Cos:

0
Nici un produs

0

×

INREGISTRARE

Informatii personale

Informatii autentificare

Prenumele este obligatoriu
Numele este obligatoriu
Prenumle este invalid
Numele este invalid
Adresa de email gresita
Adresa de email este obligatorie
Adresa de email este deja inregistrata
Parola este obligatorie
Introduceti o parola valida
Introduceti minim 6 caractere
Introduceti minim 16 caractere
Parolele nu coincid
Acceptarea termenilor si conditiilor este obligatorie
Adresa de email sau parola sunt incorecte

Mai multe vizualizari

Placa snowboard barbati Arbor Foundation 2019

Disponibilitate: Indisponibil momentan

Cod produs: 01AR19FOUNDATION

Perioada garantie: 12 luni

1.769,00 RON

(TVA inclus)

Descriere produs

Placa snowboard pentru barbati Arbor Foundation 2019 pentru All Mountain, profil Parabolic Rocker, forma Directional Twin, flex Mediu 3/10, nivel pregatire Incepator catre Intermediar.

Foundation este punctul nostru de plecare: o placa pentru incepatori, entry-level. Este placa ideala pentru riderii care vor sa treaca la nivelul urmator in snowboard. Combinatia unica a punctelor de contact Parabolic Rocker si Grip Tech permit tranzitia usoara in curbe, in timp ce se poate mentine controlul pe orice tip de teren. Interiorul Single Malt Core este construit din plop crescut sustenabil 100%; un testament al valorilor marcii in ce priveste mestesugul si grija fara de mediu.

Inca din 1995, Arbor Collective a oferit o imbinare deosebita de maiestrie, gandire avansata si grija fata de mediu. Aceasta abordare constienta asigura faptul ca ne gandim la viitorul planetei atunci cand dezvoltam produse noi.

Pentru sezonul 2018/2019, placile de snowboard Arbor a extins folosirea de lemn si bambus din surse sustenabile, continuand traditia de 22 de ani a imbinarii stilului ci performanta, prin sistemul Power Ply. Se vede astfel o reducere semnificativa a greutatii la Powee Ply, obtinuta prin folosirea unui lemn de plop mai usor.

Continuam sa extindem filozofia de design, prin imbinarea elementelor la modelele Rocker si Camber. Prin livrarea unor modele avansate, putem pastra in proportie de 100% beneficiile ambelor modele. Astfel, lansam versiunile System Camber ale celor mai bine vandute modele Rocker, inclusive Element, Formula si Cadence. Alte elemente inovatoarea includ versiunile redesenate ale modelului Clovis, atat pentru femei cat si pentru barbati, alaturi de Westmark Camber Frank April Edition, cu un design imbunatatit Flip Tip.

Am construit si modele noi, precum Cask, pentru femei si barbati, o placa pentru toate tipurile de zapada, construita pe profilul Camber. De asemenea, am extins variantele de dimensiuni pentru a include modele mai late, precum Westmark Rocker si Element Black Camber, plus o versiune de latime medie a lui Bryan Iguchi Pro Camber. Intr-o cautare continua de a imbunatati modelele, prinderile Arbor au acum o serie mai larga de legături si in plus am introdus noul design Bow-Strap pentru o utilizare a boots-ilor mai rapida si mai usoara.

Informatii aditionale

Informatii generale Flex placa: Mediu (3-5)
Stil recomandat: All Mountain
Forma snowboard: Mountain Twin
Profil placa: Rocker
Nivel pregatire: Incepator > Intermediar
Greutate produs (Kg) 1

S-ar putea sa fiti interesat si de produsele urmatoare