Cos:

0
Nici un produs

0

×

INREGISTRARE

Informatii personale

Informatii autentificare

Prenumele este obligatoriu
Numele este obligatoriu
Prenumle este invalid
Numele este invalid
Adresa de email gresita
Adresa de email este obligatorie
Adresa de email este deja inregistrata
Parola este obligatorie
Introduceti o parola valida
Introduceti minim 6 caractere
Introduceti minim 16 caractere
Parolele nu coincid
Acceptarea termenilor si conditiilor este obligatorie
Adresa de email sau parola sunt incorecte

Banca de exercitii reglabila Marbo Sport MH-L115

Disponibilitate: Verifica stoc

Cod produs: MH-L115

Perioada garantie: 24 luni

539,00 RON

(TVA inclus)

Descriere produs

Banca de exercitii reglabila Marbo Sport MH-L115 poate fi dotata optional cu suport brate pentru exercitii biceps si suport pentru extensii picioare. Acest model este alegerea ideală pentru persoanele care doresc o banca robusta si stabila, spatarul reglandu-se cu ajutorul a doua elemente metalice foarte solide, solutie ce se regasea numai la aparatele profesionale. In acest fel spatarul poate fi ajustat in 7 pozitii inclusiv in unghi negativ.

Banca este 100 % produs polonez! Solutii moderne şi tehnologiile aplicate merg mână în mână cu calitatea materialelor folosite.
Marbo Sport utilizeaza pentru fabricarea aparatelor cele mai moderne masini controlate de computer, care asigură o potrivire perfectă a subansamblelor şi ridică în mod semnificativ aspectul estetic.

Datorită profilelor solide de 40x40mm si elementelor de prindere dintre subansamble din foi de otel de 3 mm, garantăm stabilitatea echipamentului, care se traduce într-un antrenament sigur si comod.

Spatarul si scaunul bancii sunt captusite cu materiale de buna calitate ce asigura calitatea estetica si functionala pentru mai mult timp iar vopsirea cu pulbere asigura rezistenta anticoroziva.

Ajustarea spatarului se poate face foarte usor chiar si in timpil antrenamentului pe 7 pozitii iar scaunul este de asemenea reglabil pe 3 pozitii. Inaltimea bancii este de 45 cm pentru a asigura o pozitie comoda si stabila a picioarelor in timpul exercitiilor.

Marbo Sport este o companie poloneză care se mândrește cu peste 30 de ani de tradiție in domeniul proiectarii si realizarii aparaturii sportive. Activitatea companiei este bazata pe producția de aparate sportive profesionale pentru sali de sport și cluburi de fitness dar si de uz casnic si semi- profesional, pentru cei ce doresc sa se antreneze in confortul propriei case dar doresc un echipament robust, modern si sigur. Produsele Marbo Sport se caracterizează prin înaltă calitate, fiabilitate și siguranță.

Informatii aditionale

Gama Pentru acasa
Informatii generale Dimensiunile spătarului 81 x 27 cm
Dimensiunile scaunului 30 x 27 cm
Reglarea scaunului 3 pozitii
Profilul construcției 40 x 40 mm
Finisaj - acoperire cu pulbere
Spațiu ocupat 0,87 m2
Ajustarea spătarului 7 pozitii
Greutate suportata (Kg) Maxim 250
Greutate produs (Kg) 15
Dimensiuni (mm) 1410 x 610 x 450

S-ar putea sa fiti interesat si de produsele urmatoare