orarul vizitei tale, metoda utilizata pentru a interoga serverul, dimensiunea fisierului accesat, codul numeric care indica stadiul interogarii serverului (accesat, eroare etc.) si alti parametri referitori la sistemul de operare si la mediul informatic al utilizatorului.

 

Te informam ca atunci cand vizitezi site-ul, serverul inregistreaza automat toate aceste date, asa cum se intampla in cazul tuturor operatorilor. Datele indicate vor fi utilizate doar cu scopul de a colecta informatii statistice anonime in legatura cu folosirea site-ului, si pentru a putea corecta functionarea.

 

Scopul prelucrarii datelor

Daca sunteti client al site-ului, prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se va realiza astfel:
- pentru desfasurarea relatiei contractuale, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate, gestionarea perioadei de garantie etc.

- pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin in sarcina SC Online Sport Shop SRL in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

- pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de SC Online Sport Shop SRL, pentru care ati oferit consimtamantul.

- in scopul efectuarii diverselor analize si a verificarii traficului, raportari privind modul de functionare al site-ului, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe site.

 

Daca sunteti vizitator al site-ului, prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se va realiza astfel:

- pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de SC Online Sport Shop SRL, pentru care ati oferit consimtamantul.

- pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta oferita pe site.

 

Durata prelucrarii datelor

Prin completarea datelor in formularul de creare cont si/sau de comanda, declarati ca acceptati in mod voluntar ca datele personale sa fie incluse in baza de date Sportist.ro, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate pe o perioada limitata de timp in scopul desfasurarii si/sau derularii activitatilor mentionate.

 

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina SC Online Sport Shop SRL (in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

 

Datele dumneavoastra vor fi transmise catre institutiile autorizate ale statului, in vederea respectarii obligatiilor fiscale, prelucrarea si procesarea acestora fiind realizata de persoanele desemnate in companie si de catre departamentul financiar-contabil.

 

Dezvaluirea datelor personale

Pe langa operatorii desemnati in companie, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate altor companii cu care se ne aflam in relatii de parteneriat, aflate pe teritoriul U.E, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: firme de curierat, parteneri ce vand produse prin aceasta pagina de internet, sau alte companii ce ofera servicii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

 

Informatiile cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate, doar in cazul in care legea obliga in acest sens.

 

Drepturile utilizatorului

Prin citirea politicilor de confidentialitate ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:
* dreptul de acces la date, conform art.15 din Regulament,

* dreptul la rectificarea datelor inexacte, conform art.16 din Regulament,

* dreptul de stergere a datelor « de a fi uitat », conform art. 17 din Regulament,

* dreptul la restrictionarea prelucrarii, conform art.18 din Regulament,

* dreptul la portabilitatea datelor, conform art.20 din Regulament,

* dreptul de a obiecta, conform art. 21 din Regulament,

* dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, inclusiv profilare, conform art.22 din Regulament,

* dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Regulamentul (UE) nr.679/2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personl şi privind libera circulaţie a acestor date.

 

In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca nu doriti sa mai primiti anumite informatii, sau daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa trimiteti un e-mail pe adresa office@sportist.ro. Este posibil sa folositi si pagina de actualizare a contului dumneavoastra personal, care va permite sa va reactualizati informatia personala in orice moment, sa va dati acceptul referitor la marketing-ul direct (newsletter), si/sau sa ne cereti sa stergem informatia dumneavoastra din baza noastra de date. 


Confidentialitatea minorilor

SC Online Sport Shop SRL nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.

 

Modificari in politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.

 

Pentru orice informatii suplimentare legate de protectia datelor cu caracter personal, sau pentru orice alte solicitari, va rugam sa ne transmiteti un e-mail catre adresa office@sportist.ro si va vom raspunde in termenul legal.