Lanterna cu bec Maglite S4D
Maglite

Lanterna cu bec Maglite S4D

Lanterna cu bec S4D de la producatorul Maglite.

Formele distinctive, stilul si aspectul general al tuturor lanternelor Mag si inscriptiile de pe circumferinta din jurul capului lanternelor Mag sunt marci inregistrate ale Mag Instrument, Inc. Inscriptiile de pe circumferinta capului fiecarei lanterne inseamna ca este o lanterna originala Mag si face parte din familia de lanterne Mag. Marci inregistrate U.S.

164,00 RON

-18% Pret vechi:
199,00 RON

Lanterne

Dispunem de o gama completa de lanterne Maglite, calitatea acestora fiind ridicata la standarde europene. Suntem specialisti in comercializarea de lanterne, de orice dimensiune, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui produs.

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Produse: 1-12 din 26

Seteaza directie descendenta
 1. Lanterna cu LED Maglite K3A
  Maglite

  Lanterna cu LED Maglite K3A

  Lanterna cu LED Maglite K3A este o lanternă cu lumină puternică, de dimensiunea unui breloc de chei. Intensitatea fluxului luminos: 2 lumeni -faza luminoasa de intensitate mare, ajustabila (de la spot la raza mare) -bec de rezerva plasat in siguranta, in capacul din spate -rezistenta la umiditate -garantie 10 ani (fara becuri si baterii)
  42,00 RON
 2. Lanterna cu bec Maglite K3A
  Maglite

  Lanterna cu bec Maglite K3A

  Lanterna cu bec Maglite K3A este o lanternă cu lumină puternică, de dimensiunea unui breloc de chei. Intensitatea fluxului luminos: 2 lumeni -faza luminoasa de intensitate mare, ajustabila (de la spot la raza mare) -bec de rezerva plasat in siguranta, in capacul din spate -rezistenta la umiditate -garantie 10 ani (fara becuri si baterii).
  49,00 RON
 3. Lanterna cu bec Maglite M3A
  Maglite

  Lanterna cu bec Maglite M3A

  Lanterna cu bec Maglite M3A, mica, simpla, dar extraordinar de stralucitoare.
  65,00 RON
 4. Lanterna cu bec Maglite M2A
  Maglite

  Lanterna cu bec Maglite M2A

  Lanterna cu bec Maglite M2A beneficiaza de o intensitate a fluxului luminos: 12 lumeni.
  79,00 RON
 5. Lanterna cu LED Mini Maglite P32
  Maglite

  Lanterna cu LED Mini Maglite P32

  Lanterna cu LED Mini P32 2-Cell AAA de la producatorul Maglite. Mica, simpla, dar extraordinar de stralucitoare. Va prezentam lanterna, in intregime noua, MINI MAGLITE AAA LED. Urmasa lanternei originale Mini Maglite 2AAA, lansata acum 25 de ani, aceasta noua lanterna pastreaza aspectul clasic, dimensiunea si modul simplu de operare - rotiti doar capul lanternei pentru pornire, oprire si focalizare. Datorita sitemului cu LED de ultima generatie, lanterna produce un fascicol remarcabil pentru dimensiunile sale similare unui stilou.
  104,00 RON
 6. Lanterna cu LED Maglite SP22
  Maglite

  Lanterna cu LED Maglite SP22

  Lanterna cu LED Maglite SP22 beneficiaza de o lungime a razei luminoase: aprox. 141 m. Noua tehnologie aduce noi avantaje utilizarii lanternei SP22: 1. Noul Switch - mod multiplu: - Peak Power - Atunci cand este necesara o performanta de varf. - 25% Power - Luminozitate scazuta - Blink Mode - clipeste aproximativ o data pe secunda - S.O.S. - Se foloseste pentru utilizarea Codului Morse 2. Noul LED de inalta performanta Rebel Luxeon si un fascicol de lumina mult mai puternic care se concentreaza pur si simplu prin rotirea capului. 3. Balanced Optics, care combina un reflector extrem de rafinat cu o performanta imbunatatita noi LED-uri, obtinand astfel o intensitate mare de iesire 4. O administrare inteligenta a sursei de energie - redefinind un concept pionierat de Mag Instrument, a doua generatie electronice in 2-Cell AA lanterna permite utilizatorului sa aleaga nivelul de putere. 5. Noul Switch - mod multiplu ofera doua setari diferite de putere: o setare de putere maxima care sa genereze o luminozitate maxima si o putere de 25%, setare care permite conservarea energiei bateriei pentru citirea pe timp de noapte, sau pentru o urgenta prelungita 6. Viata bateriei extinsa - in comparatie cu prima generatie Mini Maglite 2AA lanterna cu LED-uri, lanterna din noua generatie ofera un randament imbunatatit privind longevitatea bateriei, chiar si in modul de putere maxima si la setarea de putere de 25%, un set nou de baterii trebuie sa dureze fara probleme in jur de cateva zile de functionare continua.
  139,00 RON
 7. Lanterna cu bec Maglite S2D
  Maglite

  Lanterna cu bec Maglite S2D

  Lanterna cu bec profesionala metalica S2D de la producatorul MagLite.
  154,00 RON
 8. Lanterna cu bec Maglite S2C
  Maglite

  Lanterna cu bec Maglite S2C

  Lanterna cu bec Maglite S2C beneficiaza de o intensitate a fluxului luminos: 20 lumeni.
  154,00 RON
 9. Lanterna cu bec Maglite S3D
  Maglite

  Lanterna cu bec Maglite S3D

  Lanterna profesionala metalica cu bec S3D de la producatorul MagLite.
  159,00 RON
 10. Lanterna cu bec Maglite S3C
  Maglite

  Lanterna cu bec Maglite S3C

  Lanterna profesionala metalica cu bec S3C de la producatorul Maglite.
  159,00 RON
 11. Lanterna cu bec Maglite S4C
  Maglite

  Lanterna cu bec Maglite S4C

  Lanterna profesionala metalica cu bec S4C de la producatorul Maglite.
  159,00 RON
 12. Lanterna cu bec Maglite S4D
  Maglite

  Lanterna cu bec Maglite S4D

  Lanterna cu bec S4D de la producatorul Maglite. Formele distinctive, stilul si aspectul general al tuturor lanternelor Mag si inscriptiile de pe circumferinta din jurul capului lanternelor Mag sunt marci inregistrate ale Mag Instrument, Inc. Inscriptiile de pe circumferinta capului fiecarei lanterne inseamna ca este o lanterna originala Mag si face parte din familia de lanterne Mag. Marci inregistrate U.S.

  164,00 RON

  -18% Pret vechi:
  199,00 RON

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Produse: 1-12 din 26

Seteaza directie descendenta