✔Inspiră-te din articolul de mai jos pentru cele mai frumoase și utile cadouri, începând de la îmbrăcăminte și până la gadget-uri.
✔Ce poate fi mai frumos pentru o persoană pasionată de fitness decât să primească un cadou care să îl ajute să își atingă obiectivele?

Dacă ai în viața ta o persoană pasionată de fitness, mișcare, și care iubește să aibă un stil de viață sănătos, ideile de cadouri din articolul de mai jos îți vor fi de ajutor dacă vrei să-i faci o bucurie, mai ales că mai e puțin și se apropie sărbătorile de iarnă.

În funcție de preferințele persoanei pe care dorești să o surprinzi, poți opta pentru unul sau mai multe dintre obiectele prezentate mai jos.

1. Saltele de fitness

Dacă persoana specială e o ea și abia s-a apucat de fitness, poți alege să îi dăruiești o saltea de fitness de calitate, eventual și personalizată cu un mesaj de încurajare care să o motiveze atunci când tentația renunțării îi dă târcoale.


2. Gantere aerobic

Mai ales dacă persoana respectivă se antrenează destul de mult și acasă, atunci un set de gantere de diferite greutăți poate fi alegerea ideală pentru un cadou.


3. Benzi elastice

Sunt ideale pentru a crește dificultatea anumitor exerciții, indiferent că sunt practicate acasă ori la sală și cu siguranță vor fi un cadou apreciat.


4. Roată pentru abdomene

Un echipament care nu ar trebui să lipsească din arsenalul celor care iși doresc un abdomen cu ”pătrățele”.


5. Căști

Potrivite în timpul antrenamentelor cardio, și nu numai. Pe piață există o gamă extrem de variată de modele, așa că ai de unde alege o pereche potrivită cu gusturile persoanei care le va purta. Ai grijă doar ca acestea să fie wireless, astfel încât să fie ușor de folosit.


6. Îmbrăcăminte

Indiferent că vrei să surprinzi o femeie sau un bărbat, ambii se vor bucura în egală măsură dacă vor primi un echipament special pentru sală, format din tricou și pantalon/colant (evident, tipul echipamentului trebuie ales în funcție de sezon). Eventual, dacă bugetul și relația cu persoana respectivă îți permite, poți opta și pentru o perche de pantofi sport.


7. Gadget-uri fitness

O brățară inteligentă pentru contorizarea rezultatelor obținute de pe urma unui antrenament poate reprezenta cadoul ideal pentru orice persoană pasionată de fitness sau care, pur și simplu, adoptă un stil de viață sănătos. Și în acest caz piața abundă de oferte, așa că ai de unde alege, indiferent de bugetul de care dispui.


8. Un abonament la sală

Fie pentru un întreg an, fie pentru o lună-două, în funcție de bugetul de care dispui. Un astfel de gest poate fi o supriză extrem de plăcută pentru un pasionat de fitness, mai ales dacă plata abonamentului îi dă uneori bătăi de cap.


9. Suplimente culturism

Dacă aveți o relație suficient de apropiată și știi deja ce tip de suplimente consumă, îi poți face cadou persoanei speciale din viața ta un stoc mai mare din suplimentele preferate.


10. Cărți și dvd-uri despre fitness

Poate cu antrenamente demonstrative, povești de viață motivaționale sau, de ce nu, chiar și cu rețete de mâncăruri sănătoase.

Deși reprezintă doar o mică parte din surprizele pe care le poți face unei persoane dragi, toate lucrurile descrise mai sus îl pot ajuta pe cel care le primește să își atingă obiectivele în materie de fitness și să își ducă mai departe pasiunea pentru un stil de viață sănătos.