Jaloane con SKLZ
SKLZ

Jaloane con SKLZ

Antrenamentele cu Jaloane Con imbunatatesc semnificativ abilitatea sportivilor de a accelera, decelera si de a schimba rapid directia de deplasare cu temporizare precisa si control corporal. Excelente pentru orice sport si pentru orice tip de evaluare a abilitatilor atletice.

129,00 RON

-13% Pret vechi:
149,00 RON

Accesorii

Dispunem de o gama completa de accesorii de fotbal, calitatea acestora fiind ridicata la standarde europene. Suntem specialisti in comercializarea de accesorii de fotbal oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului cautat.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 49

Seteaza directie descendenta
 1. Jaloane con Merco
  Merco

  Jaloane con Merco

  Antrenamentele cu Jaloane con Merco imbunatatesc semnificativ abilitatea sportivilor de a accelera, decelera si de a schimba rapid directia de deplasare cu temporizare precisa si control corporal. Excelente pentru orice sport si pentru orice tip de evaluare a abilitatilor atletice. Realizate din plastic moale, rezistent la lovituri sau alte deformări și datorită culorilor strălucitoare, portocalii fluorescente și galbene, sunt vizibile în mod clar. Puteți alege între două înălțimi: 5 cm și 10 cm. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  4,00 RON
 2. Jaloane con Merco SG1020
  Merco

  Jaloane con Merco SG1020

  Jaloane con Merco SG1020 imbunatatesc semnificativ abilitatea sportivilor de a accelera, decelera si de a schimba rapid directia de deplasare cu temporizare precisa si control corporal. Excelente pentru orice sport si pentru orice tip de evaluare a abilitatilor atletice. Fabricat din polietilenă rezistentă la deformare. Instrument multifuncțional de pregătire în timpul antrenamentului de agilitate.
  6,00 RON
 3. Jaloane con inSPORTline CF090.1
  inSPORTline

  Jaloane con inSPORTline CF090.1

  Con de antrenament inSPORTline CF090.1 este ideal pentru locul de joacă, exerciții și de antrenament. Este potrivit pentru utilizarea de către antrenori,sportivi dar si pentru începători. Ideal pentru antrenamente de viteză și jocuri pentru copii.
  8,00 RON
 4. Jaloane con Merco Marker
  Merco

  Jaloane con Merco Marker

  Antrenamentele cu Jaloane con Merco Marker imbunatatesc semnificativ abilitatea sportivilor de a accelera, decelera si de a schimba rapid directia de deplasare cu temporizare precisa si control corporal. Excelente pentru orice sport si pentru orice tip de evaluare a abilitatilor atletice. Realizate din plastic moale, insa durabile. Culorile luminoase sunt vizibile pe teren. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  8,00 RON
 5. Jaloane con inSPORTline CF090.2
  inSPORTline

  Jaloane con inSPORTline CF090.2

  Conul inSPORTline CF090.2 este un instrument adecvat in domeniul de marcare în timpul jocurilor, dar, de asemenea, în diferite sesiuni de instruire. Găurile din con se folosesc pentru a atașa barele de gimnastică și corzi. Aceasta este o modalitate simplă de a creea un obstacol de formare de diferite lungimi. Ele sunt utilizate atât în viteza de formare, lucru cu mingea, dar poate fi de asemenea utilizat în jocuri pentru copii.
  10,00 RON
 6. Con atrenament inSPORTline UP9 23 cm
  inSPORTline

  Con atrenament inSPORTline UP9 23 cm

  Conul de antrenament este un accesoriu util pentru delimitarea zonei de joc si pentru jocuri cu mingea. Conul are numeroase gauri pentru atasarea betelor si sforilor, astfel veti putea crea obstacole de diverse inaltimi. Datorita culorii intense, conul este usor de observat si poate fi folosit atat de atleti cat si de antrenori. Conul inSPORTline UP9 este prevazut cu gauri pentru fixare sigura in pamant.
  12,00 RON
 7. Con atrenament Merco 30cm
  Merco

  Con atrenament Merco 30cm

  Con atrenament Merco 30cm pentru a defini câmpul de joc, cursul de slalom. În comparație cu modelul tradițional, acesta este completat de găurile din decupajul șasiului din partea de sus pentru a fi conectate cu alte dispozitive de antrenament.
  14,00 RON
 8. Con atrenament Merco 38cm
  Merco

  Con atrenament Merco 38cm

  Con atrenament Merco 38cm pentru a defini câmpul de joc, cursul de slalom. În comparație cu modelul tradițional, acesta este completat de găurile din decupajul șasiului din partea de sus pentru a fi conectate cu alte dispozitive de antrenament.
  19,00 RON
 9. Plasa mingi polipropilena Merco
  Merco

  Plasa mingi polipropilena Merco

  Plasă de polipropilenă simplă în culoare alb-negru pentru transportul și depozitarea mingilor.
  19,00 RON
 10. Plasa pentru 10 mingi Merco
  Meteor

  Plasa pentru 10 mingi Merco

  Plasa destinata mingilor de fotbal cu o capacitate de 10buc, si snur de inchidere.
  19,00 RON
 11. Con atrenament Merco 46cm
  Merco

  Con atrenament Merco 46cm

  Con atrenament Merco 46cm pentru a defini câmpul de joc, cursul de slalom. În comparație cu modelul tradițional, acesta este completat de găurile din decupajul șasiului din partea de sus pentru a fi conectate cu alte dispozitive de antrenament.
  24,00 RON
 12. Con antrenament inSPORTline UP16 40 cm
  inSPORTline

  Con antrenament inSPORTline UP16 40 cm

  Conul de antrenament este un accesoriu util pentru delimitarea zonei de joc si pentru jocuri cu mingea. Datorita culorii intense, conul este usor de observat si poate fi folosit atat de atleti cat si de antrenori. In gaura din varf puteti sa introduceti bete slalom. Conul este prevazut cu gauri pentru fixare sigura in pamant.
  27,00 RON
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 49

Seteaza directie descendenta