Jaloane con SKLZ
SKLZ

Jaloane con SKLZ

Antrenamentele cu Jaloane Con imbunatatesc semnificativ abilitatea sportivilor de a accelera, decelera si de a schimba rapid directia de deplasare cu temporizare precisa si control corporal. Excelente pentru orice sport si pentru orice tip de evaluare a abilitatilor atletice.

129,00 RON

-13% Pret vechi:
149,00 RON

Accesorii

Dispunem de o gama completa de accesorii de fotbal, calitatea acestora fiind ridicata la standarde europene. Suntem specialisti in comercializarea de accesorii de fotbal oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului cautat.

 1. 1
 2. 2

Produse: 1-12 din 13

Seteaza directie descendenta
 1. Jaloane con inSPORTline CF090.2
  inSPORTline

  Jaloane con inSPORTline CF090.2

  Conul inSPORTline CF090.2 este un instrument adecvat in domeniul de marcare în timpul jocurilor, dar, de asemenea, în diferite sesiuni de instruire. Găurile din con se folosesc pentru a atașa barele de gimnastică și corzi. Aceasta este o modalitate simplă de a creea un obstacol de formare de diferite lungimi. Ele sunt utilizate atât în viteza de formare, lucru cu mingea, dar poate fi de asemenea utilizat în jocuri pentru copii.
  7,00 RON
 2. Jaloane con inSPORTline CF090.1
  inSPORTline

  Jaloane con inSPORTline CF090.1

  Con de antrenament inSPORTline CF090.1 este ideal pentru locul de joacă, exerciții și de antrenament. Este potrivit pentru utilizarea de către antrenori,sportivi dar si pentru începători. Ideal pentru antrenamente de viteză și jocuri pentru copii.
  8,00 RON
 3. Con atrenament inSPORTline UP9 23 cm
  inSPORTline

  Con atrenament inSPORTline UP9 23 cm

  Conul de antrenament este un accesoriu util pentru delimitarea zonei de joc si pentru jocuri cu mingea. Conul are numeroase gauri pentru atasarea betelor si sforilor, astfel veti putea crea obstacole de diverse inaltimi. Datorita culorii intense, conul este usor de observat si poate fi folosit atat de atleti cat si de antrenori. Conul inSPORTline UP9 este prevazut cu gauri pentru fixare sigura in pamant.
  8,00 RON
 4. Con antrenament inSPORTline UP16 40 cm
  inSPORTline

  Con antrenament inSPORTline UP16 40 cm

  Conul de antrenament este un accesoriu util pentru delimitarea zonei de joc si pentru jocuri cu mingea. Datorita culorii intense, conul este usor de observat si poate fi folosit atat de atleti cat si de antrenori. In gaura din varf puteti sa introduceti bete slalom. Conul este prevazut cu gauri pentru fixare sigura in pamant.
  20,00 RON
 5. Tabla tactica fotbal inSPORTline SC71
  inSPORTline

  Tabla tactica fotbal inSPORTline SC71

  Tabla tactica fotbal inSPORTline este un accesoriu util pentru antrenori. Produsul vine la pachet impreuna cu un marker pe care il puteti folosi pentru desenarea strategiilor. Tabla este reversibila, o parte evidentiaza intregul teren, iar cealalta parte evidentiaza doar jumatate de teren. Tabla este prevazuta cu clema de metal pentru fixarea documentelor sau hartiilor, o gaura pentru agatare atunci cand nu o folositi si cu un buzunar practic pentru pixuri.
  63,00 RON
 6. Echipament antrenament SKLZ Star Kick
  SKLZ

  Echipament antrenament SKLZ Star Kick

  Mareste-ti intensitatea antrenamentelor de fotbal fara sa urmaresti mingea. Antreneaza-te oriunde pentru a-ti imbunatati abilitatile, dezvolta increderea si a-ti dezvolta capacitatea de a suta, pasa, jongla si dribla.
  79,00 RON
 7. Set conuri antrenament inSPORTline B40 5cm
  inSPORTline

  Set conuri antrenament inSPORTline B40 5cm

  Set conuri de antrenament inSPORTline cuprinde cate 10 conuri de 4 culori diferite si suport practic. Conurile sunt perfecte atat pentru delimitarea zonei de joc cat si pentru antrenamentele cu mingea sau antrenamente de viteza.
  89,00 RON
 8. Conuri antrenament inSPORTline Numeric 23 cm
  inSPORTline

  Conuri antrenament inSPORTline Numeric 23 cm

  Setul de 11 conuri este perfect pentru antrenamente, delimitarea zonei de joc, fiind potrivite atat pentru atleti cat si pentru antrenori. Aceste conuri se pot utiliza pentru antrenamente cu mingea, antrenamente de viteza, sau jocuri de copii. Conurile au gauri pentru fixare in pamant.
  104,00 RON
 9. Jaloane con SKLZ
  SKLZ

  Jaloane con SKLZ

  Antrenamentele cu Jaloane Con imbunatatesc semnificativ abilitatea sportivilor de a accelera, decelera si de a schimba rapid directia de deplasare cu temporizare precisa si control corporal. Excelente pentru orice sport si pentru orice tip de evaluare a abilitatilor atletice.

  129,00 RON

  -13% Pret vechi:
  149,00 RON

 10. Joc antrenament fotbal TP Toys Super Goal
  TP Toys

  Joc antrenament fotbal TP Toys Super Goal

  Joc antrenament fotbal TP Toys Super Goal. Folie cu gauri, pentru antrenament fotbal.
  139,91 RON
 11. Tabela de scor manuala Molten MAT
  Molten

  Tabela de scor manuala Molten MAT

  Tabela de scor manuala Molten MAT, de inalta calitate, cu cifre vizibile si mecanism inel ce previne ruperea numerelor. Tabela este pliabila, usor de transportat. Afiseaza pana la 5 seturi, si pana la 40 de puncte. Tabela de scor este ideala pentru: baschet, volei, handbal, fotbal, etc.
  229,00 RON
 12. Jaloane bolta SKLZ
  SKLZ

  Jaloane bolta SKLZ

  Jaloanele in forma de bolta se pot folosi ca mini-porti si tinta pentru a imbunatati controlul mingiei si driblingul. Fabricate din PVC, jaloanele bolta se pot infinge cu usurinta in pamant datorita capetelor ascutite din metal.
  249,00 RON
 1. 1
 2. 2

Produse: 1-12 din 13

Seteaza directie descendenta