Cos:

0
Nici un produs

0

×

INREGISTRARE

Informatii personale

Informatii autentificare

Prenumele este obligatoriu
Numele este obligatoriu
Prenumle este invalid
Numele este invalid
Adresa de email gresita
Adresa de email este obligatorie
Adresa de email este deja inregistrata
Parola este obligatorie
Introduceti o parola valida
Introduceti minim 6 caractere
Introduceti minim 16 caractere
Parolele nu coincid
Acceptarea termenilor si conditiilor este obligatorie
Adresa de email sau parola sunt incorecte

Banda de alergare electrica Orion Core Y300

Disponibilitate: Indisponibil momentan

Cod produs: CORE Y300

Perioada garantie: 24 luni

Pret normal: 2.299,00 RON

Pret Redus 2.099,00 RON

(TVA inclus)

* in limita stocului disponibil

Descriere produs

Bucurati-va de un antrenament puternic din confortul casei dvs cu banda de alergare pliabila Orion Core 300. Banda dispune de un motor puternic de 1.5 CP, viteza este reglabila, de la minim 0.8 km/h pana la viteza maxima de 14.8km/h. Inclinarea este manuala, pe 3 nivele astfel ca veti putea personaliza intensitatea antrenamentul dvs in functie de gradul de inclinare dorit. Dispune de un ecran LED cu iluminare astfel incat va veti putea urmari progresul cu usurinta. Banda este pliabila, avand dimensiunile de 32*72.5*155.5 cm oferindu-va posibilitatea pentru depozitare compacta atunci cand nu utilizati banda. Banda de alergat ofera posibilitate de conectare prin Bluetooth cu aplicatiile Kinomap si Fitshow, aplicatii ce pot fi descarcate atat din App Store cat si din Google Play.

Kinomap este o aplicatie de antrenament interactiva ce a fost special create pentru fitness si sanatate. Aplicatia este compatibila si poate fi descarcata aproape cu orice telefon sau tableta. Conectarea se face usor prin selectarea codului benzii din lista de dispozitive. Prin conectarea benzii de alergat la aplicatia kinomap cu ajutorul tehnologiei Bluetooth veti beneficia de o multitudine de informatii si programe de antrenament, parteneri de antrenament si rute astfel incat nu va veti mai plictisi niciodata in timp ce folositi banda de alergat. Imediat ce veti alege din cele 186000 mile de circuite, fotografiate cu camera de cea mai buna calitate, va incepe antrenamentul. Pe masura ce va antrenati, aplicatia va schimba automat inclinarea, daca banda suporta acest lucru, in functie de scenariul de antrenament ales.

Aplicatia va indica toate datele antrenamentului dumneavoastra precum viteza, inclinare, puls, distanta etc pentru monitorizare precisa a progresului. Datele antrenamentului pot fi partajate cu usurinta pe retelele sociale. Modurile de antrenament sunt clasificate in functie de dificultate, lungime si multe alte caracteristici ce va permit sa alegeti tipul de antrenament cel mai potrivit pentru dumneavoastra. Fitshow este o aplicatie ce va permite sa va conectati cu banda dumneavoastra prin intermediul unei tablete sau a unui smartphone. Conexiunea se face usor, cu ajutorul tehnologiei Bluetooth, selectand aparatul dumneavoastra din lista de scanare. Odata ce conexiunea cu banda de alergat a fost initializata veti putea sa porniti/opriti banda de alergat, sa reglati viteza sau inclinarea. Pe ecranul dispozitivului conectat la banda de alergat vi se vor afisa informatii despre antrenament in timp real ce va vor ajuta sa va monitorizati performanta.

95% ASAMBLATA IN CUTIE!

Informatii aditionale

Gama Pentru acasa
Tip Electrica
Functii Inclinare manuala 3 nivele
Sistem de amortizare a socului la alergare
Sistem ce ii asigura functionarea usoara si silentioasa
Afisaj Display LCD luminat albastru ce afiseaza: timp, viteza, distanta, calorii, puls;
Informatii generale Motor: 1.5 CP
Viteza: 0.8-14.8 km/h
Dimensiuni in stare pliata: 32*72.5*155.5 cm
USB, MP3, boxe integrate
Taste START/STOP pe maner
Taste reglare viteza pe maner
Bluetooth
Posibilitatea imperecherii calculatorului cu un smartphone sau tableta prin intermediul tehnologiei Bluetooth pentru redarea melodiilor preferate prin boxele benzii
Posibilitatea controlorii benzii de pe smartphone sau tableta prin intermediul aplicatiei FitShow
Functia de siguranta - cheie magnetica ce permite oprirea imediata a benzii in cazul dezechilibrarii
Pliabila
Depliere automata, lina cu ajutorul sistemului hidraulic al cilindrului
Roti transport pentru a fi usor de transportat
Suprafata de alergare (mm) 1150 x 420
Greutate suportata (Kg) Maxim 110
Greutate produs (Kg) 46
Dimensiuni (mm) 1530 x 685 x 1240

S-ar putea sa fiti interesat si de produsele urmatoare