Cos:

0
Nici un produs

0

×

INREGISTRARE

Informatii personale

Informatii autentificare

Prenumele este obligatoriu
Numele este obligatoriu
Prenumle este invalid
Numele este invalid
Adresa de email gresita
Adresa de email este obligatorie
Adresa de email este deja inregistrata
Parola este obligatorie
Introduceti o parola valida
Introduceti minim 6 caractere
Introduceti minim 16 caractere
Parolele nu coincid
Acceptarea termenilor si conditiilor este obligatorie
Adresa de email sau parola sunt incorecte

Mai multe vizualizari

Trotineta electrica Joyor X5S

Disponibilitate: Indisponibil momentan

Cod produs: J1062IN

Perioada garantie: 24 luni

6.498,00 RON

(TVA inclus)

Descriere produs

Trotineta electrică Joyor X5S Albă este perfectă nu numai pentru călătorie la serviciu sau școală, dar și pentru călătorie în oraș și în concediu. Mecanismul de pliere sigur vă permite să pliați/ să depliați trotineta foarte repede. Cântărește doar 15.5 kg, datorită căruia nu numai că se potrivește într-o mașină, dar îl poți lua și cu tine când mergi într-un tren sau un autobuz/tramvai. Dimensiunile sale compacte facilitează stocarea. Motorul de 500W face ca această trotinetă să fie potrivită pentru utilizatorii de până la 100 kg. Mai mult,este potrivit și în urcare pe deal. Viteza maximă pe un drum plat este de 35 km/h. Pentru a preveni pierderea de energie, motorul fără lanț este încorporat în roata din spate. Drept urmare, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la curățarea și reglarea lanțului.

Bateria Li-Ion fără memorie se încarcă la capacitate maximă în 5-7 ore. Autonomia pe o singură încărcare este de 55 km. Acest lucru face ca trotineta să fie potrivită chiar și pentru plimbări mai lungi. Bateria este protejată electronic împotriva supraîncărcării/subîncărcării. Îl puteți reîncărca cu ușurință folosind încărcătorul compact (inclus). Puteți urmări starea bateriei pe un afișaj multifuncțional.

Trotineta electrică X5S Albă are 3 moduri de viteză, ceea ce îl face potrivit pentru copii cu vârsta peste 10 ani. Întrucât motorul este activat după prima împingere (adică trebuie să fie în mișcare), nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pornirea accidentală a motorului. Puteți urmări toate informațiile importante pe un ecran LCD cu iluminare din spate. Luminile LED față și spate (alimentate de bateria centrală) vă permit să mergeți în întuneric. Lumina din spate este, de asemenea, lumină de frânare.

Platforma de 50 cm lungime și 16.5 cm lățime vă permite să mergeți cu picioarele unul lângă altul. Ghidonul cu înălțimea reglabilă și o canelură de blocare fac ca acest scuter să fie potrivit pentru persoane cu o înălțime de până la 200 cm. Fabricat din aluminiu de aviație ușor, dar durabil, cadrul permite o greutate de 120 kg. Anvelopa frontală gonflabilă de 25.4 cm diminuază vibrațiile, permițând astfel o plimbare lină și sigură. Mai mult, amortizorul frontal amortizează și vibrațiile. Nu în ultimul rând, Trotineta electrică Joyor X5S Albă are un cric practic și o sonerie.

Informatii aditionale

Informatii generale Material cadru: Aluminiu de aviație
Putere motor: 500W
Motor: Fără perie, motor DC
Rotații pe minut ale motorului: 1050
Cuplu maxim:17 Nm
Viteza maximă: 35 km/h
3 Moduri viteză: 15/25/35 km/h (cea mijlocie este cea mai economică dpdv energetic)
Înclinare maximă: 15°
Baterie: Li-Ion 13Ah, 48V
Autonomie: 55 km
Timp de încărcare: 5-7 ore
Frâne: disc spate
Anvelope: Gonflabile
Diametru roți: 10" (25.4 cm)
Dimensiune platformă: 50 x 16.5 cm
Înălțime superioară platformă: 14 cm
Înălțime inferioară platformă: 8.5 cm
Înălțime ghidon: 90 - 115 cm
Lățime ghidon: 54 cm
Lumini: Față și spate, lumină de frânare (alimentat de bateria centrală)
Dimensiune pliată: 108 x 19 x 38 cm
Înălțime minimă utilizator: 150 cm
Accesorii: Mecanism de pliere, ecran color multifuncțional (alimentat de bateria centrală), sonerie integrată în lumină, cric, suspensie frontală, port USB
Greutate suportata (Kg) Maxim 120
Greutate produs (Kg) 15
Dimensiuni (mm) 1150 x 540 x 1180

S-ar putea sa fiti interesat si de produsele urmatoare