Aparat electronic Boxer Comboboxer
BCE

Aparat electronic Boxer Comboboxer

Acest aparat este ideal pentru fotbalisti, avand atat box cat si o minge de fotbal. Are mecanisme solide, putand sa elibereze premii castigatorilor. Pot juca 6 jucatori in turnament.

Transport Gratuit

26.354,00 RON

-16% Pret vechi:
31.500,00 RON

Jocuri Electronice

Jocuri electronice reprezinta cea eficienta modalitate de a va relaxa, ori de a va masura aptitudinile. Dispunem de o gama completa de jocuri electronice calitatea acestora fiind ridicata la standardele europene. Suntem specialisti in comercializarea de jocuri electronice, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului cautat.

 1. 1
 2. 2

Produse: 1-12 din 23

Seteaza directie descendenta
 1. Aparat darts Harrows Professional Darts
  Harrows

  Aparat darts Harrows Professional Darts

  Aparat darts Harrows Professional Darts pentru 8 jucatori.
  Indisponibil momentan

  Transport Gratuit

  6.399,00 RON
  Indisponibil momentan
 2. Aparat darts Harrows Euro Darts
  Harrows

  Aparat darts Harrows Euro Darts

  Aparat darts Harrows Euro Darts pentru 8 jucatori.

  Transport Gratuit

  7.809,00 RON
 3. Aparat box Boxer Fire
  BCE

  Aparat box Boxer Fire

  Aparatul de box Boxer Fire masoara cat de tare poate cineva sa loveasca cu pumnul un sac de box. Poate fi folosit in exterior sau in interior, aceste jocuri si altele similare pot fi gasite in baruri, mall-uri, pe litoral si in diverse alte locuri pe tot globul.

  Transport Gratuit

  16.524,00 RON
 4. Aparat fotbal Kicker Simplu
  BCE

  Aparat fotbal Kicker Simplu

  Acest aparat rezistent la apa masoara cat de tare poate cineva sa dea cu piciorul intr-o minge. El poate fi folosit si in exterior. Scorul inregistrat este direct proportional cu cat de tare a lovit cineva in obiect, fiind un motiv pentru clienti sa joace in randuri repetate sa vada cine poate sa dea cel mai tare in minge. Are certificat CE, care arata ca este o jucarie ce poate fi exploatata in siguranta si ca respecta toate normele de siguranta si rezistenta.

  Transport Gratuit

  16.619,00 RON
 5. Aparat box Boxer Cube
  BCE

  Aparat box Boxer Cube

  Aparatul box Boxer Cube masoara cat de tare poate cineva sa loveasca cu pumnul un sac de box. Poate fi folosit in exterior sau in interior, aceste jocuri si altele similare pot fi gasite in baruri, mall-uri, pe litoral si in diverse alte locuri pe tot mapamondul.

  Transport Gratuit

  17.139,00 RON
 6. Aparat box Boxer Spider
  BCE

  Aparat box Boxer Spider

  Aparatul box Boxer Spider masoara cat de tare poate cineva sa loveasca cu pumnul un sac de box. Poate fi folosit in exterior sau in interior, aceste jocuri si altele similare pot fi gasite in baruri, mall-uri, pe litoral si in diverse alte locuri pe tot mapamondul.

  Transport Gratuit

  17.139,00 RON
 7. Aparat fotbal Kicker Multiplayer
  BCE

  Aparat fotbal Kicker Multiplayer

  Acest aparat rezistent la apa masoara cat de tare poate cineva sa dea cu piciorul intr-o minge. El poate fi folosit si in exterior. Scorul inregistrat este direct proportional cu cat de tare a lovit cineva in obiect, fiind un motiv pentru clienti sa joace in randuri repetate sa vada cine poate sa dea cel mai tare in minge. Are certificat CE, care arata ca este o jucarie ce poate fi exploatata in siguranta si ca respecta toate normele de siguranta si rezistenta. Pot juca pana la 4 jucatori in acelasi joc.

  Transport Gratuit

  18.759,00 RON
 8. Joc electronic SpeedBall
  BCE

  Joc electronic SpeedBall

  SpeedBall este un joc nou, o combinatie intre viteza air-hockey-ului si mingea fotbalului mecanic. El se joaca cu ajutorul manerelor (vedeti poza), ele miscand clapetele care lovesc mingea, facand-o sa se miste cu viteza. Viteza mingii este direct proportionala cu cat de tare strange jucatorul manerul in timp ce joaca. Scopul jocului este ca un jucator sa marcheze mai multe puncte decat celalalt jucator.

  Transport Gratuit

  19.009,00 RON
 9. Aparat box Boxer Glove
  BCE

  Aparat box Boxer Glove

  Aparatul box Boxer Glove masoara cat de tare poate cineva sa loveasca cu pumnul un sac de box. Poate fi folosit in exterior sau in interior, aceste jocuri si altele similare pot fi gasite in baruri, mall-uri, pe litoral si in diverse alte locuri pe tot mapamondul.

  Transport Gratuit

  19.594,00 RON
 10. Aparat box Wheel of Boxing
  BCE

  Aparat box Wheel of Boxing

  Acest joc distractiv masoara cat de tare poate cineva sa loveasca cu pumnul un sac de box. Poate fi folosit in exterior sau in interior, aceste jocuri si altele similare pot fi gasite in baruri, mall-uri, pe litoral si in diverse alte locuri pe tot mapamondul.

  Transport Gratuit

  20.209,00 RON
 11. Aparat box Boxer Dog
  BCE

  Aparat box Boxer Dog

  Aparatul de box Boxer Dog masoara cat de tare poate cineva sa loveasca cu pumnul un sac de box. Poate fi folosit in exterior sau in interior, aceste jocuri si altele similare pot fi gasite in baruri, mall-uri, pe litoral si in diverse alte locuri pe tot globul.

  Transport Gratuit

  20.209,00 RON
 12. Aparat fotbal Kicker Custom
  BCE

  Aparat fotbal Kicker Custom

  Scopul jocului este ca jucatorul sa loveasca in minge. Scorul inregistrat este direct proportional cu cat de tare a lovit cineva in obiect, fiind un motiv pentru clienti sa joace in randuri repetate sa vada cine poate sa dea cel mai tare in minge. Are certificat CE, care arata ca este o jucarie ce poate fi exploatata in siguranta si ca respecta toate normele de siguranta si rezistenta.

  Transport Gratuit

  20.209,00 RON
 1. 1
 2. 2

Produse: 1-12 din 23

Seteaza directie descendenta