Jaloane con SKLZ
SKLZ

Jaloane con SKLZ

Antrenamentele cu Jaloane Con imbunatatesc semnificativ abilitatea sportivilor de a accelera, decelera si de a schimba rapid directia de deplasare cu temporizare precisa si control corporal. Excelente pentru orice sport si pentru orice tip de evaluare a abilitatilor atletice.

129,00 RON

-13% Pret vechi:
149,00 RON

Accesorii

Dispunem de o gama completa de accesorii de fotbal, calitatea acestora fiind ridicata la standarde europene. Suntem specialisti in comercializarea de accesorii de fotbal oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului cautat.

 1. 1
 2. 2

Produse: 1-12 din 22

Seteaza directie descendenta
 1. Jaloane con Merco
  Merco

  Jaloane con Merco

  Antrenamentele cu Jaloane con Merco imbunatatesc semnificativ abilitatea sportivilor de a accelera, decelera si de a schimba rapid directia de deplasare cu temporizare precisa si control corporal. Excelente pentru orice sport si pentru orice tip de evaluare a abilitatilor atletice. Realizate din plastic moale, rezistent la lovituri sau alte deformări și datorită culorilor strălucitoare, portocalii fluorescente și galbene, sunt vizibile în mod clar. Puteți alege între două înălțimi: 5 cm și 10 cm. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  4,00 RON
 2. Jaloane con Merco SG1020
  Merco

  Jaloane con Merco SG1020

  Jaloane con Merco SG1020 imbunatatesc semnificativ abilitatea sportivilor de a accelera, decelera si de a schimba rapid directia de deplasare cu temporizare precisa si control corporal. Excelente pentru orice sport si pentru orice tip de evaluare a abilitatilor atletice. Fabricat din polietilenă rezistentă la deformare. Instrument multifuncțional de pregătire în timpul antrenamentului de agilitate. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  4,00 RON
 3. Jaloane con Merco Marker
  Merco

  Jaloane con Merco Marker

  Antrenamentele cu Jaloane con Merco Marker imbunatatesc semnificativ abilitatea sportivilor de a accelera, decelera si de a schimba rapid directia de deplasare cu temporizare precisa si control corporal. Excelente pentru orice sport si pentru orice tip de evaluare a abilitatilor atletice. Realizate din plastic moale, insa durabile. Culorile luminoase sunt vizibile pe teren. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  5,00 RON
 4. Jaloane con inSPORTline CF090.2
  inSPORTline

  Jaloane con inSPORTline CF090.2

  Conul inSPORTline CF090.2 este un instrument adecvat in domeniul de marcare în timpul jocurilor, dar, de asemenea, în diferite sesiuni de instruire. Găurile din con se folosesc pentru a atașa barele de gimnastică și corzi. Aceasta este o modalitate simplă de a creea un obstacol de formare de diferite lungimi. Ele sunt utilizate atât în viteza de formare, lucru cu mingea, dar poate fi de asemenea utilizat în jocuri pentru copii.
  7,00 RON
 5. Jaloane con inSPORTline CF090.1
  inSPORTline

  Jaloane con inSPORTline CF090.1

  Con de antrenament inSPORTline CF090.1 este ideal pentru locul de joacă, exerciții și de antrenament. Este potrivit pentru utilizarea de către antrenori,sportivi dar si pentru începători. Ideal pentru antrenamente de viteză și jocuri pentru copii.
  8,00 RON
 6. Con atrenament inSPORTline UP9 23 cm
  inSPORTline

  Con atrenament inSPORTline UP9 23 cm

  Conul de antrenament este un accesoriu util pentru delimitarea zonei de joc si pentru jocuri cu mingea. Conul are numeroase gauri pentru atasarea betelor si sforilor, astfel veti putea crea obstacole de diverse inaltimi. Datorita culorii intense, conul este usor de observat si poate fi folosit atat de atleti cat si de antrenori. Conul inSPORTline UP9 este prevazut cu gauri pentru fixare sigura in pamant.
  8,00 RON
 7. Con antrenament inSPORTline UP16 40 cm
  inSPORTline

  Con antrenament inSPORTline UP16 40 cm

  Conul de antrenament este un accesoriu util pentru delimitarea zonei de joc si pentru jocuri cu mingea. Datorita culorii intense, conul este usor de observat si poate fi folosit atat de atleti cat si de antrenori. In gaura din varf puteti sa introduceti bete slalom. Conul este prevazut cu gauri pentru fixare sigura in pamant.
  20,00 RON
 8. Set jaloane con Merco 4 x 4
  Merco

  Set jaloane con Merco 4 x 4

  Set jaloane con Merco 4 x 4 buc imbunatatesc semnificativ abilitatea sportivilor de a accelera, decelera si de a schimba rapid directia de deplasare cu temporizare precisa si control corporal. Excelente pentru orice sport si pentru orice tip de evaluare a abilitatilor atletice. Confectionate din plastic moale, durabile. Culorile luminoase sunt vizibile pe teren. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  30,00 RON
 9. Set jaloane con Merco Disc
  Merco

  Set jaloane con Merco Disc

  Set jaloane con Merco Disc imbunatatesc semnificativ abilitatea sportivilor de a accelera, decelera si de a schimba rapid directia de deplasare cu temporizare precisa si control corporal. Excelente pentru orice sport si pentru orice tip de evaluare a abilitatilor atletice. Jaloane cu suport pentru depozitare și portabilitate ușoară. Fabricate din polietilenă, rezistente la lovituri sau alte deformări. Cu culori diferite, puteți crea o pistă imaginativă, care este posibilă datorită decupărilor de pe partea superioară în care puteți introduce o tijă cu un diametru de 25 mm, îmbunătățind obstacolul pistei. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  39,00 RON
 10. Set jaloane con Merco Field
  Merco

  Set jaloane con Merco Field

  Set jaloane con Merco Field imbunatatesc semnificativ abilitatea sportivilor de a accelera, decelera si de a schimba rapid directia de deplasare cu temporizare precisa si control corporal. Excelente pentru orice sport si pentru orice tip de evaluare a abilitatilor atletice. Confectionate din plastic moale, insa durabil. Culorile luminoase sunt vizibile pe teren. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  56,00 RON
 11. Tabla tactica fotbal inSPORTline SC71
  inSPORTline

  Tabla tactica fotbal inSPORTline SC71

  Tabla tactica fotbal inSPORTline este un accesoriu util pentru antrenori. Produsul vine la pachet impreuna cu un marker pe care il puteti folosi pentru desenarea strategiilor. Tabla este reversibila, o parte evidentiaza intregul teren, iar cealalta parte evidentiaza doar jumatate de teren. Tabla este prevazuta cu clema de metal pentru fixarea documentelor sau hartiilor, o gaura pentru agatare atunci cand nu o folositi si cu un buzunar practic pentru pixuri.
  63,00 RON
 12. Set jaloane con Merco Marker
  Merco

  Set jaloane con Merco Marker

  Setul de jaloane con Merco Marker imbunatatesc semnificativ abilitatea sportivilor de a accelera, decelera si de a schimba rapid directia de deplasare cu temporizare precisa si control corporal. Excelente pentru orice sport si pentru orice tip de evaluare a abilitatilor atletice. Realizate din plastic moale, insa durabile. Culorile luminoase sunt vizibile pe teren. TERMEN DE LIVRARE: 5 ZILE.
  67,00 RON
 1. 1
 2. 2

Produse: 1-12 din 22

Seteaza directie descendenta