Cos:

0
Nici un produs

0

×

INREGISTRARE

Informatii personale

Informatii autentificare

Prenumele este obligatoriu
Numele este obligatoriu
Prenumle este invalid
Numele este invalid
Adresa de email gresita
Adresa de email este obligatorie
Adresa de email este deja inregistrata
Parola este obligatorie
Introduceti o parola valida
Introduceti minim 6 caractere
Introduceti minim 16 caractere
Parolele nu coincid
Acceptarea termenilor si conditiilor este obligatorie
Adresa de email sau parola sunt incorecte

Banda de alergare electrica inSPORTline inCondi T60i

Disponibilitate: Indisponibil momentan

Cod produs: 9126IN

Perioada garantie: 24 luni

5.990,00 RON

(TVA inclus)

Descriere produs

Banda de alergat inSPORTline inCondi T60i este o banda de alergare de înaltă calitate concepută pentru utilizare casnică. Banda are multe funcții și sisteme de siguranță, incluzând un calculator sofisticat cu display LCD, puterea motorului de 2,5 CP și permite ajustarea unghiului pantei benzii de alergare între 0-20%. Calculatorul poate fi conectat cu tableta iPad / Bluetooth și iRunning +, ceea ce face posibilă, de exemplu, practicarea joggingului în Alpi, în capitalele lumii și în alte locuri interesante. Traseul poate fi urmărit prin intermediul Google Maps sau Street View direct pe ecranul dispozitivului mobil.

Ecranul LCD prezintă o multitudine de informații utile: viteza, timpul, distanța, pulsul și caloriile arse. Alte beneficii ale benzii de alergat inSPORTline inCondi T60i sunt nivelul redus de zgomot al motorului, senzorii pentru puls din mânere, viteza maximă de 20 kilometri pe oră și roțile pentru transport. Designul robust cu o suprafață de rulare cu dimensiuni de 126 x 46 cm și o greutatea maximă admisă a utilizatorului de 150 kg asigură o stabiliate ridicată a benzii în timpul exercițiilor fizice. Banda de alergare are un sistem de amortizoare de cauciuc, ceea ce determina reducerea zgomotului. Pentru a asigura siguranța maximă, banda de alergat inSPORTline inCondi T60i conține o cheie de siguranță, care oprește funcționarea benzii în cazul unei dezechilibrări.
Pentru a obține rezultatele optime, aparatul este dotat cu un calculator sofisticat. Computerul oferă 99 programe presetate, programe / utilizator sau programe manuale, ceea ce permite personalizarea în funcție de dorințele dumneavoastră. Panoul de control permite accesarea altor dispozitive electronice.

Banda de alergat inSPORTline inCondi T60i este dotată și cu un sistem ce permite măsurarea țesutului adipos, ce funcționează pe baza senzorilor de puls din mânere sau a curelei cardio pentru piept. În timpul funcționării va arăta cât de multă grăsime este în corpul dumneavoastră.

Datorită tuturor acestor caracteristici și proprietăți excelente banda de alergat inSPORTline inCondi T60i a devenit un model recomandat pentru uz casnic.

LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

Informatii aditionale

Gama Pentru acasa
Tip Electrica
Functii Control electronic al pantei: 0-20%
Sistem de reducere a zgomotului și silențiozitate: suspensie
Afisaj Ecran LCD ce indica: timp, viteză, distantă, puls, calorii
Informatii generale Descrierea tehnică :
Bandă de alergat cu motor puternic cu control electronic
Puterea motorului: 2,5 CP
Viteza: 1-20 km / h
Buton de urgență pentru oprirea imediată a benzii
Senzori de puls în mânere (interval 40-190)
Butoane pentru selectarea rapidă a vitezei și a gradului de înclinație
Curea piept cardio inclusă
99 de programe presetate
12 programe utilizator
Programul HRC (controlul frecvenței cardiace - 3 nivele)
Test Body Fat
Posibilitate de conectare cu banda de alergare prin Bluetooth sau iRunning +
Funcțiile calculatorului: timp, viteză, distantă, puls, calorii
Intrare audio de 3,5 mm, difuzoare
Operare ușoară și intuitivă
Roți încorporate pentru transport
Construcție solidă cu finisaj durabil
Trepte laterale de siguranță cu suprafață antiderapantă
Categoria HA ( norma EN957) pentru uz casnic

Conectivitate iRunning+ :
Pornire rapidă
20 de programe presetate (viteză și înclinație)
Programare manuală pentru timp, distanță și calorii
Salvarea programelor proprii personalizate și a opțiunilor setate
Programul pentru controlul frecvenței cardiace (HRC)
GYM Center - iRoute: stabilirea traseelor realiste cu locațiile preferate prin Google Earth și Street View; gradul de elevație al benzii urmează fidel traseul
Posibilitatea de distribuire pe Facebook și Twitter
Istoricul de performanță.

Cerințe iRunning+ :
Android: 1280 * 752 Android 4.0 comprimat (diagonală 10 inch)
iOS 5.0 și versiunile ulterioare, iPad 4, iPad 3, iPad 2, iPad, iPad Mini
Wi-Fi

Silențiozitate maximă:
Banda de alergat este echipată cu un sistem de susținere special ce reduce zgomotul la impact. La păstrarea nivelului zgomotului în cote minime contribuie si funcționarea silențioasă a motorului, care nu emite aproape nici un sunet. Datorită acestui cumul de factori ce pastrează nivelul de zgomot redus, Banda de alergare inSPORTline inCondi T60i este recomandată utilizării în apartamente.

Stabilitate ridicată și greutatea maximă admisă:
Printre principalele avantaje se numără și calitatea generală a prelucrării benzii. Echipamentul asigură stabilitate marită, oferind funcția de nivelare pe suprafețe denivelate. Greutatea maximă admisă a utilizatorului este de 150 kg.

Funcții multiple:
Banda oferă o varietate de programe presetate pentru diverse profile, permițand alegerea unor trasee personalizate. Aparatul este completat prin programele speciale, cum ar fi funcția de FAT, care măsoară conținutul de grăsime din corpul dumneavoastră sau program HRC, care se adaptează pulsului optim. Există, de asemenea, programele de utilizator (12), care ajuta la economisirea timpului prin stabilirea datelor individuale pentru fiecare client.

Conectivitate cu tableta:
Conectarea cu aplicatii iRunning + este principala prioritate. Prin aplicație puteți seta programe, verifica cele mai recente informații în timpul rulării (puls, viteza, distanta, etc.), salva citirile dvs., și le puteți partaja pe rețelele de socializare.

Jogging oriunde în lume:
În iRunning + puteți seta orice traseu din lume, direct pe Google Maps. Puteți rula pe străzile din Paris, pe plajele din Miami sau în munți. În timpul antrenamentului, puteți viziona imaginile reale ale traseului, după cum știți de la Street View. Puteți seta trasee de dificultate variată, panta benzii urmărind modificarea in altitudine a traseului, rezultând un realism ridicat. Descoperiți lumea din confortul de acasă.

Confort și comoditate:
Este important ca utilizatorul să se simtă confortabil chiar și atunci când aleargă. Acest lucru este garantat prin numărul mare de accesorii, inclusiv un panou cu control tactil, ventilator, boxe pentru a reda muzică de pe telefon sau MP3.
Suprafata de alergare (mm) 1260 x 460
Greutate suportata (Kg) Maxim 150
Greutate produs (Kg) 76
Dimensiuni (mm) 1760 x 760 x 1330

Video prezentare

S-ar putea sa fiti interesat si de produsele urmatoare